אל תעירו אותי ...../images/Emo9.gif
...בתשעה חודשים הקרובים!!!!!!!!! שמי גאיה, מזה כמה חודשים קוראת כל מילה ופסיק שנכתבים כאן בפורום (וקצר הדף מלהכיל את רגשותי החמים כלפי כל אחת ואחת מכן). כבר כמה חודשים שבעלי ואני נמצאים בשליחות. חודש לפני הנסיעה, לאחר שבעה חודשים של ניסיונות, ביצעתי בדיקות שיגרתיות שהובילו לרצף בדיקות מטורף שבסופו קיבלתי אבחנה של שחלות פוליציסטיות ובנוסף גם בדיקת הזרע של בעלי יצאה "לא משהו" בכל פרמטר אפשרי (בדגש על ספירה נמוכה מאד!!!). הרופא (פרטי) העלה בפנינו את המלצתו (החד משמעית)להזרעות. בשל הנסיעה הוחלט להזדיין בסבלנות (תרתי משמע!!!) עד לביקור בארץ מספר חודשים לאחר מכן. אז נסענו, לארץ מדהימה, אך לא כזו שהייתי רוצה לעבור בה טיפולים (ותכף אני לוקחת את דברי חזרה
). וכך עברו להם מספר חודשים... לפני שלושה שבועות החלטנו בעצת הרופא מהארץ להתחיל באיקק´ למשך חודשיים, "רק בשביל הניסיון" לדבריו. התנאי היה שאני אבדק אצל רופא מקומי עמ"נ לוודא תקינות מערכת ואפשרות למעקב. כאב קבוע בצד שמאל שיכנע אותי שיש ציסטה וכדי לבדוק מ´עניינים. אז הלכתי לבדוק. פגשתי רופא מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!! פרשתי בפניו את סיפור האבחנות וקבענו מועד לתחילת בדיקות פוריות במכון מקומי שנחשב טוב. במקביל עשינו בדיקת אולטרא-סאונד ושתן. הבדיקה הראשונה העלתה ציסטה בגודל פיל, הבדיקה השנייה העלתה... ...פס קטן וחיוור שבישר על אפשרות של הריון. בדיקת אולטרא סאונד נוספת כעבור שבועיים איששה את "החשדות". ההתרגשות בעיצומה אך מהולה באופטימיות זהירה. אנחנו עדיין מסרבים לעכל ולכן היחלטנו להמשיך בשיגרת ההכנה לטיפולים שכרגע כוללת בעיקר הכנה נפשית ולקיחת ויטמינים (תודות לינסון ורוצה עוד 1). ולמרות שכתבתי באריכוווווווווווווווווווווווווווווות, אני מצרפת שיר "אם יש עוד חלום" \ יהודה פוליקר אם יש עוד חלום שבו נוכל לגעת לצחוק על הכל לחבק ולבכות אם פעם נחלום את עצמנו לדעת האם נגשים את הכל ונחלום לא פחות אולי עוד יבואו ימים שיביאו קצת שקט לנפש ולגוף רגיעה ואם זה החופש מעבר לדלת האם יהיה זה האושר שלי והאושר שלך שנינו הולכים בתחילת איזו דרך ואם זה מתחיל רק שלא יגמר שנינו יוצאים ועוברים את הגשר ורוח טובה מרגישה כמו החופש חלקת אלוהים קטנטנה משלנו בית קטן חתולים וגינה את מה שאיבדנו אולי כבר מצאנו האם זה שנינו ביחד בטוב ושנינו ברע. שלכן עם המון אהבה ותקווה לבשורות משמחות עם בוא האביב גאיה
.
...בתשעה חודשים הקרובים!!!!!!!!! שמי גאיה, מזה כמה חודשים קוראת כל מילה ופסיק שנכתבים כאן בפורום (וקצר הדף מלהכיל את רגשותי החמים כלפי כל אחת ואחת מכן). כבר כמה חודשים שבעלי ואני נמצאים בשליחות. חודש לפני הנסיעה, לאחר שבעה חודשים של ניסיונות, ביצעתי בדיקות שיגרתיות שהובילו לרצף בדיקות מטורף שבסופו קיבלתי אבחנה של שחלות פוליציסטיות ובנוסף גם בדיקת הזרע של בעלי יצאה "לא משהו" בכל פרמטר אפשרי (בדגש על ספירה נמוכה מאד!!!). הרופא (פרטי) העלה בפנינו את המלצתו (החד משמעית)להזרעות. בשל הנסיעה הוחלט להזדיין בסבלנות (תרתי משמע!!!) עד לביקור בארץ מספר חודשים לאחר מכן. אז נסענו, לארץ מדהימה, אך לא כזו שהייתי רוצה לעבור בה טיפולים (ותכף אני לוקחת את דברי חזרה