אל תשאלו מה עשיתי
שי הצילו

שדמה

New member
אל תשאלו מה עשיתי ../images/Emo46.gif שי הצילו

מחקתי בטעות את האוט לוק אקספרס הווה אומר מפיש...מייל וכנראה חלק ממערכת ההפעלה, נכון אתם יכולים להגיד בקול רם מה שאתם חושבים... טמבלים שכמוני, וכל זאת כי הגיע וירוס ובמקום למחוק אותו טרפדתי את כל המערכת. נו באמת למי יש כוח לשטויות...ניסיתי לחפש בזבלאבל לא מצאתי את מה שהשלכתי...

גלי®

New member
שדמה !!! הסרת אותו לגמרי , או שרק

מחקת את הקיצור שלו ?

shy-1

New member
שדמה, אם כל אחד/ת שמחק בטעות

דברים מהמחשב היה טמבל/ית, זה היה סופו של המין האנושי. אני יכול להבטיח לך שגם אני וגם להבדיל ביל גייטס, מחקנו אי אלו דברים בטעות. ולענין,על מנת לתחזק מחשב כראוי, צריך להשקיע הרבה זמן, ולא לכולנו יש את הזמן הזה. כנראה, תצטרכי להתקין מחדש את חלונות, כלומר, להתקין על מה שיש לך כעת, ויתכן שהכל יסתדר. תפסי את החבר של הבת, ותסבירי לו בלשון עדינה, שהחברות כוללת את תחזוקת המחשב שלכם, כל ההנחות בטלות. אני מקווה שעברת לחברת נטוישן כפי שדיברנו. שיהיה בהצלחה. SHY

AYELET1

New member
מצטרפת לשי בחום!

כנראה איש מאתנו אינו נקי מפדיחות במחשב!!! קבלי

AYELET1

New member
ידעתי!!!!!!!

ידעתי שעם קנאי דת פונדמנטליסט כמו שי, נגיע מיד לרב

שדמה

New member
איילת ../images/Emo12.gif גם האי סי קיו היה ב-

ענין וזה ממש הלחיץ אותי לאור שיחותינו לתוך הלילה הענוגות... אבל הכל חזר לקדמותו....הידד

שדמה

New member
שי גלי תפסתי את הבן של השכן ../images/Emo45.gif

והוא נכנס לאתר של האנטי וירוס ואלוהים יודע איך דווקא עלי נחת הוירוס הכי חדיש...וזההצליח השד יודע איך...מסתבר שלא אני מחקתי אבל אני כנראה הפעלתי..ודרבנתי אותו. הנער נתן לי רעיון לא להכין פנקס כתובות אז לא יהיה מצב שאדפוק את כל חברי, בינתיים לא עברתיכי יש לנו כאן במקום משהו חדש שצריך לבדוק ואומרים שזה שווה...ושי תודה על החיזוק...

למעלה