אל תשחק איתי...

אל תשחק איתי...../images/Emo11.gif

לא,אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילי תרגע,מותק תדע אחת כמוני לא תמצא גם עוד מליון שנה אני אומרת,לא אל תשחק איתי כי אין מצב שעוד פעם תבלבל אותי זהר,אל תשקר אני לא עוד אחת,לא רוצה סתם חבר למה לא ענית לי אתמול לטלפון ואיך זה שאתה איתי כבר לא הולך לישון כל הלילה,אני יושבת,חושבת אוכלת סרט,אולי אתה עם מישהי אחרת ממתי אתה יוצא לבד מסיבה? מספר לי סיפורים שאתה בעבודה חברות שלי אמרו לי,ראו אותך רוקד צמוד עם איזו פרחה,יב'ן יונה איך נתתי לעצמי להיות כזו טיפשה לא ציפיתי שבסוף אני אצא תמימה תאמין לי,היום כבר הבנתי עם מי יש לי עסק,זו פעם אחרונה עכשיו תקשיב טוב טוב מה אני אומרת אני לא רוצה לשמוע שום סליחה,אני עוזבת את המספר לך ברגע זה אני מוחקת כי הצלצול שלך כבר לא עושה לי רטט והיום אני לבד,ולא כל כך נורא לי פינקתי את עצמי בפילינג ומסאג' תאילנדי בערב רק עם הבנות,לשתות קוקטייל יצאתי ייאגר ועוד צ'ייסר על הבר בסוף אני רקדתי כבר לא אכפת לי אם אתה מבסוט או קצת בבעסה עם כל הפוזה והדאווין שלך נימאסת עכשיו תסלח לי,אני ממהרת אני זזה כי החבר הטוב שלך צופר לי מלמטה לא,אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילי תרגע,מותק תדע אחת כמוני לא תמצא גם עוד מליון שנה אני אומרת,לא אל תשחק איתי כי אין מצב שעוד פעם תבלבל אותי תזהר,אל תשקר אני לא עוד אחת,לא רוצה סתם חבר. שירה-נועה פארן מילים ולחן-אופיר קותיאל ורונן סבו

yulinka

New member
אל תשחקי איתי :) שיר תגובה

אל תשחקי איתי בביצוע האלמונים (מתומלל מגלגל תוכנית עסק שחור:) ) לא אני לא צוחק איתך עזבי אותי ממשחקים באמא שלך תרגעי בובה תדעי יש עוד הרבה דגיגות בים עלי אל תאיימי ושוב אומר לך לא אני לא משחק איתך את רוצה ללכת אני לא עוצר אותך תחחפי רק תזכרי תביני מה הפסדת עוד על 4 תחזרי מה כולך בסרט על הטלפון וואלה בן אדם בשקט לא יכול לישון כל הלילה מתקשרת חופרת אני לא איש החרם וזאת את שברדיו מתנקמת לא שומר ממך סודות את תמיד מאמינה למה שחברות אומרות לך לדבר מאחרי הגב נהיה המודה הפרחה שרקדה איתי זאת בכלל הדודה לא אני לא צוחק איתך עזבי אותי ממשחקים באמא שלך תרגעי בובה תדעי יש עוד הרבה דגיגות בים אלי אל תאיימי ושוב אומר לך לא משחק איתך את רוצה ללכת אני לא עוצר אותך תחחפי רק תזכרי תביני מה הפסדת עוד על 4 תחזרי איזה טאמבל הייתי היא סתם בזבזה לי את כל מה שבניתי תראו אותה רודת על הבר ומענטזת אבל בסוף הערב את האסלה היא מחבקת כל המסאז'ים פינוקים אני שילמתי ולפחות יא בת זונה אותך אני לא קיללתי בעל פה את המספר שלי את עוד זוכרת אני קולט אותך כשמחסום את מתקשרת לא אני לא צוחק איתך עזבי אותי ממשחקים באמא שלך תרגעי בובה תדעי יש עוד הרבה דגיגות בים אלי אל תאיימי ושוב אומר לך אני לא משחק איתך את רוצה ללכת לא עוצר אותך תחחפי רק תזכרי תביני מה הפסדת עוד על 4 תחזרי כי לא חסר כלום קפצי לי אם אני לא מקבל ממך אל תדאגי לי יש לי אחרת שנותנת היא בובה קלאסה ולא כמוך שמשחררת רק בבאסה לבד עכשיו בוער הגעגוע בך את מתה שאני אבוא ואחבק אותך אבל אין מצב אני תפוס עכשיו נשאר בבית מותק כוס קפה סטנגה וששבש עם אחותך

omer73

New member
קורעים אותי מצחוק השירים האלה

היה לפני שנה בערך אותו קטע, שמישהו כתב שיר "אני שחקן גדול אני אכניס לך גול" או משהו בסגנון הזה ואח"כ בא שיר תגובה.

yulinka

New member
מיותר לציין ששיר התגובה הרבה יותר

מוצלח!:) ממש הזדהתי עם הבחור המסכן שהחברה שלו קרציה קנאית ואובססיבית:)

omer73

New member
האמת?

2 השירים האלה תת רמה (אני שחקן גדול). לגבי ה-2 האחרונים, אני לא אוהב ולא מתחבר לסגנון הזה.

free soul

New member
גם אני לא.

אבל, כשאני שומעת אותם כשיוצא לי כמו למשל ברדיו אני רק צוחקת
על הטימטום כמובן. איך לאנשים יש אומץ לכתוב, לפרסם ולהשמיע אותם בפומבי
"רק בארץ רק בארץ.. רק בישראל..."

omer73

New member
גם אני

לא מצליח להבין איך יש להם אומץ לשיר ככה מול כל העולם את זה. אני הייתי מתבייש לשיר את השירים האלה.

חחחחחחחחחח../images/Emo11.gif

כמה שהשיר הזה מגוחך,יש בו מן האמת וחוצמזה,הוא רץ במסיבות ובמצעד ללא הפסקה,איך תסביר את זה?

omer73

New member
האמת?

אין לי הסבר לזה. יש עוד המון שירים תת רמה שמושמעים ללא הפסקה בחלחל"צ. אבל בעקרון אני חושב שזה עניין של דיעה וטעם.

למעלה