אל תתעצבנו עליי

אל תתעצבנו עליי

אבל ניראה לי שהיינו יותר מידי עצבניים על דודו בכל זאת טעות שקוראת לכל שוער כמעט (לפי מה שהוא אמר ודוגרי הוא צודק) וצריך להודות שבזמן האחרון חוץ מהשער שהוא חטף הוא מראה יכולת מצויינת אז לדעתי כצת היגזמנו עם העצבים עליו את הדברים שאמרתי עליו בפורום (דפוק,מטומטם וכו...) אמרתי את זה ממש אחרי המשחק שזה היה טרי והתיסכול היה גדול עכשיו נירגעתי והבנתי וזה היה טעות זה הכול נכון שהוא עושה טעויות ואולי לפעמים הם קריטיות אבל תראו לי שוער שלא עושה טעויות
נ.ב: אני לא יתפלא םא אני ימצא פה שירשור עצבים על מה שאמרתי פה אבל זה דעתי אתם רוצים תסכימו אתם לא רוצים אל תסכימו

2 דברים

1. בזמן האחרון אין טעויות 2. טעות כזאת קוראת לכל שוער (גם לברטז ולאוליבר קאן זה קרה)

shmulik15

New member
טוב, גם אני כתבתי את ההודעה מייד

אחרי המשחק ואני מתנצל.... זה באמת לא היה בסדר לרדת עליו ככה..... קורה.

agent V

New member
ערן, תן לי להגיד לך משהו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

אתה צודק במאה אחוז!!!
חחחח...הלחצתי אותך בכותרת, נכון?
אני מסכים עם כל מילה שלך במאה אחוז! גם כתבתי את זה ב"פינת האופטימיות", אחרי המשחק, כי זה באמת מה שאני חושב.. יפה מאוד

אמממ

שני זה באמת לא כזה אסון שלישי גם לא נורא רביעי כבר מתחיל לעצבן שלא לדבר על חמישי התחלנו את העונה במקום ראשון והידרדרות עד לחמישי יכולה מאוד להרגיז

מצידי כול מקום מתחת ל-1../images/Emo60.gif

זה כישלון ובנוסף לזה היום(למרות המצב הקשה של חיפה)כדי לראות את האמונה שלי בירוקים שלנו התערבתי עם חבר שלי אוהד הפועל על 50 ש''ח מי יקח אליפות אם אני זוכה כול הכסף הולך לטוטומכבי

agent V

New member
חחחח....לא צריך להיות חזירים..

אבל מצד שני תמיד צריך לשאוף למעלה. אני מאוד מאוד מאוד רוצה שנזכה באליפות, ואני בטוח שככה גם מרגישים כל השחקנים, אבל גם מקום שני, ואפילו שלישי, נותנים אירופה, ובהחלט מקומות מכובדים. התרגלנו כבר לקחת אליפויות בשנתיים האחרונות
, אבל לא צריך להיות חזירים... אבל בכל זאת, אבישי, אני מקווה שתזכה בהתערבות!
, לטובתך ולטובת כולנו..

ביכלל הפעם האחרונה שקבוצה לקחה

3 פעמים רצוף אליפות היה בשנות החמישים או השישים (לא זוכר שנה מדייקת ) וזה היה מכבי פ"ת

בהביבו

New member
הלוו הלוו..

אנשים, להיתעורר.. שהמילים "לכל שוער זה קורה" לא ייעבודו עלייכים!!! (איזה כיף לי, עכשיו אסור לי להיכנס לוויכוחים..)

בהביבו

New member
ידידי לא הבנת את דבריי..

היתכוונתי שלא להיתייחס לרבים זה קרה. כאילו, לא פתאום לאהוב רצח את אוואט..תמיד לזכור מישהו, כלומר מישהו כשוער!

o a k y

New member
גם לאנקלמן זה קרה(שוער אסטון-ווילה)

SO WHAT????? אני לא מוכן לסיים במקום החמישי בגלל איזה שוער שלא רואה בחושך.

אז ליקטול אותו ביגלל הטעות הזאת ../images/Emo35.gif

הוא בזמן האחרון מציג יכולת מעולה אמנם זה היה טעות חמורה שהביאה להפסד אבל בכללי חוץ מהטעות הקטנה הזאת הוא שוער טוב (לפחות בזמן האחרון) שתדעי לך ששוער זה התפקיד הכי גרוע על המיגרש סופרים לך את הטעויות מתעצבנים עלייך על כל גול הכי קטן

למעלה