אל תתנו למי שאתם

yardeni21

New member
אל תתנו למי שאתם

להרוס את מה שאתם יכולים להיות! תאמרו לעצמכם שממחר אתם אנשים חדשים אתם הולכים לעשות דברים שבחיים לא חשבתם שתעשו וגם תעמדו בהם!! חיים רק פעם אחת חבר'ה, מי ערב לכך שלא נדרס מחר ע"י משאית חונה??? יאללה בואו נשתחרר ... אנחנו סתם ממציאים לעצמנו בעיות כנראה קשה לנו להודות שהכל בסדר. עובדה שאנשים אחרים לא רואים שום דבר..אז כנראה שזה רק בגלל העין המעוותת שלנו. בדיוק קראתי עכשיו על אריק איינשטיין,מוזיקאי מצליח לכל הדעות, ששנים חי עם פחד הבמה שלו. והיי אנשים עדין אוהבים אותו. אני אישית מעריצה מספר אחת שלו. אז הנה לכם דוגמא שלמרות החרדה אפשר להצליח למרות שזאת לא הדוגמא הכי טובה, כי הוא נמנע מלהופיע כבר קרוב ל30 שנים והוא רק מחריף את הבעיה אבל הבנתם את כוונתי

Lichy87

New member
דווקא אריק איינשטיין?

המקרה שלו דווקא מתאים לדיון שהיה לנו על הבחירה בבינוניות לעומת מימוש מלא של הפוטנציאל שבנו. כל כך חבל שהוא לא טיפל בפחד קהל שלו. אם כן, הוא היה יכול להיות גיבור מקומי עבור אנשים כמונו.

yardeni21

New member
אני אנסה לחפש מישהו

מפורסם שהתגבר על פחד במה אגב זה פחד מאוד מאוד נפוץ!! כל בנאדם נורמלי חווה את זה. פה אנחנו באמת לא מיוחדים חחח. ויש המון אמנים שלא טפלו בפחד הבמה שלהם וחושבים שעם אלכוהול וסמים הם יפתרו את הבעיה. פשוט אריק בחר להמנע ואחרים העדיפו לטאטא את הבעיה מתחת לשטיח.

אני מכירה אישית מישהו כזה

שהוא קצת מפורסם, לא יודעת עד כמה בעצם. (ירון מוטולה, אומר לך משהו?) הוא שחקן, והייתי אצלו בעבר בכמה סדנאות משחק. הוא סיפר שפעם היה לו פחד במה והוא טיפל בו. אם תרצי אני אוכל לתת לך את הפרטים שלו במסר

yardeni21

New member
האמת שלא שמעתי

כרגע אני רוצה להתמקד בדברים אחרים שמפריעים לי :) טיפול בפחד במה עוד רחוק לי . הייתי בסדנה של פחד קהל שרק העצימה את הבעיה. בוא נאמר שיש עוד כמה שלבים לעבור בסולם עד שאגיע לטיפול בזה. אבל תודה בכל אופן :) ואני כבר מחפשת עליו בגוגל.חח

בינוניות?

אני סבור שממש לא. אומנם הוא אולי לא מימש את מלוא הפוטנציאל שלו בכך שלא הופיע, אבל הוא הגיע כמעט הכי גבוה שאפשר, אחד מהזמרים המצליחים בתולדות ישראל...

אני חייב להגיד

שפעם אני אמרתי או...אולי שמעתי והפנמתי ואז חזרתי על המשפט הזה שהיום אינני אוהב "אל תתנו למי שאתם להרוס את מי שאתם יכולים להיות" המשפט הזה גורם לאדם לבזות את מי שהוא, כאילו מי שהוא זה לא טוב, כאילו השיפור הוא לא של יכולות מסוימות אלא שיש טוב ולא טוב ולפני השיפור האדם הוא לא טוב, מקולקל, פגום... חוסר אותנטיות ואי אינדיבידואליזם קיצוני שכזה שבא לידי ביטוי במשפט אחד קצר ותמים לכאורה, שלכאורה(PRIMA FACIE)בא להעצים, אך בפועל עושה בדיוק את ההיפך. היום אני יודע-אני אותו האדם, סך הכל יש דברים מסוימים ששיפרתי זה הכל.

yardeni21

New member
לייק על התגובה

לא חשבתי על זה בכיוון הזה חשבתי שזה יותר יתאים לנו בקטע של "אל תתנו למי שאתם כרגע (הכוונה עם החרדות והכל-דגש על הכרגע) למנוע את מה שאתם יכולים להיות (אם נגיד בנאדם רוצה להיות מרצה באוניברסיטה שיכנס באמא של החרדה ולא יוותר לה)" THATS ALL:) כמובן שצריך לקבל את עצמנו כמו שאנחנו היום עם החרדות והכל. אחרת לא נתקדם לשום מקום!

למעלה