אל c881...

אל c881...

כתבת לי שיש מיבחן לסאן יאנג דיוק 125 וכתבת לי כתובת מסוימת אך לא מצליח לאתר את המיבחן תוכל לסייע לי באיתור המיבחן... אודה על הסיוע...

אהוד א1

New member
C881...

מצטער אבל נאלצתי למחוק מכאן את התגובה שלך.יש בעיה להעלות לתפוז העתקים של כתבות (פגיעה בזכויות יוצרים),אין בעיה להביא קישורים. מעבר לכך - הציטוט שהבאת רלוונטי לדגם ה-150 והבחור כאן שואל על ה-125.לגבי ה-125: קשה לי להאמין שתמצא מבחן שלו ברשת הישראלית,כלי וותיק מדי,אני לפחות לא מכיר מבחן כזה ברשת. יש לי סופר דיוק 125,יד ראשונה,כ-50000 ק"מ - אשמח לעזור.

c881

New member
רות קיבלתי.

העתקתי את ההשוואה ל-125 מתוך הכתבה. לא הכוונתי לעבור על חוק כלשהו. אני משתדל לבחור את החוקים שאני עובר עליהם.

לc881...

אני מבין שניסית לעזור לי ולא מיסתדר אז תודה בכל אופן ואם יש דרך לסייע לי בזה אודה לך...

אני מעונין לדעת...

לגבי הכלי מידע ביכלל נסיעות ארוכות קצרות מהירות מרבית אמינות אחזקה של הכלי יקר זול ביטוחים טיפולים תיקונים חלקים יציבות בכביש אני צריך את הכלי לכ20 קמ הלוך+20 קמ חזור ליום עם מנוחה של 9 ל12 שעות מנוחה לקטנוע בניהם ומיתחרים שלו במחיר אמינות וכו...

אהוד א1

New member
סוס עבודה.

יכול לעשות הכול אבל לא מצטיין בכלום (מלבד אמינות). אין לו בעיה לעשות 20 ק"מ לכל כיוון,אפילו יותר.סך הכל מדובר בקטנוע שליחים מצטיין שעה משמרות שלמות רצוף. המהירות האמיתית שלו היא כ-95 קמ"ש.כל עוד אתה בעיר אין שום בעיה,אם תצא לבין עירוני תהיה לעיתים קרובות איטי מדי ביחס לתנועה. הביטוח הוא כמו לכל כלי בנפח שלו. הטיפולים זולים,יש גם מספיק חלפים תחליפיים וחלקים מפירוק. לנסיעות ארוכות הוא הדבר הכי נוח בעולם,מצד שני - עשיתי איתו במשך שנה וחצי את הטווח שאתה מציין ללא בעיות מיוחדות. מתחרים? כל קטנועי השליחים הפשוטים - ג'וקי,סופר ג'וקי,מובי,הרואיזם וכו. אמינות? בכמעט 50000 ק"מ היה לי: פנצ'ר אחד, שתי מנורות שרופות, מצבר שהואיל למות אחרי 47000 ק"מ וכמעט שש שנים.(המכונאי לא האמין שהוא המקורי עד שהוציא אותו וראה את התאריך). קשה למצוא אחד פרטי.רובם עבדו בשליחויות.לקלאסיק דיוק מ-2006 יש גם דיסק מלפנים - זה עושה בעצם די זהה לסופר דיוק.

כתבתה שלקלסיק דיוק יש....

בולם דיסק מלפנים ובכל המיפרטים גם של מוטו וגם של מטרו כתוב שיש לו בולמים רגילים לא דיסק מה פה נכון ומה לא אודה על תשובתך...

c881

New member
תקשיב תראה

קישור שהעלו ב"פולגז" במעריב: http://limudim.nrg.co.il/ts.cgi?tsscript=nrg/index&c=7.0&id=1106135 חוות דעת אישית על SUPERDUKE? היו לי ב-13 שנה האחרונות לפחות 5. (כי אנחנו 4 רוכבים במשפחה). האחרון שהיה, היה של אחותי, 3 וחצי שנים 46K קילומטר. כמו שנאמר "תדלק וסע". במכללה היה גם לי אחד, בית-דגן - רמת-גן כל יום, לעבודה לפעמים לחברים. הכי רחוק היה ת"א-חיפה. וגם ת"א-אשדוד הוא ראה פעם. קשה לי להאמין שתתאכזב.

yohaim2

New member
יעשה את המרחק הזה כמו נינג'ה.

עד לא מזמן היה לי דיוק,שהייתי נוסע איתו כמה פעמים בשבוע מראשון לאוניברסיטת ת"א,שזה אפילו יותר רחוק מהמרחק שציינת. הכלי אמין מאוד,אך כמו שציינו כאן,קצת איטי. אין לך מה לחפש מבחני דרכים: הכלי הוכיח את עצמו(עובדה שעובדים איתו בשליחויות),מניסיוני ומניסיונם של רבים וטובים. כמו שציין אהוד,אתה כמובן יכול לקנות כל סוס עבודה אחר. אם אתה מחפש משהו יותר גבוה ומרווח,לך על המובי של קימקו. כל השאר די זהים מבחינת גודל וגובה.

הדיוק מאוד אמין אך ...

הבעיה הכי גדולה שלו מבחינתי הוא הגודל. בכבישים הרחבים והארוכים, הוא לא הכי בטוח.

תודה לחברי הפורום...

עזרתם לי מאוד בבחירה של הקטנוע והחלטתי בכימעט 90% שאני הולך על הסאן יאנג דיוק קלאסיק 125 וזה ביגלל אמינות ואיכות החומר וחוות הדעת המרובות עליו והניסיון הרב של האנשים עליו ככלי אמין וחזק ובנוסף באתר של החברה כתוב שיש לו 11 כוח סוס שזה הרבה יותר מהמובי שגם הוא הומלץ בפורום אבל לא מילה על אמינות של המובי...רק עדין לא ענו לי מה ההבדל בן הסופר דיוק לדיוק קלאסיק...אודה מראש לתשובתכם...

אותו המנוע בדיוק והם חולקים אותו גם עם הג'וקי

הרגיל (זה עם 2 בלמי תוף), המנועים בכל הדגמים המוזכרים מוציאים 9 כ"ס , המנועים החדשים יותר שנמצאים בניו דינק 125ובג'וייריד 125 הם מנועים מקוררי מים מתקדמים יותר שהספקם הוא 11.5 כ"ס.

אז למה אתר החברה...

מצהיר על 11 כ"ס לסאן יאנג דיוק 125 ואילו המובי באתר של עופר אבניר מצהיר על 9.5 כ"ס הסברים בבקשה תודה מראש...

tass11

New member
ואם תיסע עם דיוק או מובי תרגיש בהבדל למובי !!

היה לי דיוק והיה לי דינק 200 והיום מובי כי הוא חזק יותר מהדיוק ונוסע כמו הדינק אז הלכתי עליו

למעלה