אל תשאלו

אל תשאלו

הודיעו לי מהעבודה שאני לא יכולה לחזור לתפקיד שלי כי כבר דיברו על זה בעבודה והחליטו שאני לא מתאימה בגלל סיבות שונות ומשונות <אחרי שנתיים בתפקיד...> ביום חמישי הייתי בחתונה של אחת הבנות מהעבודה שם הבוס שלי ניגש אלי ואמר לי שהוא רוצה שאני אגיע לפני החזרה לעבודה <עוד שבועיים> למשרד הוא צריך לדבר איתי בקיצור הבנתי שהוא רוצה לעשות לי קטע כזה והצלחתי להוציא ממנו על השינוי הודעתי לו כבר במקום חגיגית שאני לא מוכנה לשינוי הזה ואז מה הוא עונה לי??? אין לך ברירה המנכ"ל כבר אישר לי וחתם. נו.. מעליב או מעליב???? וכל זה בגלל שאני אמא ולא יכולה לתת יום מלא מלא + שעות נוסעות <שגם ככה לא משלמים עליהם> כל הלילה היו לי סיוטים על אופי העבודה החדשה וקמתי עם גוף מתוח כאב ראש כאבי צוואר ועוד כל מיני תחלואים אני ממש מבואסת.

ג´ס....... זה באמת מבאס... אבל אל

תקחי את זה כל כך קשה.... אולי נפתחת בפניך דרך חדשה ? אולי השינוי הוא רק לטובה. חוץ מזה את צריכה להכנס בבוס ולהראות לו מה זה .... ממש חוצפה.......

גלי ב

New member
תשמעי חמודה...

בחברה שאני עובדת - אחת המנהלות הבכירות עוזבת את העבודה בגלל שהיא רוצה להקדיש יותר זמן לילדיה... אז תסתכלי על ההיבט הזה...יהיה לך יותר זמן למיקה... ותמצאי משהו יותר טוב... מבטיחה שיהיה בסדר

rona25

New member
ג´סיקה לצערי אצלי בעבודה זו נורמה

לא להחזיר נשים אחרי חופשת לידה.. זה פשוט נורא! כאילו מענישים אותנו בגלל שאנחנו רוצות להיות אימהות ונאלצות לקצץ בשעות העבודה שלנו כדי לטפל בילדים. אני מאמינה שכל זה יצא בסוף לטובה בשבילך, ותמצאי עבודה הרבה יותר טובה והכי חשוב - עוד זמן עם מיקה!

Hadar p

New member
השאלה אם בכלל מותר להם לעשות

דבר כזה? האם הם יכולים לשנות לך את התפקיד בלי ידיעתך האם זה לא כמו פיטורים במובן מסוים? כי הרי אם לא תרצי את התפקיד החדש תאלצי להתפטר! ואני חושבת שנשים בהריון או כאלו החוזרות מחופשת לידה..אסור לפטר לא?

daldan

New member
ג´ס ... תסתכלי על זה מכיוון חיובי

באמת עכשיו יהיה לך יותר זמן למיקה (הרי זה מה שחשוב באמת) וחוץ מזה שזה באמת מרגיז ואני בטוחה שאני הייתי עושה מזה סיפור לא קטן, יכול להיות שבאמת יצא מזה משהו טוב (במקום שדלת נסגרת , דלת אחרת נפתחת).

fila

New member
../images/Emo4.gifבאסה...

אני מקווה שזה לא יהיה נורא כ"כ ואם כן אז אני סומכת עלייך שתמצאי משהו שיתאים לך יותר מחזיקה לך אצבעות

ש ו ב י

New member
ג´סי תמיד תיזכרי ../images/Emo42.gifשבכל

דרך חדשה שנפתחת יש דברים חיוביים!

מיכלכהן

New member
ג´ס..

החוק רואה שינוי תפקיד עם הרעת תנאים כאקט שקול לפיטורין.. האם בימים שכתבת למעלה התכוונת שאלו הימים שאסור לפטר? כדאי לבדוק את זה. בכל מקרה מצטרפת לבנות בשאר האיחולים ודברי העידוד...

למעלה