אל תשאלו איזה סיוט!!!!

אל תשאלו איזה סיוט!!!!

אני חושבת שהיום זה היום שאני הכי סבלתי ממנו!!!!! היה לי יום עיון בקן ק"ש ואיזה סבל זה היה!!! קודם כל היה ממש ממש חם ממש מטורף מרוב שהיה לי חם התקשתי לנשום אני ממש רצינית כ"כ היה חם שלא יכולתי לנשום והיה גם הרבה אנשים אז בכלל אני עדיין לא מבינה למה לא עשו בבן גוריון את זה כי אז היינו יושבים במזגנים בכיף שלנו!!!! וזה היה פותר לי חצי מהבעיות שיש לי עכשיו אז כניראה בגלל החום הנוראי ובקושי שיכולתי לנשום קילבתי וירוס נוראי ואני לא מפסיקה להקיא ולשלשל פשוט לסבול מהתחלה ועד הסוף עזבתי את היום העיון באמצע פשוט הלכתי ליוני (רכז השיכבה שלי למי שלא יודע) והתחלתי לבכות לו שאני לא מסוגלת להיות כאן יותר מרוב הבחילות שיש לי ואני רוצה לחזור הביתה והיה לי דמעות בגרון עכשיו גם עלה לי חום ואני נורא נורא נורא סובלת!!!!!! אני לא מבינה בשביל מה זה היה צריך להיות?!?!?!?!?!?!?! סה"כ יום עיון שבכלל לא למדתי בו שום דבר חדש חוץ מזה ששי לא הפסיק לחפור וחפור וככה סבלתי עוד יותר! בקיצור ממש ממש יום סיוטי היה לי היום והייתי חייבת לשתף אותכם בזה!!

MANEL1991

New member
די שניני יהיה טוב...

תסתכלי עלזה ככה- הסיוט מאחורייך:]

לא כ"כ אני עדיין סובלת זה בגלל

שלקחתי כדור... אבל ברור שאם יהיה משהו שכבתי בקן ק"ש אני לא הולכת!

שניקי שלי...

חח מותק תקף אותך אותו וירוס שהיה לי לפני שבוע(נו שהקאתי ולא נתנו לי לצאת להכנה),רק שלי היה בלי חום, תראי זו תקופה של הקאות ושילשולים וכל השיט הזה חח..אז לא נראלי שזה קשור לחום שהיה ביום עיון.. זה יעבור לך עוד יום יומיים ככה,תשתי הרבה מים..ואם זה לא יעבור תוך יומים תלכי לרופא. תרגשי טוב, ואני מקווה שמחר תרגישי הרבה יותר טוב...

מצחר אני הולכת... הקאתי שוב פעם

אני מרגישה ממש ממש ממש רע! וכן זה קשור שלא הצלחתי לנשום שם!!! הייתי נישארת בבית הכל היה טוב יותר!!!! ותודה רבה!!!!!!

לי היה אותו דבר,וזה קרה בבית...

זוהי כל כך מחלה מעצבנתת..והיא גם שיבשבשה לי את המערכת ,יש לי הרבה בחילות עכשיו טחחח..(מקווה שלא יהיה לך ככה) מממממ...תרגישי טוב...

מה את רצינית איתי???? אוף!

זה באמת באמת מציק!!!! אבל כניראה שזה איכשהו קשור לחום הנוראי והרבה דברים יכולים לקרות לך כאשר את לא מצליחה לנשום

שני,זה הקיץ....

וכן יש קשר לחום וצודקת יכולים לקרות לך הרבה דברים שלא מצליחים לנשום,בואי נחשוב חיובי..שלפחות לא קרה לך כלום(חוצמלהקיא וכל זה). היום ששלחת לי הודעה לפלא' נלחצתי,אבל בעיקרון יש לי רק בחילות עכשיו וזו תופעה מוכרת אצלי מידי פעם חחח.. בקיצור,תרגישי טוב ויאללה שהוירוס הזה יעבור כבר, שהיה את זה לאחי הרופאה אמרה לו שזוהי סוג של מגפה עכשיו...כמובן שלא במימדים גדולים(אחרת זה היה מפורסם בטי וי חח)

פורה

New member
נצל"ש לא קשור-

רק בשביל ידע כללי, אין לנו חג קן.. לקן כרמיאל כי הייתה לנו חנוכת קן וזה דיי טיפשי להזמין שוב את אותם אנשים כשאנחנו יודעים שהם לא יבואו שוב, אז אנחנו עושים משהו אחר במקום.. רק רציתי להודיע, כי ידעתי שהרבה ממכם מתכננים לבוא............P:

חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

בטח, הם תיכננו לנהור בהמוניהם.
זובי, קן כרמיאל אימפריה

למעלה