אל תשאלו חיבים לקרוא!

אור ה101

New member
אל תשאלו חיבים לקרוא!

לפני כמה חודשים ההיתי חולם שאני מתעורר ובאותו חדר שההיתי ישן ההיתי מזהה חפצים כאלו זה מציאות הקטע שההיתי מרגיש שאני ער ואני מנסה לקום אבל אני לא מצליח כאילו אלף טון על הגוף שלי ההיתי מרגיש משהו תופס לי את הפרצוף תחושת מחנק זוועה בקיצור היום אני פותח את העיניים אחרי שינה ולא יכול לקום אותה הרגשה חכיתי שמשהו יכנס לחדר ויגאל אותי 20 שניות הרגשתי צמח חנוק פחדדד

I am a freak

New member
שיתוק שינה

זו תופעה מדעית והיא מוכרת. בשלב כלשהו של השינה אתה משותק- ממש כמו שתיארת. אם אתה מתעורר באותו שלב- אתה פשוט משותק למשך כמה שניות- עד שכל החלקים של המוח מתעוררים ובעקבות זאת מתעורר גם הגוף. הפריק.

אור ה101

New member
לפריק

אפשר למנוע את זה אפשר לעשות משהו נגד זה? האים זה בעיה נפשית פתלוגית כתוצאה ממה זה נוצר

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

איש, אתה בפורום הלא נכון. אין לי מושג, באמת שלא. יכול להיות שבפורום חלומות צלולים יוכלו לעזור לך ולפרט בנוגע לשיתוק שינה- להם זה קורה הרבה יותר- כיוון שהם צריכים לעבור את זה כשהם ערים- כדי להיכנס לחלום צלול [זו אחת השיטות]. בהצלחה, ומצטער שאני ל איכול לספק את המידע הדרוש. הפריק.

Flame

New member
יש המון דיווחים על זה ../images/Emo13.gif..

כשאנחנו ישנים אנחנו חווים מספר שלבים בשינה..
.. בשלב כלשהו המוח שולח פקודת "שיתוק" לאיברי הגוף כדי שלא נתחיל להניע אותם בהתאמה לחלום (לדוגמא: אתה חולם שאתה צועד אל עבר החלון וקופץ ממנו, אז כדי שלא תקפוץ באמת אתה נמצא במעין מצב שיתוק). אז אתה כנראה התעוררת באמצע, ולקח לגוף שלך קצת זמן להתאושש..
! עיניין נוסף הוא שבזמן השינה הנשמה מתחברת למישורים גבוהים יותר מאלה שקיימים על פני כדוה"א, כדי לספוג אור ולהתנקות מכל שיירי האנרגיות שצברנו במשך היום שבו אנחנו בד"כ באים במגע עם אנשים וכך מן הסתם עם האנרגיות שלהם שעלולות להיות שליליות..
. והסברה השניה ששמעתי קשורה לדברים שכתבתי כאן למעלה.. והיא שבזמן הזה שהנשמה "מנותקת" מהגוף הפיסי לוקח לה לעיתים זמן מה כדי לחזור לגוף הפיסי
.. לא התעמקתי בנושא ולכן לא אוכל להציב את עמדתי בנוגע לעיניין
.. אני לא רוצה לזרוק סתם דעה שאותה לא אימתתי עבור עצמי (כלומר האמת שלי)
... אני אחשוב על זה קצת
.. המון אור ואהבה..

dont bug me

New member
גם לי זה קורה

זה מפחיד כשזה קורה...אבל זו תופעה מוקרת...אין לך מה לדאוג... אני לפעמים מרגישה כאילו יש איתי מישהו בחדר...ולפעמים גם שומעת מישהו מדבר איתי...פעם אחת אפילו הרגשתי נשיקה על הלחי... זה מפחיד מאוד ואי אפשר לזוז או לדבר...אבל זה עובר...ובדרך כלל אני נרדמת ישר אחרי זה שוב...

למעלה