אל תשאלו מה שעובר עליי

AdiBaba

New member
אל תשאלו מה שעובר עליי

הי לכולם. הרבה זמן לא יצא לי לבקר פה, עד לפני שבוע הסיבה היתה בגלל לימודים ועבודה שלא התירו לי טיפת זמן פנוי. אבל בחודש וחצי הקרובים יהיה לי קצת יותר זמן, כי אסור לי לעבוד לפחות חודש וחצי. רציתי לשתף אתכם בסיבה, אז ככה, ביום ראשון האחרון אושפזתי בבית חולים ושוחררתי רק אתמול, לא לדאוג, אני בריאה כמו שור, עברתי אבל ניתוח די מסובך בלסת, ניתוח שהוא בעיקרו קוסמטי, היתה לי לסת מאד בולטת, שחייכתי ראו לי את כל החניכיים, ולמרות שכולם אמרו לי שהם אוהבים אותי איך שאני, לי זה הפריע מאד והרבה פעמים היה קשה לי לאהוב את עצמי. הרגשת שאני פשוט חייבת לעשות את הניתוח הזה, כי זה הפריע לי מילדות וטיפולים אורטודנטיים לא עזרו, הם יישרו לי את השיניים, אבל לא הכניסו את הלסת פנימה. אני עד עכשיו לא מאמינה שעשיתי את הניתוח, כי מי שמכיר אותי יודע שאני הבן אדם הכי פחדן בעולם, לבדיקות דם אני לוקחת איתי גדודים של אנשים וצורחת ובוכה. אבל מה אני יגיד לכם, שרוצים משהו באמת, אז מתגברים על כל הפחדים ומקבלים כוחות שאתה לא יודע מאיפה הם באים לך. מבחינתי זאת התגשמות של חלום ילדות. בלילה שלפני הניתוח כבר אישפזו אותי, לקחתי איתי לבי"ח את יו.אר.אס וטחנתי בלי סוף את "סו אנסקסי" שיותר מתמיד עורר בי הזדהות. כל כך בכיתי ששמעתי אותו, בכי של אושר, הייתי כל כך מאושרת, היתה לי הרגשה ממש מוזרה, משום מה לא חשתי שום פחד למרות שידעתי שמחכה לי תקופת החלמה של גיהנום. ואפשר לומר שהיומיים הראשונים אחרי הניתוח באמת היו גיהנום. אני זוכרת שהובילו אותי לחדר ניתוח, אמרתי לרופא מרדים שזה מפחיד אותי שאני לא רואה כלום (לקחו לי את המשקפיים), וגם צעקתי לו שיהיה עדין עם ההינפוזיה כי זה יותר מפחיד אותי מהניתוח. אני זוכרת שהוא דקר אותי עם מחט וזהו אני לא זוכרת כלום, אני לא זוכרת שהרגשתי מטושטשת, לא זוכרת כלום, הניתוח ארך 5 שעות (זה קצר יחסית), אני קמתי אחרי 7 שעות בערך בחדר התאוששות והייתי בטוחה שלא עשו לי עדיין כלום ועומדים להוביל אותי לניתוח. אבל הכאבים הנוראים בגרון (מהצינור הנשמה), וכל הצינורות שיצאו מהאף ומעוד מקומות שלא יאה להגיד את שמם, הבהירו לי שאני כבר אחרי הניתוח. התחלתי לדפוק עם 2 הידיים על המיטה וצעקתי "כואב כואב כואב....", וקצת קשה היה לצעוק שהפה שלי היה סגור בסד ומלתעות, בקושי הבינו מה אמרתי. בקיצור אותו לילה היה הנוראי והארוך בחיי, הכאבים בגרון והצינורות באף הכי הציקו לי, הכאבים בפנים פחות. השאירו אותו כל הלילה בחדר התאוששות ולא נתנו למשפחה שלי להשאר איתי, לא ישנתי לרגע, הכאבים היו עזים והיו המון ציפצופים מעצבנים של כל מיני מכונות הנשמה כנראה. מה שהחזיק אותי באותה לילה היתה המטרה שלשמה עשיתי את הניתוח, לא שכחתי לרגע שעוד כמה חודשים אני יפסיק להתבייש לחייך, והרגשתי כל כך רע שאמרתי לעצמי שאני צריכה להיות אופטימית, כי המצב יכול להיות רק טוב יותר. ובאמת בהדרגה מיום ליום הכאבים פחתו והרגשתי יותר טוב. למרות שלקחתי דיסקמן, אלאניס לא הנעימה את זמני, כי גם האוזניים שלי כאבו ולא יכולתי לשמוע כלום. בקיצר עכשיו אני כבר בבית, אבל הפה שלי סגור לגמרי ויפתחו לי אותו עוד חודש וחצי, אני יכולה רק לשתות דברים נוזליים, לא יאמן כמה מרק ירקות טחון בבלנדר יכול להיות טעים שמתים מרעב. יש לי עדיין כאבים, אבל מבחינה נפשית אני פשוט מרגישה מצויין וכל כך מאושרת שאזרתי את האומץ לעשות את זה. ואיזה כיף אני הולכת גם מה זה להרזות, כבר רזיתי 4 קילו, נראה לי בסוף עוד לא יזהו אותי, בבי"ח חלק מהמבקרים שלי חלפו על פניי והמשיכו ללכת, הם פשוט לא זיהו אותי. אבל אי אפשר לדעת עוד איך אני אראה בסוף, כי הפנים שלי מנופחות כמו בלון, אבל המנתחת המקסימה שלי אמרה לי שהניתוח הצליח מאד. מאז הכרותי איתה, אני מאמינה שחלק מהמלאכים חיים בינינו. אני יודעת שזה לא קשור לאלאניס מה שכתבתי, מקווה שלא שיעממתי אתכם. פשוט הרגשתי צורך לשתף אתכם בחויה שעברה עלי. וגם אני מתה משעמום והכתיבה מעבירה לי את הזמן.

avivs

New member
כל הכבוד!!!

היה צריך הרבה אומץ לעשות את מה שאת עשית. אני גאה בך

Rוית

New member
../images/Emo2.gifוואו עדי../images/Emo70.gif

קראתי את כל המכתב הזה בפה פעור
דבר ראשון מאוד מרגש אותי שאת משתפת אותנו עם זה, זה לדעתי מראה שאנחנו לא סתם אנשים אחד כלפי השני ואני שמחה על כך!!! (תראו מה אלאניס עושה לאנשים
) ודבר שני-אני מעריצה אנשים שעושים הכל בשביל להגשים את החלום שלהם ולכן קבלי המון המון צל"שים וח"ח על מה שעשית!
זה מדהים הכוח רצון שיכול להיות לנו שאנחנו באמת רוצים משהו! תרגישי טוב
ואני בטוחה שאת אחרי זה תראי פצצה
!! (אממ לנסות לקרוא את זה מבלי שזה ישמע פרחי
)

עדי!!!!!!!!!!

אני שמח שעשית את הדבר שכלכך רצית כל החיים שלך באמת שמח!! החלמה מהירה!!!! אני חייב להגיד שמה זה התגעגעתי לשיחות העמוקות שלנו אם זה בדירקט ואם זה באי סי קקה אז אולי נקבע איזה פעם ונדבר ? ותזכרי שכאב זה דבר זמני!

Mr Freeze

New member
עדי, תרשי לי לחזק לך את היד!

אני מבין כמה זה חשוב לעשות הכל כדי להיות שלם עם עצמך, אפילו אם זה כולל שינויים טיפולים וניתוחים כאלה ואחרים. ולי נותר רק לאחל לך החלמה מהירה וכל הכבוד על שהלכת עד הסוף עם הרצון שלך. בר.

עדי../images/Emo140.gif

אמנם לא יצא לנו לדבר הרבה:) אבל רק רציתי להגיד לך שאני מעריכה אותך על היכולת לשתף על היכולת לקבל החלטה שכזאת מאחלת לך את כל האושר שבעולם!!!!! שלך..

AlanisJunkie

New member
עדי...

דבר ראשון, אני שמח לראות שהאנשים המקסימים שהיו איתנו פעם עדיין כאן והם כותבים ומשתפים אותנו. דבר שני, קבלי
מכל הלב על האומץ ועל כך שאת משתפת אותנו. כל הכבוד על הרצון, אני שמח שהגשמת חלום.

למעלה