אל תשאלו

stefan10

New member
חברה בוא ננסה לקבוע מקום ושעת מפגש

אני עובד עד 14 ביום שישי אבל אח"כ הכל פתוח.

אליקו27

New member
אל תשאלו

בעלי (הוא אישה אמיתית עם כוס) הוא מאמן כושר מדהים וכל לילה הוא קורע אותי באימוני כושר קשיםםםםםםםםם אני מתמוטטת אבל לטווח ארוח זה כנראה יהיה שווה ימים יגידו וחוץ מזה אני רק מאחל לכם כזה טוב כמו שאנחנו מרגישות יחד כזה כיף כמו בכמה חודשים שאנחנו זוג לא הרגשתי בכל חיי הוא מקבל אותי בדיוק כמו שאני ואוהב אותי על כל הפגמים שלי ואני גם אוהבת אותו מתה עליווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אליקון
אריה (רונה)

בטי פול

New member
משום מה

לא שאני צרה על מערכת היחסים שלכם אבל נראה לי שיש בניכם משהו צבוע בכל זאת אתה הומו ואת סטרייטית ובכל זאת שניכם בני אדם נאים ומקסימים אז למה לכם להתפשר? למה לכם לצאת עם מי שאתה לא אוהבים? למה לך לצאת עם הומו ולמה לך לצאת עם סטרייט. משום מה נראה לי שמשהו פה לא הולך עם הטבע אלא כנגדו.

אליקו27

New member
הי חומד

ממש לא אנחנו פשוט עושות חיים מ ד ה י ם וסליחה שזה מעצבן כמה אנשים פשוט פה בפורום הזה נמצאים כל החברים הטובים שלי אז אני פשוט לא יכול לעזוב חלום חיי היה להכיר מישהי שתכיר בעובדה שגם בנים לוקחים חלק נכבד בחיי כשמתוודאים על הבעיה הכל נפתר כמו בצעדים 1 ו 2 נכון סטפנית מתוקה שלי

stefan10

New member
אני תמיד אוהב אותך

בלי שום קשר לבחירות שלך המיניות מצידי שתזדיין עם ארנבות ופילים .מי אני שאגיד משהו על "גילוי הע(א)ריות" שלך. כל עוד זה לא איתי ולא עם משפחה זה בסדר. חוץ מזה הכי מציק לי שאנו לא מתראים פעם בטענה שאני רואה הרבה את ג.יפית ואתה כל הזמן עם האריה היא הרי מכירה אותי אז אולי תבואו כבר לקפה..יא קרצייה

הקנאה יוצאת לך מהעיניים../images/Emo3.gif

היית מת להיות בסיטואציה שלנו.אם היה לך חלק ממש שיש לנו החיים שלך היו נראים אחרת.

ז י ק ו

New member
את המצווה שלי להיום - עשיתי ../images/Emo13.gif

בזה שכבר אהבת את המשפט שכתבתי למעלה קהילת הגייז מוכרת כקהילה שלא יודעת לפרגן ואני מניח שמי שצר עליכם - צר גם על חייו שיהיה בהצלחה מאמנת כושר ואליקו

../images/Emo24.gifכל הכבוד לך זיקו

זה באמת מראה על מעלה גדולה שיש לך.כל משפט שאתה כותב ממש נכון. תודה על הפירגון ומקווה לראות אותך ביום שישי. המשך יום ניפלא רונה

a r i s h

New member
מפרגנת.... ../images/Emo98.gif

אליקו חמוד, שיהיה רק טוב! ולכל אותן "מפרגנות" (עיין ערך איה ושירלי) אתם יודעים לאן אתן יכולות לדחוף את הפירגון שלכן.... חג גאווה שמח וכשר!!!

Billy Eliot

New member
../images/Emo24.gifאליקו גם אני מפרגנת לכם

ובאמת אל תשימו לב למה שאומרים אחרים. העיקר שטוב לכם שניכם ושסבבה לכם יחד. שתזכו למיליון שנה ביחד ותחיו באושר ובעושר.

stefan10

New member
רק לא לשכוח

להזמין אותי בסוף להלוויה ושיהיה כיבוד רב.

למעלה