אל תכנסו.

לולה 123

New member
המטרה היא לעורר "שיחה" ? זה הענין ?

נראה לי שיש עוד כמה נושאים שדורשים טיפול אצלך.
בין השאר הבנת הנקרא או תפיסת המציאות.
יש כאן מנהל ואני בטוחה שהוא יכול להסביר/להעיד שלא נמחקות כאן תגובות מסוג זה.
ואני חזרתי ואמרתי שהנושא שלך אינו מתאים לפורום ואתה עדין לא הבנת את זה ? ואתה עדין מתלונן שאני מתלוננת רק עליך ? (סינדרום ה"רודפים אותי" נוסף לכל ... )

לולה 123

New member
ועוד משהו

אל תטרח בבקשה לענות לי
שכן אין לי כוונה להתגושש איתך כאן.
הזמן שלי יקר , ונראה לי שככל שעונים לך זה רק משאיר את הפוסטים שלך למעלה
והם , וזו דעתי האישית כמובן , ראויים למקום אחר , פחות חשוף.
עוד , חס וחלילה , מישהו יכול לקרוא אותך ולחשוב שאתה ואני (ועוד אחרים) באותו הראש ובאותן העדפות ותחת אותה כותרת .

להכל, ולשורה האחרונה בפרט

A לוןA

New member
הערה ניהולית

לא נמחקו שום תגובות שאמרו שתמונת הספנקים הנ"ל הן חיוביות, ולמעשה לא נמחקו תגובות מהשרשור הזה בכלל.
כל אחד זכאי לדעתו, ואשמח מאוד אם לא תפזר את הקשקוש הזה ש"מנהל הפורום סותם פיות" כאן.

ALIsuperstar

New member
כן, הבנתי שהתבלבלתי.

ראיתי תשרשור של ג׳קיל ואז ראיתי שישפחות תגובות חשבתי שמדובר באותו שרשור, וזה... אז לכן כתבתי את מה שכתבתי...

לולה 123

New member
כנראה לא הבנת

אז ארשה לעצמי להסביר תחושת ההקאה היא התחושה שאתה בא ומקיא עלינו. אם לא שמת לב אז הכותרת היא יחסי שליטה ו bdsm המשמעות היא שאנשים מתכנסים כאן לשתף להתלבט להתווכח - הכל לשם המטרה שהוגדרה בכותרת מה שאתה מתאר אין בינו ובין הכותרת שום קשר, להיפך, זה הצד ההפוך שיש להמנע ממנו כשבאים ליחסים מסוג זה. אולי כדאי למצוא פורום אחר שמתאים לך... אתה מודע לזה שאתה צריך טיפול? יופי, לך וקבל אותו במקום המתאים.

gidionline80

New member
לא דורש

שתצנזר. רק אל תמציא "שטויות" כי זה ממש לא בדסמ . לא סולידי לא אקסטרימי גורנישט. תוך הפגנת בורות בתגובות שלך.
לפרסם גושי טקסט פסבדו שליטה וסאדו ולקבל ליטופים מחלק מהקהל זה אחלה תרפיה. תרפיה משלה. השאלה באמת אם יש הצדקה. אולי כן בשם הפלורליזם ושהקוראים מספיק "גדולים" לשפוט בעצמם ולהגיב/להתעלם בהתאם.

gaya36

New member
כחלק מעבודת הגמר שלך בלימודים

אתה צריך לבדוק את התגובות שלנו למקרים קיצוניים ומזעזעים? וברצינות, אני לא רואה באותם סיפורים משהו בדסמי ולכן אני שואלת ומקווה כן לשמוע תשובה כנה מדוע אתה שופך את זה דווקא כאן? , מרגישה כן את הכאב , הקושי והתמודדות שלך עם זה ביום יום אבל שוב לדעתי זה לא המקום הנכון בשבילך (וגם לחלקנו) לשפוך את זה כאן.

ALIsuperstar

New member
לא הבנתי את הכותרת של ההודעה שלך.

אז כיצד את קוראת לזה?

מדוע כשאת חושבת שמשהו שבעינייך אינו קשור לפה, לא אמור להיות פה, רק כי כך את חושבת?
אני לא זוכר שמישהו כתב לי או כתבה שמה שאני עובר לא קשור לפה, עובדה, קיבלתי הפניה לפורום הזה, כי מישהי חשבה שפה זה המקום הנכון בשבילי...
אה כן, אלון פעם הגיב על אחד החוויות שלי וקרא לזה חוויה שהיא לא בדסמית, ובמצב מסויים, אולי הוא צודק. היה ויכוח של מי שלט על מי, אני עליה, או היא עליי...

gaya36

New member
ציפיתי לקבל תשובה עניינית

וכנה בדיוק כפי שגם אני מתייחסת לשאר הכותבים שגם אתה נמנה עליהם. וככה בשביל שתבין ,גם אני עברתי דברים קשים בילדותי אפשר לומר שלא בדיוק הרגשתי ילדות , לפעמים נזכרת באותם דברים אבל אני גם לקחתי את זה למקום של צמיחה מחדש של לא לחיות את העבר ואני בטח שלא משתפת כאן או במקומות אחרים (גם לא בחיי היום יום )

נכון שכל אחד מגיב ומתמודד אחרת עם מצבים ונכון שיש מקום לכולם אבל גם כשמשמיעים דיעה כדאי שהצד השני לא ישר ירגיש שדרכו על יבלת אלה יהיה פתוח להבין מאיזה מקום היא נשאלה...

ALIsuperstar

New member
אני מנסה להבין...

לא פוסל את הדיעה שלך, אבל לא תמיד גם צריך לקבל. בחופש הביטוי ובתרבות דיון תמיד יש שני צדדים ולא צד אחד.

gaya36

New member
הכל עניין של גישה!

אפשר לקיים דיון בצורה מכובדת וזה כן מתקיים כאן לרוב. אבל כאשר בנקודת הפתיחה ,הדברים נאמרים בהתרסה ומבלי לעצור, לחשוב ולשמוע את שאר האנשים ולהגיב דווקא בביקורת כלפיהם ולא גם על עצמך זה מקשה על הצד השני להבין ולקבל את הדרך שלך .

ALIsuperstar

New member
רוב הזמן, אפילו אני לא מקבל את הדרך שלי...

לפעמים אני קם במקומות שאני לא זוכר איך הגעתי אליהם...
לפעמים אני נמצא עם מישהי, שאם הייתי חושב לרגע, הייתי מסתובב ובורח...

NSW2

New member
כן אבל מה אנחנו אשמים בזה ?

שאתה אפילו לא תמיד מבין את הדרך שלך ?
נחמד לך לשפוך את זה פה ?
באמת אני שואל כי זה בדיוק מה שאומרים לך.
הפורום הזה לא נועד לספק תמיכה לבעיות נפשיות.
אני לא אומר את זה במטרה של לפגוע.
כי דווקא חלק מהתגובות שלך בפוסטים אחרים הם כן לעניין.
סהכ אומרים לך שאתה בא ושופך כאן דברים שחלקם ממש לא בדסמ.
וזה לא המקום לשפוך בו בעיות נפשיות ולבלבל אנשים חדשים נקודה.
גם אם ממש בא לך לשתף בבעיות האלה זה לא המקום.
זה גם לא עניין של תרבות דיון.
אפשר להשתמש בתירוץ הזה אם מה שהיית כותב היה בדסמ אבל זה לא.
אם אתה לא מבין את זה כנראה שגם אין טעם להמשיך להסביר.

ALIsuperstar

New member
אתה יכול לקרוא לי פסיכי שצריך טיפול

כל יום, אבל בשבילי זה כמו תקליט שבור, די הבנתי אותך...
אני לא משתף בעיה, אני משתף חוויה נטו.

אנשים פה לא יודעים מה הפירוש של בדסם, פשוט לא מבינים... זה לא רק לשים קולר על הצוואר ולהיכנע לרצונות השולט או השולטת, זה הרבה מעבר... זה תפקידים עם רצון ברור מאוד, והתהליך לקבל את ההכנעה או הערצה, או מימוש הפנטזיות הוא בדרכים רבים, הדרך שלי היא אחת מהן, מסוכנת, בהחלט, מרגשת מאוד, עם הרבה אדרנלין...
מי שלא מאמין לזה, יש תמרורי אזהרה, אפשר לא לקרוא את הפוסטים שלי, אפשר לדלג ולתת לי להיקבר בשקט, כי בסופו של דבר זה לא מעניין אותי, מה חושבים עליי, או שאני נמצא במקום הלא נכון, כי אני כן.
אני הבנתי את העמדה שלך.

NSW2

New member
זאת בדיוק הבעיה שאתה לא מבין

שמה שכתבת זאת חוויה שמגיעה ממקום שהוא לא בדסמ.
על אותו העקרון יכולה לבוא לכאן מישהי שעברה אונס ולהתחיל לשתף.
נכון בדסמ זה מכלול של הרבה דברים אבל יש גבולות ודברים שהם לא בדסמ ולא שייכים לפה.
רק שחבל שאתה מתעקש לשפוך את זה כאן ולבלבל אנשים שמתעניינים בתחום.
דרך אגב לא קראתי לך פסיכי זה כבר פרוש שלך.
אמרתי ואתה אפילו הסכמת שיש פה בעיה שצריכה טיפול.
ואם עדיין לא הבנת אז כנראה שגם לא בא לך להבין.

למעלה