אל תירא עבדי יעקב

Thats

New member
אל תירא עבדי יעקב

אנו נמצאים בפתיחתה של מלחמת העצמאות השניה. המלחמה הזו הקיזה את דמנו במשך שנים ללא תגובה משמעותית של כוחות צה"ל עד היום. השמאל הישראלי הצליח לסרס את תגובות הממשלה, צה"ל, והציבור הישראלי לטבח שעשו בו הפלשתינאים, טבח שגבר וגובר מידי יום. (נכון לאתמול, המספר מתקרב ל875!, מלבד אלפי הפצועים). כל חלשי הדעת, שימלמלו עתה, "אבל מהלך זה יביא לעוד יותר פיגועים ועוד יותר אבל ושכול" צריכים לדעת כי כמו בכל מערבון טוב, צריך לבוא רגע של התעשתות, של הכרה , הבנה והפנמה שאי אפשר יותר להמשיך בדרך הזו, שהוכחה כבר כשגויה, שאי אפשר יותר לטייח את המציאות השחורה למרות רצוננו במציאות וורודה. אל תירא עבדי יעקב, העם הזה מהיר תמורות. העם היום מוכן לניתוח הכירורגי. הניתוח של הוצאת המורסה (ההנהגה הפלשתינאית) שתפחה וגדלה תחת עורנו. על מנהיגי המדינה לקבל החלטות ללא חת. לפני שיהיה נמק יש לקטוע את הנהגת הפלשתינאים המיליטנטית ולדאוג לניהול ממשלת פלשתין בגולה (שלהם). ובבניין ציון ננוחם. Thats all folks היום בערב, פתיחת הסיפור "הנדיב" בפורום זה. בפורום הבית ובפורום הדמוקרטיה בסכנה www.thatsallfolks.t2u.com www.swingerland.com/pol

רלוונטי

New member
הגעתי עד....

"השמאל הישראלי הצליח לסרס את תגובת הממשלה. צהל, והציבור הישראלי" מסקנה .......השמאל איננו חלק מהציבור בישראל!!! תן לי סיבה אחת טובה להמשיך לקרוא................

Thats

New member
רלוונטי, אמרתי לך כבר בעבר

אתה לא רלוונטי!

ראובן1

New member
זה בסדר ואתה צודק

השמאל שהתחיל כמשת"פ עם מה שהוא מגדיר כתנועת השחרור של העם הפלסטיני[על חשבוננו כמובן] מבחינתי אינו משת"פ מאחר והוא איננו נמנה יותר על בני עמנו, הוא אויב וכך צריך להתיחס אליו

רלוונטי

New member
אמרת ו..........

בנתיים זה לא אני שמרבה ללההג שטויות.אולי לא שמת לב אבל זו לא העצמאות שלנו שעומדת על הפרק.ההשוואה למערבונים היא פשוט מביכה.ואם מספר ההרוגים שלנו הם תוצאה של טבח, מענין איך הם יקראו לזה.הנמק כבר כאן והוא ממלא את כולך.

Thats

New member
סלח לי רלוונטי,

אבל הטעות שלך היא שאתה אומר "זו לא העצמאות שלנו שעומדת על הפרק". העצמאות הזו היא בהחלט שלנו. אם עיר הבירה שלך מופגזת במרגמות, אם אזרחים ישראליים נטבחים בכל קצוות הארץ אז זו בהחלט מלחמה וזה הטעות שלך. אתה לא רואה מלחמה, אתה לא רואה הרוגים, לדבריך אם נסיג את כוחותינו יהיה כאן שקט בעוד ערפאת ומרצחיו אומרים בפירוש: חיפה,יפו,תל אביב. טול קורה מבין עיניך ותתפכח כבר, למען השם.

רלוונטי

New member
הזהות .....אולי?

העצמאות לא...אל תלביש אל המילה משמעויות לא לה.ולא אמרתי שאין מלחמה.(למרות שגם זה גובל בטרימנולגיה)ואיך הגעת למסקנה שאני בעד נסיגת כוחות.? אני בעד הכרזה ברורה של ישראל שהיא מקבלת עד הסנטימטר האחרון את החלטת מועצת האוום שלא השתנתה מאומה ב-30 שנה האחרונות ותיסוג לקווים אלו.בנוסף להסכמתנו לסגת מרמת הגולן כולה.וכל זה יתרחש דקה אחרי א- הכרזה ברורה של הליגה הערבית כולה אל סוף הסכסוך והכרה בזכות קיומה של מדינת ישראל ב-החזרה של כל השבוים, ג-שליטה אווירית מוחלטת הן אל השטחים והן ברמת הגולן. כל זה הרי יקרה ועדיף ליזום זאת מאשר להדחף אל תוך זה.

המוסד

New member
צר לי לומר לך אבל ההודעות שלך...

גובלות בפנטזיונריות פסיכוטית

רלוונטי

New member
באמת צר לך?

אל תדאג לי..פנטזיות, או לא. לאט לאט הן מתגשמות.אתם יכולים להתנגד. למחות . להשתולל .וכלום פשוט כלום לא יעצור זאת.............................רלוונטי בסביבה והכל תחת שליטה.

המוסד

New member
באמת צר לי...

ההתנהגות הילדותית שלך שכוללת פנטזיות ילדותיות, סיסמאות ריקות וכמובן תחושת כח חסרת מעצורים כמו של ילד בן שלוש...ולא אני לא דואג, כמו כל ילד גם אתה תגלה את המציאות...

רלוונטי

New member
אם קח......

אל תדאג. ובטח שלא לי...האשימו אותי בהרבה יותר גרוע ושרדתי. תמיד לגלות שהפנטזיות הילדותיות שלי מתגשמות בשלמותן. את המציאות אני לא מגלה!.............אני יוצר אותה........

למעלה