גם בין הדיוק להרואיזם תמצא הרבה מאוד חלקים זהים. ההסבר? ספקים זהים,אני מניח.סה"כ הקטנוע בנוי מסך כל חלקיו ואת רוב החלקים היצרן לא מייצר אלא רוכש מבחוץ. זה מזכיר לי את רוכבי ההרלי שגאים באופנוע ה"אמריקאי" שלהם (חלק עצום מחלקיו בכלל מיוצר מחוץ לאמריקה). לגבי ההספקים השונים - מספיק שאחד מודד במנוע ושני בגלגל וכבר קיבלת הספק שונה.קוואסקי דיווחו עד עכשיו על 60 כ"ס ל-GPZ ועכשיו כשהשתנו התקנות הם מסתפקים ב-54.
זה שאת רוב החלקים כולם קונים באותה ה"מכולת", ידוע ומוכר. אבל שילדה ומנוע? חשבתי שזה פיתוח עצמאי של כל חברה. הרי זה לא המקרה של קונצרן על כמו GM למשל שמייצר מותגים שונים על אותן פלטפורמות. לגבי הצהרות יצרן (או יבואן) על הספק המנוע, אני מסכים איתך ב-100%. צריך להתייחס לזה כמו אל צריכת הדלק המוצהרת, או המהירות המוצגת בספידומטר...
שהמובי יותר טוב מכנית ולא כמו שאמרו לי עד עכשיו שהאמינות של הדיוק היא מעל שאר הקטנועים המקבילים או שאתה מיתכון ששני הקטנועים דומים באמינותם...חשוב לי האמינות אין לי כוח למוסכים כי באיזור שלי מיקום המוסכים לקטנועים הוא מרוחק וצריך על כל תקלה הובלה וביגלל זה חשוב לי האמינות ונוחות סבירה עזרה בבקשה...
ליקנות את הסאן יאנג דיוק קלאסיק ביגלל האמינות המרובה שלו הנוחות הסבירה שלו והמחיר הטוב שלו לכלי חדש חדש מהנילון כמו שאומרים וגם עם היתיעצות עם מיספר קטנועיסטים על כלים גדולים יותר שהמליצו עליו ואפילו סידרו לי נסיעת מיבחן על כלי פרטי של חבר והסבירו והמליצו עליו כאמין ביותר בקטגוריה וגם כששאלתי לגביי קטנועים ביכלל שמו עלה ראשון...אז זהו החלטתי וכשיגיע הקטנוע אני ימשיך פה לישאול שאלות לגביו כי יש הרבה מה לילמוד מהפורום...