אני מסכים עם ערן...
הוא באמת בשלושת המשחקים האחרונים השתפר...וכן אני מכליל באיזה את המשחק נגד בית"ר.. במשחק הלפני אחרון נגד מכבי נתניה, הוא אשכרה הציל לנו את המשחק! היו לו כמה הצלות ועצירות ממש מדהימות! הטעות של אוואט זו טעות שקרתה להרבה שוערים. גם לדוודוביץ´ היתה טעות אכזרית במשחק נגד ספרטק מוסקבה ברבע גמר גביע המחזיקות כשהוא עדף בעיטה פשוטה לתוך השער. ואל תגידו שזה לא אותו דבר כי היה קר, כי בעיטה כמו שהוא קיבל כל שוער בכל מצב היה צריך לעצור. טעויות קורות וממשיכים הלאה. במשחק נגד בית"ר אומנם לא היו לבית"ר הרבה התקפות, אבל בהתקפות המתפרצות שכן היו להם, דודו יצא טוב אל הכדורים עם ביטחון, ואחרי טעות כמו שהיתה לו בתחילת המשחק, לדעת להמשיך לשחק בביטחון ולא לתת לזה להוריד אותך לקרשים גם לדעתי מראה על מקצועיות של שחקן. אם בסה"כ דודו במגמת שיפור, דווקא עכשיו לדכא אותו ולא לתת לא לשחק, זה לא לעניין...אם שום ימשיך לתת לו קרדיט (כמו שהוא אמר שהוא יעשה), ודודו יראה שכן בוטחים בו, לדעתי הוא ימשיך להשתפר, ותראו שכולכם תשנו את הדעה עליו. אם בכל זאת הוא ימשיך לאכזב, ואני לא מדבר על טעויות כמו במשחק נגד בית"ר כי טעויות כאלה אני בטוח שלא יקרו לו יותר, אם הוא עוד פעם יקבל הרבה גולים מקרנות כמו פעם, אז אני מסכים שיהיה צריך להיפרד ממנו...