אל תתעצבנו עליי

o a k y

New member
על כל טעות קטנה../images/Emo35.gif

האם לא נתנו לא אין-ספור הזדמנויות
סופית - דודו לא ברמה של מכבי חיפה לכן מבחינתצי הוא
בקבוצה. שוער זה התפקיד הכי גרוע על המגרש אבל לשוער יש משכורתץ גבוהה והוא צריך לקחת את עצמו בידיים!
לתת יותר הזמנויות לתום

o a k y

New member
אני שמח שאתה מסכים איתי ../images/Emo45.gif

מעכשיו הרווחת עוד קול ממני (שששששש... אל תגלה לאף-אחד
)

agent V

New member
זה מה שצריך לעשות כדי לקבל

קולות? אז גם אני מסכים איתך oaky!! חחחחח

../images/Emo26.gif

דודו בהחלט ברמה של מכבי ובמשחקים האחרונים הוא הוכיח את זה
ותאמין לי שמשכורת לא מכפרת על הרגשה

וחלאס כבר להתעלק על שחקן אחד

דודו הוא חלק מקבוצה הוא לא היחיד על המיגרש אני יכול למצוא לך עוד שחקנים שעושים טעויות במיקרה דודו הוא שוער והטעויות שלו יותר קריטיות אז אתם מתעלקים דוקא עליו אבל הוא לא היחיד בקבוצה שטועה ועושה שטויות (כמו לאבד ריכוז)

o a k y

New member
דיייייייי חלאס להגן עליו!

לאווט אין יציאות ג ד ו ל ו ת! אתץה רואנ איך הוא עולה לקרנות (יאני כשהקבוצה היריבה בועטת קרן) הוא סתם קופץ באוויר (אם תתמקד במספר קליפים תוכל לראות) וחלק מהגולים שספגנו הינם באשמתו. אז..... חלאס.... את הכדורים שהוא תופס אלה שבאים גבוה והוא קופץ בסטייל ותופס את הכדור גם ישי מאשדוד יכול. תום אלמדון קדימה!

העובדה היא

שבמשחקים האחרונים הוא מציג יכולת טובה לי ניראה שאתה רק מחפש איך ליקטול אותו

o a k y

New member
דייייייייייי

יכולת טובה? כמה כדורים בעטה נתניה לשער? כמה מהם חזקים? כנ"ל ביתר, כנ"ל פ"ת?????

טוב

אתה מתעקש שדודו הוא חרא של שוער אני את שלי אמרתי (וגם אתה את שלך) והדיון הזה לא מוביל לשום מקום אז אני חותם אותו פה

o a k y

New member
אני לא אמרתי שהוא חרא!

אני אמרתי שלפי גודל הטעויות שלו כרגע הוא לא מתאים למכבי. זהו

צודק../images/Emo60.gif

דודו אוואט הוכיח לנו במשך כול העונה שהוא לא ברמה של מכבי חיפה אני כבר לא ידבר על יום שבת אני ידבר על 4 מבית´´ר ו3 מראשון לציון ו3 ממכבי ת´´א ויש רשימה ארוכה ומביכה מאוד ורוב השערים שהוא סופג זה שערים שטותים שכול שוער טירון היה לוקח

agent V

New member
אני מסכים עם ערן...

הוא באמת בשלושת המשחקים האחרונים השתפר...וכן אני מכליל באיזה את המשחק נגד בית"ר.. במשחק הלפני אחרון נגד מכבי נתניה, הוא אשכרה הציל לנו את המשחק! היו לו כמה הצלות ועצירות ממש מדהימות! הטעות של אוואט זו טעות שקרתה להרבה שוערים. גם לדוודוביץ´ היתה טעות אכזרית במשחק נגד ספרטק מוסקבה ברבע גמר גביע המחזיקות כשהוא עדף בעיטה פשוטה לתוך השער. ואל תגידו שזה לא אותו דבר כי היה קר, כי בעיטה כמו שהוא קיבל כל שוער בכל מצב היה צריך לעצור. טעויות קורות וממשיכים הלאה. במשחק נגד בית"ר אומנם לא היו לבית"ר הרבה התקפות, אבל בהתקפות המתפרצות שכן היו להם, דודו יצא טוב אל הכדורים עם ביטחון, ואחרי טעות כמו שהיתה לו בתחילת המשחק, לדעת להמשיך לשחק בביטחון ולא לתת לזה להוריד אותך לקרשים גם לדעתי מראה על מקצועיות של שחקן. אם בסה"כ דודו במגמת שיפור, דווקא עכשיו לדכא אותו ולא לתת לא לשחק, זה לא לעניין...אם שום ימשיך לתת לו קרדיט (כמו שהוא אמר שהוא יעשה), ודודו יראה שכן בוטחים בו, לדעתי הוא ימשיך להשתפר, ותראו שכולכם תשנו את הדעה עליו. אם בכל זאת הוא ימשיך לאכזב, ואני לא מדבר על טעויות כמו במשחק נגד בית"ר כי טעויות כאלה אני בטוח שלא יקרו לו יותר, אם הוא עוד פעם יקבל הרבה גולים מקרנות כמו פעם, אז אני מסכים שיהיה צריך להיפרד ממנו...

בהביבו

New member
תגידו../images/Emo35.gif

לא נ-מ-א-ס כבר לדבר על השוער הזה דו' או'???(חחחח
) טוב, לי לפחות כבר אין מה להגיב בשישורים עליו!

למעלה