אל תסתכל בקנקן...

mister xy

New member
אל תסתכל בקנקן...

אחרי אינספור התכתבויות, טלפונים, סמסים, ואחרי כמה וכמה דחיות זה יצא לפועל סוף סוף. ובכן, מדובר בפגישה שלי עם אחד מזקני הפורום, קבענו להפגש ערב אחד אי שם במרכז הארץ בין גדרה לחדרה. כהרגלי בקודש, הקדמתי מעט והמתנתי בסבלנות לבואו של הפרטנר. פתאום הגיח מאי שם אברך חסידי עבדקן לבוש כמיטב המסורת והתקדם לעברי. נלחצתי מאוד, כי האנוס הזה שהיה אמור להופיע מוגדר אצלי ב"סיכון גבוה" ואם האברך הזה היה מכיר אותו הוא היה מסתבך. מיד הוצאתי את הטלפון מהכיס כדי להזהיר את החבר שלא יבוא ועוד לפני שהספקתי לחייג ניגש אלי האברך מושיט לי את ידו ושואל: מיסטר? באותו רגע קלטתי שבעצם זה החבר שהייתי אמור להפגש עימו. תגיד, בן כמה אתה? - שאלתי בהלם - אתה נראה הרבה יותר מבוגר. אז רק רציתי לומר שהיה נעים מאוד להפגש איתך, התרשמתי לטובה מאישיותך, בעיקר מהקלילות שבה אתה לוקח את החיים והדבר הכי חשוב זה שאתה משתף את זוגתך בכל מה שעובר עליך ולא מסתיר ממנה כלום... ירבו כמותך בישראל...

סוג ב

New member
חשבתי שיהיה פה ספויילר

פעם הייתי מסתכלת על חסידים מזוקנים בדחייה היום אני חושבת לגשת ולשאול אולי מדובר באנוס...

אוקי הבנו - ניפגשתם

אבל מה הקטע שלך לרשום מעל גבי הפורום את ההלם מכך שהנאדם נראה יותר מבוגר ממה שהוא? מעליב משהו... לא?

למעלה