אל תשכחו !

translover

New member
אל תשכחו !

אל תשכחו שהם כבר איבדו את ההזדמנות שלהם,.. היה להם את הצ´אנס, קבלו מדינה פלשתנאית הרבה יותר גדולה מהשטחים שהעונקו למדינת ישראל אז ב48, בקושי יכלנו לעבור מאיזור המרכז לצפון כרצועה מאד מאד דקה של שטח ישראלי עברה לה שם, וירושליים אז עוד היתה עמוק עמוק בצד השני, ולמרות הכל הסכמנוווווווו, ראינו סופ סופ הגיע סופ של שלום ופיס וסבבה ושושו אבל לאאאא, הם היו פאנטים והחליטו ללכת על הכל ורצו את כלללל השטח, כל ארצ ישראל, כל "פלשתין" שלהם, אמנם לקחו לנו הכי הרבה לוחמים מכל המלחמות, אבל הפסידו את הדבר החשוב ביותר, הפסידו את הזכות שלהם על הארצ הזאת, עכשיו שירחיקו את עצמם, כדאי מאד..

cnogl

New member
ההזדמנות שלהם - ההזדמנות שלנו

עידן שלום! על פי הודעתך שפורסמה כאן כמו גם במספר נוסף של פורומים, אני מבין שאתה חובב מלחמות מתחיל. מה זאת אומרת "הם כבר איבדו את ההזדמנות שלהם"? איזו הזדמנות, למה איבדו ומה קרה לה? ראשית כל, ההזדמנות לא שלהם. הייתה פה פעם הזדמנות לשלום, לחיים, וחיים זה לא של מישהו, זה של כל אחד מבני האדם. כשעם ישראל בחר נתניהו הוא נתן מכה קשה להזדמנות הזו, מכה ניצחת. אך גם בצד השני לא היה טוב יותר: עראפת פנה אחורה וחזר לדרך הטרור הקשה, הרצחני והמזעזע. מדינה פלשתינאית לא הייתה ההזדמנות וגם לא המטרה, ההזדמנות הייתה לחיות, והיא לא הייתה ההזדמנות שלהם בלבד. שני הצדדים הרגו את ההזדמנות, ייתכן שהאחד יותר והשני פחות.

translover

New member
למה לא,.. נמשיך לשלם ולשלם ולשלם

ניתן הכל נמשיך ליהיות יותר ויותר קטנים נמשיך לותר נשכח את כל הדם שנפל לשוא הרי הגנו על הארצ "שלנו" עדעתה סתם וחיכינו לרגע הזה בו נחלק הכל ונכנע חבל שלחלק מהנוער שלהיום לא אכפת מהכבוד של המדינה אני בעד שלום ואהבה תאמין לי לא פחות ממך, אבל כאן עם היצורים ששוכנים מעבר לגדה המצב קצת שונה, תקרא תתוכן של ההודעה, או שכנראה את לא מנסה לקרוא קצת את העתיד הקרוב..

peregin

New member
אין טעם בשנאה

לידיעתך, בעצם השנאה שלך אתה משרת את מטרת הפיגועים שיוצאים נגדנו - מטרת הפיגועים הם לקרוא את העם מבפנים ולהוביל לשנאה שתוביל בסופו של דבר לממשלה ימנית קיצונית - כך ערפאת יוכל להשיג הישגים בינלאומים וזה הרי בדיוק מה שהוא רוצה. שלום עושים עם אויב, כרגע האויב שלך הוא עם רעב - אתה על באמת יכול לצפות ממנו להרבה? למה שאתה לא תעשה את המהלכים ותתן להם להתבשל עם השנאה שלהם בתוך גבולות מוגדרים שיהיו שלהם - למה אתה צריך להיפגע מהשנאה אצלם?

למעלה