אל תכנסו.

NSW2

New member
וזאת בדיוק הבעיה

חושב אחרת ולא מצליח להבין את מה שכולם אומרים לך, כי אתה תקוע במחשבה שלך.
מה שאתה כותב לא שייך לכאן גם אם אתה חושב שכן.
גם אנס יכול לבוא ולהגיד "אבל אני חושב שזה בסדר".
רק שיש חוקים בעולם הזה, ויש חוקים בפורום הזה, ויש דברים שהם בדסמ ודברים שהם לא.
זה שאתה חושב אחרת ממש לא עושה משהו בדסמ או בסדר לשפוך את זה כאן.
בכנות בתור מנהל הפורום לא הייתי נותן לזה מקום בכלל.
אבל אני מניח שלאלון יש את השיקולים שלו.
לי אישית היה חשוב להבהיר לכל מי שקורא כאן שאין קשר בין מה שכתבת לבדסמ.

ALIsuperstar

New member
אל תגזים ותחשיב כמה בודדים ל״כולם״.

חוץ מזה גם אם מפרגנים או לא מפרגנים, זה לא חשוב. אני לא טוב עם מחמאות, וכבר מזמן לא מזיז שלא מקבלים אותי...

לולה 123

New member
יש לי רעיון

למה שלא תלך להקיא בפורום "סבתות סורגות"
גם שם כנראה לא יקבלו אותך אבל זה ממילא לא יזיז לך ...

ALIsuperstar

New member
חחחח... יש כזה? סבתות סורגות

שם? כולן יצטרכו טיפול, לא חבל? זה באמת בדסמי מצדך לבקש התעללות שכזו בסבתות.

ALIsuperstar

New member
כן, הבנתי שיש פה הרבה אנשים בעלי חוש הומור

נמוך. אני לומד לאט, על זה תסלחי לי.

A לוןA

New member
תקשיב

יש דברים שמוגדרים בדסמ
ויש כאלו שלא
גם הצלפות עם שוט יכולות להיות בדסמ- ויכולות שלא.
גם חיתוכים יכולים להיות בדסמ- ויכולים שלא

בחרת להתעלם מכל מה שכתבתי למעלה- אז אני אדגיש שוב- מה שכתבת (כאן ובמקומות אחרים) זה לא בטוח. אם זה לא בטוח, זה לא SSC. אם זה לא SSC- זה לא BDSM- זו התעללות (גם אם הסכמת להתעללות הזו ואפילו נורא רצית בה- זה לא עושה אותה פחות התעללות או פחות לא-בדסמ)

plain and simple

(אגב, גם בגבולות שמציב RACK הפוסט הזה לא עומד)

לכל מה שכתבת לעיל.

NSW2

New member
מסכים לגמרי אחרת

אין גבול ועל כל דבר אפשר להגיד מה ההבדל.

גם אני לא בטוחה שהיא הייתה צינית.

לצערי, אני חושבת שהיא באמת לא מבינה מה הבעיה פה.
זה, יחד עם המכה לאגו כי היא זאת שהמליצה לו להגיע לכאן והצורך הבוער להסתלבט על כותבות פוסטים מהסוג שלי - הוליד את ההודעה הנ"ל

מאגניבה אני ממש לא

אבל נורא מרגיזה אותי ההתייפייפות הזו פה.

אם אתה זוכר, חוץ מSSC יש גם RACK,
ואין שומדבר שהוא 100% בטוח, אז או שתפסיקו לקחת בעלות על המונח בדס"מ או שתשנה את הכותרת לפורום שליטה מנטאלית.

A לוןA

New member
אנה

עם כל הכבוד- את פשוט טועה. אולי בתום לב- אולי מכוונה אחרת- אבל טועה.

מה שמתואר פה לא עומד לא ב-SSC ולא ב-RACK- וככזה, לא בדסמ, אלא פשוט התעללות. גם אם בהסכמה.

אלון

בהגדרה היבשה אני באמת לא מבינה איפה הטעות שלי. אולי תסביר לי?
יש פה מודעות לסיכון, לא?
האם פירוט של תהליך החיטוי וערכת העזרה הראשונה היו עוזרים לך לקבל את ה"סיפור" כבדס"מי?

התעללות לא יכולה להיות בהסכמה, לכן המילה הזו לא מקובלת עליי.

מה שהוא מתאר כאן עובר את הגבול גם מבחינתי, וההצעה שלי לשים סימן אזהרה ואפילו להגדיר סיפורים גבוליים-שעברו-את-הגבול כמו זה כ-Off Topic היתה הצעה פרקטית לחלוטין.

התגובות כאן עשו לי קצת חשק להקיא.

A לוןA

New member
אני אסביר

RACK לא אומר- אני מודע לסיכון- יופי. בוא נעשה את זה. המודעות עצמה היא לא האישיו היחיד- אלא גם הדרכים להימנע מנזק.
אני לא יכול להגיד- אוקי, אני יודע שאם אלך באמצע הלילה באמצע איילון פגיעה של מכונית תהרוג אותי. הנה - אני מודע. . זה הרי RACK- עכשיו בואו נעשה את זה. הRA בRACK אומר שהמודעות לסיכונים- ומכאן הניסיון לצמצום בפגיעה- עושים את זה בדסמ ולא התעללות.

שנית- התעללות בהחלט יכולה להיות בהסכמה. אם אני אבקש ממישהו שיכה אותי עד מוות- אני מודע לסיכון, אני מסכים. זה בדסמ בעינייך?

בקשר ללמה הפוסט הזה אינו בדסמ- הסברתי כאן

להכות מישהו למוות

לפני בקשתו
זו לא התעללות.

זה כמובן לא בדס"מ, זה כמובן לא חוקי, מעוות ןלא מניח את הדעת,
אבל לא הייתי קוראת לזה התעללות.

יש פה איזושהי סברה שההיפך מבדס"מ זו התעללות. ההיפך מבדס" זה לא-בדס"מ. ואני מסכימה איתך שמודעות לסיכון ולקיחתו בלי שום אמצעי זהירות זו לא גישה בדס"מית במיוחד, אבל שוב, הסיפור כאן הוא מאוד גבולי בעיניי.
מסכימה שבגלל סוג המדיום צריכה להופיע אזהרה, מסכימה שראוי לציין שאקטים מהסוג הנ"ל הם מסוכנים ולא מיישרים קו עם הגישות המקובלות בבדס"מ,
אבל אי אפשר לתבוע בעלות ולהכריע מי נכנס ומי לא.

A לוןA

New member
את טועה

ראשית, התעללות יכולה להיות גם בהסכמה. אם מישהו רוצה לחתוך לי אצבע כחלק מהמשחק הבדסמי- זו התעללות- אם הסכמתי לה ואם לאו. אבל זה סתם דיון בסמנטיקה. תקראי לזה לא-בדסמ או התעללות- המעשה הוא אותו מעשה והוא לא בדסמי.

שנית, הפורום הזה הוא פורום בדסמ. בהחלט בסמכותי להחליט שסיפור מסויים אינו בדסמי וככזה אין לו מקום בפורום. זה גם מצויין בפירוש בתקנון הפורום.
מי שרוצה לפרסם סיפורים שאינם בדסמיים אלא התעללותיים (או לא-בדסמיים, לשיטתך)- יש פלטפורמות רבות לכך- אפילו בתפוז. קומונות, בלוגים- לא חסר.
כמו שגידי אמר- ואני מסכים- איכשהו קורה שבשם קבלת האחר בדסמ הפך למגנט ל"מחפשי קבלה" שונים ומשונים, שאין בינם לבין בדסמ דבר.

(הערה קטנה- "ואני מסכימה איתך שמודעות לסיכון ולקיחתו בלי שום אמצעי זהירות זו לא גישה בדס"מית במיוחד"- זה לא שזו גישה לא בדסמית במיוחד- זו גישה לא בדסמית נקודה.)

אולי אתה מבלבל בין התעללות לאלימות

וכן, יש משמעות לסמנטיקה, אחרת בוא נמציא כל אחד שפה משלו וננסה לתקשר כמו בסיפור של מגדל בבל.

אתה רשאי למחוק כל פוסט שאינו עומד ב"תקן", אבל לא מחקת, נכון?
במקום, באים לפה ראשי ועד הבדס"מ וקובעים שהם לא רוצים להיות תחת אותה כותרת עם א' ב' ג'. אותי זה מרגיז.
(מזכיר לי איך מישהו פעם כתב באיזה פורום של גייז שהוא לא חושב שטרנסג'נדרים מקומם במסיבות של הקהילה ובמצעדי גאווה - כי הוא , כהומוסקסואל, לא רוצה להיות מזוהה איתם.)

A לוןA

New member
אני לא מבלבל

אבל מה שהתכוונתי אליו הוא שהדיון בסמנטיקה הוא מיותר- כי המעשה עצמו, אם תקראי לו אלימות או התעללות- שניהם מחוץ לבדסמ- והסמנטיקה היא התפלפלות (שאם את רוצה להיכנס אליה- אלימות והתעללות הן זהות בעיני - שתיהן מדברות על הפעלת כח ע"מ לפגוע. ההבדל היחיד בינהן הוא שבהתעללות ישנו תמיד צד חלש שמופעל עליו כח ע"י הצד החזק, באלימות- הפעלת הכח יכולה להיות גם בין שני צדדים שווים בכוחם או אפילו מהצד החלש כלפי החזק. אבל המהות של שתיהן זהה)
בגלל זה ההגדרה שלך של "לא-בדסמ" לא מקובלת עלי. גם וניליים הם "לא-בדסמ" - אבל זה ממש לא אותו הדבר. נהפוך הוא.

זה שאנשים באים ואומרים שזו אלימות/התעללות והם לא רוצים להיות מתוייגים איתה- מקובל עלי לחלוטין. מה הבעיה עם זה? אם מישהו היה בא ומפרסם פה סיפור על אונס, נניח- היינו מחוייבים לקבל אותו בשם קבלת האחר? האם מכיוון שמונח ההסכמה יותר "חד" ממונח הביטחון- זה אומר שמי שעובר על הסכמה לא נקבל- אבל מי שעובר על ביטחון כן?

והדוגמא שהבאת לא קשורה בכלל- טרנסג'נדרים הם לא ההיפך מהומואים. אלימים/מתעללים הם בהחלט ההיפך מבדסמיים. לא יודע למה ההומו הנ"ל לא רצה טרנסג'נדרים אצלו במסיבה- אבל אני בהחלט יכול להבין למה בדסמיים לא רוצים להיות מתוייגים כאלימים/מתעללים.

לא מתאים לך

אתה מתייחס לכל מה שאני אומרת כ"שחור או לבן" ומפספס לגמרי את הנקודה שלי.
ההבדל "היחיד" הזה הוא עצום, המהות אינה זהה, והגבול בין בדס"מ לאלימות הוא דק יותר ממה שנדמה לך, אם נצא לרגע מנקודת ההנחה שלא כולם נוהגים בדיוק "על פי הספר".

אם אתה רוצה לדבר על מהות - בוא נדבר על מהות ולא על פרטים טכניים כמו איך הסכין חוטאה.

וגם בנוגע לאונס כבר דנו פה, ואני הייתי ונשארתי באותה דיעה.

למעלה