אל תכעסו

eyalush001

New member
אל תכעסו../images/Emo4.gif

אל תכעסו עלי אבל סיימתי להוריד את ההופעה שלה במנצ'סטר וההופעה פשוט מדהימההההההההההההההההה

tatababa

New member
באמת אחלה הופעה!

אם אתה רוצה, יש לי עותק נוסף של הגרסה המיוחדת ואני מעוניין למכור אותו...

וואו!!! הרגע ראיתי את "קידס" מהבריט

2002 ונורא התרגשתי כאלו תראו אני גולשת במלא אתרים ורואה טונה תמונות מההופעות האלו ובסוף אני רואה אותם!!!(מעולם לא חשבתי שאני אזכה לראותךםם אותם אחרי שמלןא זמן חיפשתי! אבל מצאתי בסוף כמה הופעות באתרים נורא נידחים........)

יאללה אתה בנאדם בנמזל!!! אני מנסה ל

לקנותאותה (כי אסר לי להוריד אפילו שיר פצפון אז הופעה?? אחי ישים לב ואני כבר לא מורידה כשהוא לא פה ) אני מבקשת מחברה שלי בארה''ב שתקנה לי כי אמא לא מרשה לי לקנות באינטרנט ומה אתה עושה? כמה םשוט מוריד ותוך יומייים יש לךת'הופעה או מקסימום 5 ימים כי זו הופעה ענקית........ טוב ראיתי חלק ממנה ביס אצל חברה שלי
* היה כיף אבל לצתערי לא היה לה וידאו הייתי מקליטה אצלה!!!!!!(למרות שזו חוצפה!)

eyalush001

New member
למה לא מרשים לך להוריד?

למה לא מרשים לך להוריד קבצים? ותיקון קטן- לקח לזה יום אחד וסיימתי את ההורדה.

p i n g o

New member
אכן מדהימה...

גם אני הורדתי אותה, וגם את ההופעה בסידני (מ-On a night like this tour), גם הופעה מצוינת (תעשה חיפוש אולי תמצה את הלינק, זה היה לפני לא מעט זמן).

eyalush001

New member
אז יש לי שאלה לגבי ההופעה..

אם אתה אומר שהורדת את ההופעה... אז שאני פותח אותה אני לא יכול להעביר ישר לחלק מסויים. זה לא נותן לי להריץ את ההופעה אני חייב לראות אותה מהתחלה עד הסוף. ככה זה גם אצלך?

tatababa

New member
מכיר את הבעיה הזאתי

קובץ asf. הקובץ הזה דפוק, ובכלל הפורמט הזה לא מומלץ. אפשר למצוא בתוכנות שיתוף שונות את הקובץ באיכות דיוידי או הכי טוב - לקנות את הדיוידי.

p i n g o

New member
זאת תוכנה....

הנה לינק להורדה: http://www.emule-project.net/ ואל תשאל שאלות על דברים להוריד איתה, כי אסור לנו לעזור אחד לשני בקשר להורדות בלתי חוקיות בפורום...

למעלה