אל תתנו להן רכבים !

פנומן 72

New member
אל תתנו להן רכבים !

שוב הוכח שההבדל בין תאונות שבהן אשמים גברים לבין תאונות שבהן אשמות נשים - הוא שגברים מסתכנים במודע ולכן התאונות שלהם הם בגדר רוע - נשים עושות תאונות מסיבות של טמטום טהור ונכות מחשבתית על הכביש. הנה עוד דוגמה לתאונה כזו : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3910679,00.html

יש נשים שנוהגות לא פחות טוב מגברים

אבל התאונות מהסוג הזה, שמופיעות מידי כמה שבועות ב-ynet, הן תמיד של נשים. במקרים כאלה אני מסכים שמדובר בחוסר קואורדינציה/טמטום על הכביש. אבל נראה לי שנשים אחראיות לתאונות פחות קטלניות בהשוואה לגברים. גברים לוקחים יותר סיכון ולכן מפרשים את זה בטעות כרוע.

פנומן 72

New member
לקחת סיכון כשיש אחרים על הכביש זה רוע צרוף

רוצה להסתכן ? סע כשאין מסביבך נפש חיה.

Jesuscrist

New member
יש 2 טיפוסים ש90% מהפעמים הם אשמים

כשאני נוסע על הכביש ומישהו עושה משו מפגר [מפגר זה לאו דווקא מסוכן,גם לאותת ימינה ולפנות שמאלה תופס פה] זה כמעט תמיד או: 1.אישה 2.זקן

lev27

New member
אתה יודע את הסיבה לאיבוד שליטה?

ספר לנו כי אני לא יודע. אולי כתם שמן? אולי התחמקה מילד שקפץ פתאום על הכביש? לא חסר נשים שנוהגות יותר טוב מגברים.

פנומן 72

New member
כן. גם זו שהכניסה לרוורס ועפה מגג החניון למטה

היה בגלל כתם שמן או ילד שקפץ ... חאליק, נשים נוהגות כמו שאני יודע לטוס בחללית...

זלאמן

New member
פספסת את העיקר - זה קרה ברמלה!

אז אין פלא... בייחוד לאור העובדה שרוב האוכלוסיה שם היא ###ית

xcalibur

New member
אחד החברים הכי טובים שלי עלה עם 4 גלגלים

על דוקרנים. והוא בין האחרונים שהייתי מעיד שהוא טיפש, כן? הוא פשוט לא יודע לנהוג בשיט. כול נסיעה איתו היא כאילו אתה מורה נהיגה של ילד מושתן בשיעור החמישי. חסר בטחון בשיט, לחוץ טילים, חורש את הברקס, מחליט לא להחליט...בקיצור נהג גרוע ברמות.

פנומן 72

New member
בכל כלל יש יוצא מן הכלל

השאלה היא כמה אפשר לומר זאת על נהגות - האם הנהיגה הגרועה שלהן מעידה על יוצא מן הכלל או שזה הכלל ונהגת טובה היא היוצאת מן הכלל ...

xcalibur

New member
זה מזכיר לי משפט עתיק

"כול הנשים נהגות מעולה יחסית לנהגות גרועות" /tapuzforum/images/Emo6.gif

תגידו, זה פורום "שיחת גברים"

או פורום שנאת נשים? ואני בטוח שכהרגלכם, כל מה שאתם אומרים מגובה בעובדות. או שאתם כרגיל נותנים לעובדות לבלבל לכם את הבולבול?

goldy

New member
../images/Emo32.gifנכון; והמנהל לא רוצה להעיף אותו

אתה רוצה לבזבז עליו את זמנך או לשמוח שאתה לא חייב לסבול אותו?

lev27

New member
תמונות מן התופת

היא תמיד יכולה להאשים את הדוושה.

למעלה