אל תשאלו....

royi00

New member
אל תשאלו....../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif

היום אני לא יכול ללכת לפעולה!!!! וזה למה כי אני חולה עם 39.2 מעלות חום זאת תיהיה הפעולה הראשונה שאני מפסיד מ-תחילת השנה
בביאוס רב רועי

חחח

אתה יודע למה שיש 42 מעלות אז מתים? בגלל שיש לך חלבונים במוח וכמו החלבון שבביצה בחום הם מתקשים וכשיש 42 מעלות אז החלבונים במוח שלך מתקשים ולא חוזרים למצבם הקודם (זה שיכול לתפקד..) ובגלל זה שיש 42 מעלות אז אתה מת... אז תרגיש טוב חחחחח

royi00

New member
איזה עבר????

אני עם דלקת ריאות(עשו לי בוק לריאות-רנטגן) עכשיו אסור לצאת מהבית במשך 10 ימים

כיף לך!

כאילו אני יודעת מה זה להיות חולה!!! ווואי אני תמיד חולה בחורף! וכל החורף! זה נשמע כיף להיות בבית כל כך הרבה זמן ....זה כיף והכל אבל כבר נימעס! היה לי מחלת הנשיקה וזה מזה מעצבן(מונונוקליאוזיס)-שם ארוך! וזה כואב כל הדברים ויש חום! וזה מה זה מוזר! כי כזה יום חולים שבוע לא שבועיים מרגישים חרא עם חום הקאות כאבי בטן בלאגנים יומיים בריאים זה ממש מוזר! ואין תרופה או משו!!! וגם עד שמגלים שזה באמת זה צריך לעשות איזה 50 אלף בדיקות דם(יאקיקאקי)!!! וזה מגעיייייייל!!! החלמה מהירה!

iLoveKurtCobain

New member
גם אני הייתי חולה בזה!!!!

והייתי בבית 3 שבועות וכל שבוע עשיתי משהו כמו 7 בדיקות דם... וכל הזמן ישנתי... פעם אחת ישנתי 20 שעות ביום!!!! והכל עייף אותי... מלקלף תפו"א כ"כ התעייפתי שהלכתי לישון ל-3 שעות!!! אבל מוזר כי רק בהתחלה היה לי חום גבוה ובכלל לא הקאתי... פשוט ישנתי וישנתי וישנתי וקיבלתי פטור מספורט לחצי שנה!!!

יאק זה מחלה קאקאלה!

אוקי ואז שנה שעברה המחלה הזאת הגיע לכיתה שלי! ואיזה 3 בנות נידבקו! והם עדיין באו לביצפר! זה חננות כאלא שלא מפסידות אף פעם ביצפר חרשניות כאלא(ואיכס הם בשומר הצעיר!!) והם באו לביצפר גם אם חום! כי אמא שלהם אמרה שזה לא רציני! ממש תפוקות!!

למעלה