אבל נגיד והיתם נתקעים במקום ללא נפש חיה, רק אתם והתוכי שלכם, האם היתם אוכלים אותו? חשבתי על זה בזמן ששיחקתי עם פיטר, ואני חושבת שהתשובה היא כן, למרות שלא נראה לי שיש לא כל כך הרבה בשר (הוא תוכון)
פשוט הסתכלתי עליו וחשבתי.. אתה תאכל את התוכי שלך? חוץ מזה הפורום הזה מת, וכל הזמן מנסים להחיות אותו בסקרים לא הכי מענינים. אזהנה אני מציגה בפניכם סקר שיגרום לכם לחשוב קצת ולא רק לענות על בן כמה התוכי ואיך קוראים לו. ונראה לי שרוב התשובות הן כן כי אף אחד לא עונה. אה ו"הלא בכלל לא" מתיחס לשתי השאלות האם משעמם לי והאם אני בסדר, בעצם קצת משעמם לי, אז התשובה לשאלותיך היא כן ולא. עכשיו תענה לי על שאלתי.
אני מדבר למי שבאמת אוהב את התוכי\ם שלו! אני יענה בשאלה, אם תיהיי לבד עם התינוק שלך בלי אוכל האם "תחשבי" לאכול אותו? האם פעם הסתכלת(תסתכלי) על תנוקך ותחשבי כזו מחשבה? אפי בשיא השיעמום! אני לא מתכונן לענות בדיוק בכן ולא היות ואני חושב שזו שאלה אכזרית ומרושעת מידי(לפחות לטעמי) ( :
על זה אתה צודק, השאלה באמת אכזרית, ולא היתי אוכלת את התינוק השלי. חשבתי גם על זה שיש כאן אנשים שהתוכי אצלם הרבה זמן, לא כמו אצלי( שלושה חודשים). ואז אני חושבת שאם הוא היה אצלי יותר זמן, בחיים לא היתי אוכלת אותו.
לא רציתי ממנה שום דבר סך הכל צחקנו לא התכונתי לפגוע או לצחוק עליה אלא לצחוק איתה נ.ב עצה טובה ממני לכל חברי הפורום קצת הומור(בכלל בחיים) בכלל לא יזיק ואולי אפילו יועיל. ( :
תלוי בהרבה דברים.. כגון:איפה המקום? מה הגודל שלו? יש עצי פרי? כמה זמן אני שם? אני אומר לא בגלל שיש סיכוי שאני אמצע במקום הזה עצי פרי\חיות בר... וגם אם לא.. התוכי שלי זה כמו האצבע שלך.. אם מורידים לו את הנוצות....
זו שאלה שנשאלת בהרבה ואריאציות = אם הייתם ניצלים מתאונת מ7טוב האם הייתם אוכלים את אלו שלא שרדו כדי לשרוד? אני לא- אני בטח הייתי זאת שאוכלים אותה. אני צימחונית מושבעת - אין סיכוי שאכניס לםה משהו שאי פעם זז בזכות עצמו!!! אבל אף אדם לא ממש יכול באמת לדעת איך הוא ינהג כשסכנת חיים בםניו - כשזה או הוא או חיית המחמד שלו.... אז על פניו אני אומרת לא חד משמעי. אבל אין לדעת...
התוכון שלי היה אצלי 6 וחצי שנים..... תוכון ירוק ומתוקקק..... ואני ניקשרתי אליו מאוד..!!! דווקא יחסים טובים היו בינינו... והוא החליט לברוח לא מזמן עם תוכונית חדשה שהבאנו... קצת מכפשה הייתי אומרת על ההתחלה לא אהבתי אותה.. ואני חושבת אם הוא היה אצלי עכשיו... והייתי ניתקעת איתו באי בודד בלי כלום... גם אם הייתי בטוחה שלא יבואו להציל אותי בקרוב לא הייתי נוגעת בו (מבחינה של לפגוע בו) אני הייתי נישארת איתו עד שמצילים אותי אם בכלל... אפילו מתה איתו... קודם כל לאכול אותו לא היה עוזר לי בכללל...ודבר שני בחיים לא הייתי חיה עם האובדה שאכלתי את התוכון האהוב שלי
הייתי קודם כל דואגת מה הוא יאכל.. ואיך הוא יסתדר... כי הוא הרבה יותר עדין מימני.. הוא לא יחזיק מעמד הרבה זמן ואני יכולה להחזיק יותר זמן בלי אוכל.... התוכוןןןן הקטן שליייייייי
למה???? אוף אני מקווה שהוא חיי עכשיו טוב ועושה לו חיים על העצים ...ושהוא מסתדר בלעדיי