אל תפצעו בצבא! אני עושה כרגע קורס חובשים בבה"ד 10... אבוי מה שמלמדים אותנו שם...
P paradan New member 19/8/03 #1 אל תפצעו בצבא! אני עושה כרגע קורס חובשים בבה"ד 10... אבוי מה שמלמדים אותנו שם...
E evgenir2000 New member 19/8/03 #3 חחחחח... מה בידיוק?? פרט... שנדע למה לא להקשיב בצבא... או שזה Top Seacret
א אקונומיקה New member 19/8/03 #4 זה המילאוים שאמרת שאתה עושה? חיים טובים ודני זה הרי ידוע שהצבא מלמד שטויות ולא רק זה הוא דובק בשיטות שכבר נפרדו מן עולמנו... וחוצמזה אם נפצע בצבא אז יתבעו אותנו על השחטת רכוש צה"ל
זה המילאוים שאמרת שאתה עושה? חיים טובים ודני זה הרי ידוע שהצבא מלמד שטויות ולא רק זה הוא דובק בשיטות שכבר נפרדו מן עולמנו... וחוצמזה אם נפצע בצבא אז יתבעו אותנו על השחטת רכוש צה"ל
P PFM New member 19/8/03 #5 וואללה?... בס"ד מי המדריכים שלך? במקרה איתי ומינצי בקורס איתך? שיהיה בהצלחה! מתי טקס תולעת?
א אלי סאטיב New member 19/8/03 #6 לדני! היי דני! אם אתה רואה שם חבר'ה מהשלמת קא"רים או מקורס קר"פים (אבל רק כאלה שסיימו עכשיו בה"ד אחד ויש שם רק חמישה כאלה) תמסור להם ד"ש חמה מבני גיזר!! (אני למי ששכח...) תודה ותהנה
לדני! היי דני! אם אתה רואה שם חבר'ה מהשלמת קא"רים או מקורס קר"פים (אבל רק כאלה שסיימו עכשיו בה"ד אחד ויש שם רק חמישה כאלה) תמסור להם ד"ש חמה מבני גיזר!! (אני למי ששכח...) תודה ותהנה