אל תי

אל תי../images/Emo19.gif

הפאקינג בלוג שלי לא עולה כבר חמישים דקות, משל העמסתיו במיטב תמונות פרונו מאורגיית החזירים והאוגרים האחרונה. בוער לי הראש מעייפות, בוער לי הפרצוף מההסקה, ובוער לי בידים לכתוב. -לפני שתתחיל נהירה לבלוג ההוא, אין שם תמונות כלל, רק חירבושי שכל והרוב מוסתר, אבל חפשו בגוגל בטוח תמצאו שם. אורגיה כותבים עם אל"ף- הדשא כבר לא היה ירוק באותו יום, הוא קיבל צבעים צבאיים משהו, עירבוב של חום, צהוב וירוק, שלכת. סתיו. ואפילו לא סתיו של תוגה. לא נייחס לו את יומרנות ההתחדשות והרעננות, אבל גם לא הייתה בו בדידות ממלכתית ואחרת. סתיו כזה שתופס אותך בבוקר ברוח קרירה שמעיפה את העלים ויוצרת את המרבד היפה הזה, שמתלבשים יותר ארוך ויותר חם ומופתעים מטיפות בודדות שמותירות סימנים עגלגלים על הספסל בתחנה. יושב בתחנה, רגליו הקצרות מתנדנדות באי קצב, משקפי ענק ושיער שמסורק בצורה שנועדה להסוות קרחת גנטית אך מדגישה אותה ואת עליבות המסתיר. מעיל גמדים וצווארון משובץ שמציץ, חיוך ענק על השפתיים ומבט אוהב. היד הקטנה והשמנמנה שלו הייתה נתונה עמוק בתוך מחשופה הנדיב של מקרר בינוני שישב לידו, היא הייתה ענקית, ירכיים מרופדות, פרצוף מדושן ואהבה בעינים. והם התנשקו, הוא ליטף לה את השיער והיא ליטפה לו את הברכיים הזערעוריות. והאנשים הסתכלו, גיחכו, נגעלו, הרימו גבה, כי זה לא היה נראה אסטתי בכלל, לא מתקרב לזה אפילו על סף הפיפ-שואו. והתחיל לרדת גשם והיא פתחה מטריה והוא טמן את ראשו בחזה (החזה שלה, איך עושים מפיק?) זה היה כל כך יפה וכל כך סתווי..

חגיגת יציאה מהמקלחת

עוד סיפור סתיו אחד אחרון, וזהו, הדחף יגווע עד הפעם הבאה, טוב? חמישים שנות נישואים. יש בכלל סיבה לחגוג את מה שהתחיל באהבה ענקית והולך וגווע עם גבר שנרדם בספה מול ערוץ הקניות. והיא עם פיליפנית ששמה לה טיטול בלילה ומורידה לה את החזיה, המפרקים והסוגרים זה כבר לא מה שהיה פעם. בטח שיש סיבה לחגוג. סיבה ומסיבה וחובה. כך טענה גלית בטלפון. "אמא, חמישים שנה יש רק פעם בחמישים שנה" (אתנחתא לשמיעת צחקוק מהצד השומע והעייף, לא נשמע. אז גלית ממשיכה) "תראי,ברור שאין לאף אחד זמן,כוח וכסף למשהו גדול. גם לך לא, נכון?! תראי, אני עכשיו עם הסיפור של הגירושים,באמת שאין לי ראש לארגן משהו, את יודעת שלפני שמונה חודשים זה לא היה נגמר במשהו פחות מאולם ועמוס אטינגר (שוב צפייה לצחקוק, אין. גם חוש ההומור לא משתבח עם השנים, אמא הייתה פעם אישה מאוד מצחיקה) רונן עכשיו בצרות עד הצוואר עם העסק שלו, יפה מצדכם שעזרתם לו, הוא התקשר? בטח שכח, אזכיר לו. בכל אופן אני חושבת שנבוא כולנו בשישי ונשתה לחיים ונעשה שמח מה את אומרת?" "מתי?" "שישי הקרוב" "בסדר" "אל תתאמצי אמא, כל אחד יביא משהו לאכול אני אעבור בסופר ואביא עוגה ויהיה נחמד" "יהיה נחמד" "טוב אימא'לה לוחצים עליי לסגור" "שלום חמודה" "שלום" נכון שגלית ביקשה שלא תבשל כלום, אבל היא רצתה להכין, הוא אוהב מאוד ממולאים. והיא רוצה להכין לבד, בלי עזרה. הזמינה מהסופר אורז ובשר טחון. ירקות ישש בבית. אגן שבור ידים רועדות והסינר המשובץ, היא הכינה. הריח המוכר הכניס בה תקווה שיהיה משהו שונה היום בערב, שהם ידברו הם כבר לא מדברים הרבה זמן, היא מגישה לו את התרופות בשעה הקבועה, מכניסה לו את המגבת כשהוא נכנס להתקלח, הרגל של שנים. חמישים. בבוקר הוא מכין לעצמו קפה וחוזר לבהות בטלוויזיה. פעם היו משחקים בערב רמי קוביות. אבל הידים שלה רועדות והקוביות נופלות לה. הרעש מעצבן אותו. רעש מאוד מעצבן אותו. הטלוויזיה היא על ווליום שקט והטייפ דאבל-קאסט כבר הרבה זמן משמש ככונונית לאגרטלי חרסינה שנושאים בצניעות פרחי פלסטיק. יום שישי. גלית התקשרה לפני שעתיים "מזל טוב אימוש ותמסרי גם לאבא'לה, אני ממש מצטערת,את לא מבינה עד כמה, אבל אם אני עוזבת את העבודה עכשיו הפרויקט שלי פשוט ילך לעזאזל, כן, מה לעשות, גם ביום שישי אני צריכה לעבוד, בגלל שביום ראשון תהיה הפסקת חשמל וביום שני בבוקר הפרזנטציה, לא משנה, את לא כועסת נכון? אני אקפוץ ביום שני. נשיקות. אגב, דיברת עם רונן? פרח לי מהראש לגמרי להזמין אותו והוא לא עונה מהבוקר לנייד, מקווה שהוא בסדר. יום נישואים שמח" היא נגשת לספה, "הילדים לא יבואו" "הכנתי מומלאים, בוא תעשה קידוש או משהו" הוא קם, פיז'מה ושיער מדובלל, יושב לשולחן ללא חשק בולע את האוכל. "טעים?" "טעים" חוזר לספה, מתהפך לצד השני ונרדם. והיא מסירה את הסינר ונכנסת למקלחת המיוחדת שגלית בנתה עבורה, לא ממש בנתה אלא פיקחה על ארבעה פועלים שיומיים הרימו לה יופי של מקלחת בדיוק כמו שהיא צריכה עם כל הבעיות בידים ברגליים ובגב, ילדה טובה גלית. הגירושים האלה, שאלוהים יעזור לה,כסף לא חסר, רק היא צריכה לסתום קצת את הפה. או שלא. היא סתמה את הפה הרבה זמן, וככה היא נגמרת עכשיו, כמהה לגבר שיחבק אותה שיגיד לה מילים שיפתח לה את החזייה שהם יכבו ביחד את האור, יוצאת מהמקלחת. נחירות קלושות מכיוון הספה מבשרות שגם הלילה זה לא יקרה. קוראת לפיליפנית החמודה שהיא לעולם לא תזכור איך קוראים. נותנת לה יד ונעזרת בעלייה למיטה הזוגית. בין הסדינים הלבנים היא מתארזת לה בזריזות בטיטול. יום נישואים שמח לנו.

evc

New member
יש לך

הבנה נדירה לנפש האדם.כתבת יפה,וגם את חגיגות חמישים השנים.

למעלה