אל תקלקלו!

תמיר 8

New member
אל תקלקלו!

עד כה yes + היה ערוץ של סדרות בריטיות.השאירו אותו כזה .זבלונים אמריקאים יש בשפע .וזוהי אזהרה.

G I L R IV

New member
סדרות בריטיות להנאתכם

- מיום ראשון הבא השידור החוזר של
קצוות מפוצלים מ7.52 - בבוקר 2 _פרקים ברצף ב03.24 סידרת הדרמה דין וחשבון ביס+

gadgad0

New member
אזהרה? אולי תשלח אליהם את אלפרון?

למרות שמפתה מאוד לכתוב מה באמת אני חושב על אנשים מסוגך, בוא ניתן לך תשובה עניינית: לא כל מה שנעשה בארה"ב הוא זבל, ולא כל מה שנעשה בבריטניה זה זהב טהור. רשתות הכבלים האמריקאיות (HBO, שואוטיים, אף-איקס וכו') עומדות בחוד החנית של העשייה הטלוויזיונית האיכותית כיום. בשנים האחרונות גם הרשתות הארציות האמריקאיות מנפקות סדרות איכותיות לעילא. מצד שני, כמי שמכיר היטב את העשייה הטלוויזיונית הבריטית (וגם חי בממלכה המאוחדת לא מעט זמן), אני יכול להעיד שלצד יציאות מופתיות, בעיקר קומיות (המשרד והממלכה הקטנה אם נמנה רק שתיים) יש לא מעט מוצרים טלוויזיוניים שהמונח "יציאות" במשמעותו הרקטלית מתאים יותר להגדרתם. הנה, הייתי מאופק וענייני. רק אל תשלח אליי את האלפרונים, בבקשה.

G I L R IV

New member
אבל האמת מרגיז ?כולה שלי עוד מעת

נגמרת כל הרכש שיס משדרת נגמרות אותו טו

G I L R IV

New member
טלי

-אפילו הסדרות הבריטיות שמשודרות בהפתעות
כאילו בימי שבת אחר הצהרים הם מעולות אני מת אליהם אולי תעלי הצעה ..את כל הסדרות שמשודרות בבוקר ביס+ שידרו גם בערב -בנתיהם שכול הסדרות נגמרות אחד אחד רעיון טוב מה דעתך

G I L R IV

New member
משעה 9.48 בבוקר סידרה חיים באחד

וב 15.15 איך היא נקראת באנגלית ,?

תמיר 8

New member
תשובה לגדגד

הרבה לקוחות של יס הגיעו בזכות יס פלוס והסדרות הגריטיות.המשך להמליץ על הזבלונים האמריקאים ויס עוד יקחו אותך ברצינות(הם קונים 5 בלירה).התוצאה תהיה נטישה לטובת הכבלים שמעלים ערוץ בריטי.אתה וחבריך התומכים תשארו עם באפי(באפי וג'ודי).שמע למה לקלקל.לך תתבית על ערוץ 3 המיתולוגי ושחרר אותנו מידענותך המפליגה והמלצותיך המיותרות.

Aviad1987

New member
הכבלים לא מעלים ערוץ בריטי.

הם משלבים קצת באקסטרה הוט. אבל הם בכל מקרה קונים את הזבל כי זה מה שנשאר להם אחרי שיס פלוס לוקח את כל הרכש הטוב. וקח למשל את משפחה בהפרעה, קרניבל, איש משפחה ועוד - אלה לא זבלונים אמריקאים והם בערך תוכנית הדגל של הערוץ הזה מבחינת איכות. אתה מתלונן על שום דבר. יש ותמיד יהיו סדרות בריטיות בערוץ הזה כי עליהן הוא קם. המהות של הערוץ היא להיות ערוץ איכותי. לא ערוץ בריטי. אז אם אפשר לשלב תכנים טובים מאמריקה - למה לא? בכיינות מיותרת לחלוטין.

yesplus

New member
מה????

אני לא יודעת אם להעלב או להתעצבן. אני אבחר בלהתעצבן. זבלונים אמריקאים???? 5 בלירה???? על מה אתה מדבר? ושוב בפעם המי יודע כמה, אנחנו בוחרים סדרות לא לפי ארץ המוצא, אלא לפי ההתאמה לערוץ ואופיו. בריטיות לא הפכה אף אחד לאינטליגנטי יותר, ותאמין לי כי אני רואה המון זבל אנגלי. אמריקאיות זה לא שם קוד לטמטום, תראה איזה דברים מדהימים יש. ועכשיו שהטלוויזיה האוסטרלית מתחילה להביא דברים לא רעים, איך תמתג אותה?

נצל"ש -שאלה

המדהימה גורגמגאנטס???? ( מקווה שלא תעיתי באיות ) עם נב מקינטוש וג'ונתן רייס מאיירס בתפקידים הראשיים. היא שודרה לפני כשלוש שנים בערוץ הבי.בי.סי פריים.... היא פשוט מעולה.

אוייש כמה טעויות.... תיקון...

התכוונתי האם יש סיכויי שהסדרה הנ"ך תשודר בערוץ. וכמה אירוני: תעיתי=טעיתי כמובן.

gadgad0

New member
תמיר,אתה לא אמור להיות בפורום סקס?!

ולשאול שאלות על נעליים עם עקבי סטילטו? או שאולי פתחו כבר פורום לרווקים מזדקנים בני 50 מזילי-ריר שעדיין מתלהבים מהציצים של הבחורות של בני היל (טלויזיה בריטית איכותית במיטבה)? יאללה, רוץ לוואלה, יש שם מלא תמונות של בחורות ערומות!

תמיר 8

New member
גדגד.גם אני עשיתי חיפוש

ומצאתי אותך בפורום גאים!!!אכן גדגדי נושך כריות...

gadgad0

New member
מה, לא ידעתי שזאת בושה להיות גאה!

האמת, רבים וטובים חושקים בבני-מינם ואין בזה שום דבר רע. נהפוך הוא. לפני זמן-מה אף הערתי משנתה את מי שרשומה ברבנות כאשתי מזה כמה שנים והודעתי לה נחרצות: "אוי ואבוי, תמיר 8 הוציא אותי מהארון. מעכשיו אני רוצה להתאמן בלהיות גאה!". היא הייתה עדיין מנומנמת, אמנם, אבל הפכתי אותה על בטנה, ליטפתי את מבושיי (תוך שאני מפנטז על תמיר 8) והתחלתי לעשות בה מעשה. נאלצתי להפסיק קימעא (היא נרדמה) אך החלטתי להמשיך בעוז (שהרי גאה אני!). העליתי בדמיוני את דיוקן עכוזו הרופס והמחוצ'קן של תמיר 8 והמשכתי במלאכתי תוך קריאות קצובות "תמיר! תמיר! תמיר!" (את ה-8 הורדתי כי זה פגע בסקסיות של העניין). לא אלאה (כדרכי) בסקירת כל העסק ורק ארשה לעצמי לציין שני עקרונות מנחים למי שינסה ללכת בדרכי: 1. תמיר 8 אמנם חושני ונחשק - אך הוא שלי ורק שלי! 2. אמנם איני מכיר את דמות דיוקנו של תמיר 8, אך אני בטוח שאדם בעל טעם תרבותי כה משובח ודעות כה נאורות אינו יכול להיות מכוער.

תמיר 8

New member
גדגדי יש הומואים נשואים כסיפור כסוי

מהתאורים שלך בפורום גאים יש לאישתך סיבה לדאגה.

תמיר 8

New member
לא יאמן!גדגדי עיתונאי...

גדגדי .סברתי לתומי שאתה ילד בן 18 שבמקום לענות תשובה ענינית לתגובות,אתה שולף הודעות מפורום סקס ומשחק בלהעליב.(וזאת ליד תמונות ילדיך).ולתדהמתי מהכרטיס שלך אתה עיתונאי...כך אתה מבסס את מאמריך?אתה בטח עיתונאי שמסגיר מקורות.עליך כתבו את השיר עיתונאי קטן שלי!

למעלה