אל תסקלו אותי..

• פותח הנושא NeMy
  • פורסם בתאריך

NeMy

New member
אל תסקלו אותי..

אבל.. אני לא מבינה למה בדיוק נועד הפורום? מישהו בא ואומר, "שלום, אני מכור", מה עכשיו?.. אולי בא שלב ה"אנחנו אוהבים אותך". אבל מה בעצם התכלית של כל זה? מה בעצם עושים פה?.. @נמי, נרקונטית מוצהרת

lady_anne

New member
וכאילו לא היו דברים מעולם...

ברוכה הבאה נמי (שלא יגידו שלא אומרים פה שלום יפה). הפורום הזה נועד להמון דברים, כולל ה"אנחנו אוהבים אותך": לעודד, לחזק, לפרוק תסכולים, לספר סיפורים, לתאר חוויות, להגג בתיאוריות, להתפלסף בסמנטיקות ואפילו לענות על סקרים ולקרוא מאמרים, וכל זאת בנושא המפתיע והחדשני שנקרא "התמכרות לאינטרנט". על מנת לענות על השאלה המאד-לא-שגרתית "מה בעצם עושים פה" כדאי שתדפדפי קצת בארכיון ובקישורים, ואם תהיינה שאלות צוות המומחים בראשותו של אימג´ין הסבלני יעמוד לשרותך בביאורים ובפרשנויות. איך הייתי הפעם? נ.ב. אימג´ין - תבקש שיצבעו אותי באדום בתפקיד מורה נבוכים

ילדונט

New member
שאלה טובה

והתלבטתי בה בעצמי אחרי שפתחתי הודעה (ראשונה), אבל אני לא מנסחת אותה כ"מה עושים?" אלא כ"מה עכשיו?". כתבתי. אפילו הרגשתי טוב כי מעטים האנשים "מבחוץ" שמבינים על מה אני מדברת אז הפסקתי לנסות להסביר, וכאן היתה לי הזדמנות חדשה. ביצור ולשם ההבהרה - זה נראה לי מקום טוב לספר מה עובר עליך בלי שיסתכלו עליך כעל "פריק". מי שכאן (אולי חוץ מקון) מסוגל להבין ולהזדהות עם מה שעובר עליך כמי שהאינטרנט שולט בה, ולכן נח (לי לפחות) פשוט לספר מה עובר עלי. מה שגורם לי לחשוב על בעייתיות כלשהי בכתיבה בפורום הזה, ואני מדגישה - בעיה שלי. אני חושבת שאני מחפשת בעיקר ברשת קבוצה להשתייך אליה, אנשים שאני יכולה לתקשר איתם ברמה כלשהי. וכשאני מוצאת - אני נשארת. לכן נראה לי שאולי זה לא כ"כ טוב בשבילילכתבו כאן. אני אצטרך לחשוב על זה.

e-magine

New member
שלום NeMY

לפורום הזה יש מספר יעדים. תוכלי לקרוא על כך בהודעת הפתיחה של הפורום, הקרויה גם "הודעת מנהל" אחד מהיעדים הוא לתת מענה לשאלות כאלה.

למעלה