אל תקנה חתול בשק ואם כבר קנית, תוודא טוב טוב שזה שק מיוטה ולא מניילון. פתגם תאילנדי מרומז עתיק.
א א י ל ה New member 27/8/06 #1 אל תקנה חתול בשק ואם כבר קנית, תוודא טוב טוב שזה שק מיוטה ולא מניילון. פתגם תאילנדי מרומז עתיק.
ל לוחם 96 New member 27/8/06 #5 אל תקנה חתול בשר האלו מטופו יותר טעימים, וכל החארטה של צימחונים וכאלה.
א א י ל ה New member 27/8/06 #6 שלא לדבר על זה שצריך לפתח מיומנויות שאיבה ממש אבל ממש מעולות. המממ... טוב, אז אולי כן כדאי לשתות חתול בקש.
שלא לדבר על זה שצריך לפתח מיומנויות שאיבה ממש אבל ממש מעולות. המממ... טוב, אז אולי כן כדאי לשתות חתול בקש.
ל לוחם 96 New member 27/8/06 #7 אל תקנה חתול בשר האלו מטופו יותר טעימים, וכל החארטה של צימחונים וכאלה.
צ צאט ניק New member 27/8/06 #8 אל תקנה חתול בח"כ שר וח"כ אלו שני אנשים שלא הייתי קונה מהם חתול משומש.
N Noam גורדון New member 27/8/06 #10 ברור שחתול משומש לא אבל חתול מחומש כן. רק אם הוא עם ספויילרים אבל.
ד דמעה ורודה New member 27/8/06 #12 מחומש? ואם למדתי רפואה ועדיין לא הוסמכתי? ואם לחתול שלי שלוש פינות? ואם זה הספוילר היחיד שיש לי : מה, לא תקנה?
מחומש? ואם למדתי רפואה ועדיין לא הוסמכתי? ואם לחתול שלי שלוש פינות? ואם זה הספוילר היחיד שיש לי : מה, לא תקנה?
א אבנר אפי New member 28/8/06 #24 ענייני קבורה ממני והלאה אבל רקדן אוטומטי לקבר אני מארגן לך בזיל-הזול!