אל תצחקו עליי...

ofir_y

New member
אל תצחקו עליי...

קיבלתי היום את הג'וימקס 250 שלי. חדש. קטנוע ראשון... לא מצליח להרים אותו על הרגלית אמצע! ואני לא בחור קטן. דרכתי על זה חזק ומשכתי אותו אחורה. סעמק!

TOMMEYLEE

New member
חחחח זה קרה גם לי. הפתרון פשוט..

פשוט תתאמן !! זה כוח שלומדים אותו גם חבר שלי שהוא לא בחור קטן קצת התקשה עם זה בהתחלה. פשוט תוריד את הרגלית ותניף אותו חזק. עם הזמן תתרגל וזה יהיה שטויות. בהצלחה

Y u v a l S

New member
אל תשכח להרים ארמברקס, שלא ידרדר.

jerur1

New member
אל תחנה על הצד - זה לא יציב!

גם לי יש ג'וי מקס, אני לא ככ כבד, ובטח לא כזה חזק. זה ממש לא עניין של כוח - רק טכניקה. אני לא יודע בדיוק להסביר לך, אבל תנסה להשתמש במשקל שלו כדי להניף אותו, קצת כמו ג'ודו. לפעמים אני שם את כל המשקל שלי על הרגלית (אם אני עייף או לא מרוכז), אבל לא צריך. זה טכניקה. חברה טובה ששוקלת פחות מ60 עושה את זה בקלות, אחרי שלמדה.

whistler

New member
פיתרון אפשרי...

זה יחסית פשוט, אם מבינים את הטכניקה. אנסה להסביר: 1) עמוד לצידו השמאלי של הקטנוע (בצד של הג'ק אמצע). 2) ביד ימין שלך תתמוך בו מאחור (בערך איפה שהסבל נמצא - ניתן אפילו להחזיק בסבל) וביד שמאל תאחוז בידית הכידון השמאלית (עם אצבעות מוכנות על הברקס, אבל לא ללחוץ. תבין בהמשך למה זה נחוץ). 3) עם רגל ימין שלך, לחץ על ידית הג'ק, עד שהוא "נטקע" באדמה (כלומר לחיצה קלה) 4) בתנועה אחת, תנסה להפעיל לחץ על הג'ק כלפי מטה, ובו זמנית תמשוך את הקטנוע אחורה, בעזרת הידיים שממוקמות כפי שכתבתי לעיל. המשיכה צריכה להיות כמו שאתה מנסה להזיז את הקטנוע אחורה, סתם ככה. 5) תיזהר רק לא לאבד משקל - ואם לא הצליח לך עדיין, תפעיל את הברקס ביד שמאל, ע"מ שהקטנוע לא יברח לך - ותסנה את כל התהליך שוב. זהו בגדול. בהצלחה! (תודיע לנו אם הצלחת
)

ofir_y

New member
תודה לכם אבל...

עדיין לא הצלחתי. מחר אני אנסה את ה"טכניקות".. אם אני לא אצליח אני מחזיר אותו ...חחח עוד דבר, את המנעול שרשרת, לקשור דרך הגלגל? כמו אופניים?

ShakaZ

New member
ד"א

ניסית פשוט לשים רגל על הג'ק אמצע (בעמידה ואחיזות כפי שהגדיר WHISTLER) ואז פשוט לעמוד עליו? כלומר להעביר את כל המשקל לרגל ימין? כי אין מצב שבעולם שזה לא עובד, אם זה לא מעמיד אותו על הג'ק אמצע אז יש שם משהו בעייתי... אני עם הונדה ג'אז אז מצבי יחסית דומה אבל כמו שנאמר פה, זה אפשרי! תהיה חזק, אנחנו איתך!

מדיפוקס

New member
תנסה על משקל הגוף שלך ממש לדרוך על הידית

שים את הרגל על רגלית אמצע. תחזיק כמובן בכידון ותן לגוף שלך לשמש מנוף תוך כדי משיכה לאחור עם יד ימין קלי קלות.. לא משנה כמה כבד הכלי וכמה כוח יש לך לא צריך כוח בכלל זוהי טכניקה פשוטה לחלוטין אני מציעה שתיסע למטרו הם יראו לך בדיוק איך זה עובד. מקווה שעזרתי לך עוד דבר שים לב ב1000 הק"מ הראשונים יש וואקס על הגלגלים אתה עלול להחליק בסיבובים שים לב . לא סתם עושים הרצה גם כדי להכיר את הכלי וגם להתרגל אליו לדעת אותו. תתחדש..וסע בזהירות.

ofir_y

New member
תודה לכולם... עידכונים חמים

הייתי היום ב"סטינג" בת"א להתקין אזעקה . הוא הסביר לי... 1. מורידים קצת את הידית, ומייצבים את הקטנוע... (ז"א ש2 הרגליים של הג'ק על הרצפה) 2. כידון ישר. 3. פשוט מעבירים את המשקל לרגל ימין..ובו"ז תומכים בחלק האחורי עם יד ימין. עובד כמו חמאה .

ravid007

New member
חכה לתדלוק הראשון של הקטנוע..

יש לי גם ג'וי מקס, וזה קטנוע שממש לא נח לתדלק אותו. ראה הוהרת! תתחדש וסע בזהירות, רביד

ofir_y

New member
מן הסתם כבר תדלקתי....

המיכל נפתח בצורה חמודה דווקא. אהבתי. מה לא נוח בו? שצריך להתכופף כדי לתדלק?

למעלה