אל תצחקו על השאלה- איך אתם מכינים סלמון בטריאקי? זה מה

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אל תצחקו על השאלה- איך אתם מכינים סלמון בטריאקי? זה מה

שהבכור רוצה, אבל בפעם הקודמת שהכנתי יצא דליל כזה, לא מזוגג כמו שיצא לי לטעום בכל מיני מקומות.

תודה!
 

חנהפ

Active member
נתחיל בזה שמכינים טריקאי

יוצא סמיך כזה וטעים -1/2 כוס סויה יאמסה+1/2 כוס מירין+4 כםות סוכר
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש ממש קטנה 20 דקות (כדאי לכפות את הקצף)
ממליחים ומפלפלים את נתחי הסלמון ומטגנים לצריבה
מעבירים לתבנית חסינת אש
הצד הצרוב למעלה,כף או 2 מהטריאקי על כל נתח
ולתנור -טורבו גריל ל- 5 דקות
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
חנהפ יקרה, תודה על המתכון, לא היה לבכור זמן לטגן לפני האפיה

אז הלך על המתכון של פהילה.

מקווה לנסות בקרוב!
 

פ הילה

New member
בבקשה מתכון שאני אוהבת להכין ויוגש היום אצלנו לארוחת שישי

מעל פאד תאי

סלמון אפוי מנצח
הטריק במתכון הזה: מרינדה של מיונז וטריאקי ששומרת על עסיסיות ויוצרת ציפוי טעים מאין כמוהו
דנה אלמוסני | אוכל טוב

המצרכים (1 מנות):
1 פילה סלמון שלם (כ-700 800 גרם)
2 כפות מיונז
3 כפות סוכר חום דמררה
3 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב סויה
מעט מלח
1 ענף בצל ירוק חתוך לעיגולים
אופן ההכנה:
1מערבבים היטב בקערה מיונז, סוכר חום, טריאקי, סויה, מלח ובצל ירוק.
2מניחים את הדג על תבנית אפייה ויוצקים את המרינדה על הדג. משרים כ-15 דקות.
3מכסים בנייר אפייה.
4מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-20 דקות. מסירים את נייר האפייה ואופים כ-5 דקות נוספות עד שמתקבל צבע זהוב .
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
פ הילה, תודה רבה- בני הבכור הכין לשבת ויצא טעים מאד. בפעם

הבאה נקצץ טיפה מהסוכר.

שבוע טוב!
 

פ הילה

New member
שמחה שאהבתם


 
למעלה