אל תשאלו!

i l i

New member
אל תשאלו!

יש לי חברה שכנה שאני מכירה אותה מכיתה מהגן.. אנחנו חברות ממש ממש ממש טובות וביום ראשון בערב אחותה התאבדה. אולי קראתם בעיתון או ראיתם באינטרנט.. המשפחה שלהם הרוסה וחברה שלי במצב דיי מפחיד היא לפעמים בוכה צוחקת.. היום היא נכנסה לאינטרנט וקראה תגובות מרושעות על מה שאחותה עשתה ועל המכתב שהיא השאירה והיא כל כך בכתה שזה שבר לי את הלב.. עכשיו בתור חברה שלה אין לי כל כך מה לעשות.. היא כל הזמן בוכה.. אחותה הייתה מהבנות המושלמות שטובות בהכל, הכוסיות האלו שתמיד מחייכות ואף אחד לא האמין שהיא תעשה דבר כזה! היא הייתה טובה בלימודים בצבא בהכל!!! זה פשוט לא ייאמן! מה כדאי לי לעשות בשבילה.. בעתיד הרחוק יותר לא עכשיו עכשיו... נוית מור תגיבו גם אתם.. אתם היחידות שמבינות באיזה מצב אני..

יאוווו...!

מסכנה חברה שלך..! ..למה בכלל אחותה התאבדה ? ... מה שאת צריכה לשעות עכשיו זה ללכת לנחם את חברה שלך..אבל אל תזכירי לה את אחותה הרבהה איזה מסכנה היא.. איפה יש כתבה אני רוצה לקרוא...

C honey

New member
לא נכון......./images/Emo2.gif|אראגורן|../images/Emo185.gif../images/Emo104.gif

אפילו שאני לא מכירה אותה (כמובן..), זה עצוב מאוד..
למה היא עשתה את זה??! כלומר, אני בהחלט חושבת שזה מעשה דפוק.., בלי לפגוע.., כי מי שרוצה להפסיק את החיים שלו, במיוחד כשהוא צעיר, יש לו דפיקות קלה (או גדולה..) בשכל.., אבל נעזוב את זה.. לדעתי, את צריכה פשוט להיות עם החברה הזאת הרבה!!!!!!!!.., במיוחד אם היא חברה טובה שלך וחשובה לך וכו'. ולבדוק מה איתה, ואיך היא מרגישה, ואפילו לשאול אותה מדי פעם מה נשמע.., ובקיצור, להתקרב אליה ולהיות בחברתה.., כי צריכים חברים במצבים כאלה.., גם כדי לחלוק איתם דברים!!.. זה מצב באמת נדיר ועגום, וכמובן, עצוב..
אבל לדעתי, אל תבכי לידה על אחותה, אלא אם היא בוכה.., ואל תדברי עליה יותר מדי, פשוט-תשאלי אותה מה איתה.., כי מי שחשובה עכשיו זאת היא..
רבה מאוד לך..

missy j

New member
רק להיות שם, וזהו

זה פשוט נורא. את צריכה להיות הכי הרבה שאת יכולה עם החברה שלך. לא לנסות לנחם אותה כל הזמן אם היא לא רוצה, אבל פשוט להיות שם ולהקשיב אם היא תרצה לדבר. הכי חשוב זה לא להעלם שהשבעה נגמרת, כי אחרי השבוע הזה שכל העולם נמצא בבית שלך, פתאום נשארת ריקנות איומה. בזמן שכל האנשים נמצאים אולי לא מרגישים את זה, אבל המשפחה נשארת פצועה, והיא תשאר ככה מעכשיו. אומרים שעם הזמן זה עובר, וזה פחות נורא, אבל זה לא נכון. זה אולי טיפ טיפה מתקהה, אבל זה תמיד שם! בקיצור, החברה שלך צריכה אותך עכשיו, יותר מתמיד.

Ooga Chaka 999

New member
יווו.. אוזן!!!

אממ... שמעי!!! אני בעצמי לא יודעת מה לעשות... אבל את שגרה לידה...את באמת צכירה להיות שם הרבה בשבעה וגם אחרי השבעה!! אממממ... אני ממש עצובה בגלל זה בימים האחרונים!!! אני חושבת על פיתה!!!<אםם.. לא אוכל!!!> שמעי אני מנסה כל הזמן לבוא להיות איתה!! אבל לפי מה שאני הבנתי היא לא ממש אוהבת את הקטע של הרבה אנשים!!! היא באמת צריכה לחשוב לסדר לה את זה בראש!! אמממ אוזן את יודעת מה היא כתבה באווי שלה!!! אםם: "שיש אוהבת המון...<משהו כזה ואז>: מקווה שנתראה יותר מאוחר"!!! מפחיד!!! רק שלא תפגע בעצמה!!! יווו.. עצוב לי עכשיו חולה עליה!!!! ולחשוב שאחותה של פיתה רקדה איתנו ביום שישי!!!! פפפפפ.. ואת יודעת על מי אני עוד חושבת...על סייפן!!! היא גם ממש עצובה!!!!! ואין לי איך להגיד לפיתה שאני כל כך עצובה בשבילה!!! והלוויה הייתה ממש עצובה!!! שמעת את פיתה!?!?!? איך שהיא התחליה לדבר התחלתי לבכות!!! יוווו... איזה סיפורים עצובים!!! יש בשבוע הזה!!!!

i l i

New member
אני יודעת..

אתמול היא קראה תתגובות בYNET והתחילה לבכות... מסכנה...

C honey

New member
וואי.. |אראגורן|../images/Emo185.gif../images/Emo104.gif

קראתי.., וכמה תגובות...!! ואילי, ניחמת אותה, את הילדה??.. ואולי היא התאבדה כי היא הייתה עצובה על בת דודתה.., את מכירה גם את הבת דודה?? אוי.., עצובבב...

סתיו מם

New member
../images/Emo182.gif איזה עצוב!

אילי, זה ממש דיכאון מה עשית בסוף? מה אמרת לה? תספרי לנו!

i l i

New member
אין מצב..

שהיא התאבדה בגלל הבת דודה.. הם בכלל לא היו קשורות כל כך.. העיתונות אבל קישרה את זה.. הלכתי אליה מלא אנשים באו.. הצחקנו אותה והכל והיא כמעט לא בכתה.. היה קטע שהיא קראה תגובות ואז חזרה לבכות אבל הצחקנו אותה בחזרה..

C honey

New member
מה זה הקפצה?? |אראגורן|../images/Emo185.gif../images/Emo104.gif

ותתחדשי!!! וגם לי מותר לאמץ את בנחה??.., אני אקרא לו |בנחוש|, טוב???.. מיתר, את מרשה לי?? ופרו, זה בסדר?? מקווה שיסתדר.., ותענו לי!!!.. ואני בינתיים אחכה שהוא יהיה שליייייייייי...!!!

כנסי../images/Emo85.gifמאוהב||בנחה|

כל מי שרוצה יכול לאמץ מורד ... ואני מרשה לך לאמץ |בנחוש| ...!! תתחדשי..!

למעלה