אל תיהיו רעים...

אל תיהיו רעים...

ממש הפחדתם אותי... איזה קבלת פנים מוזרה... HO ... נקווה לטוב, אנשים, אם אתם נחמדים, דברו איתי... אל תפחידו אותי... ולא לדחוף לי את נירוונה לכל חור... לא כ-ו-ל-ם אוהבים אותם.. =] (אני אומרת את זה בנימה של מישהי שיכורה, לא בנימה כועסת, או משהו כזה...) חהחה... ------------------------------------- ליקר שוקולד זה יאמי! =] ------------------------------------ =] זהו לעכשיו....

fire witch

New member
תעשי חיפוש קטן על נירוונה

ואם החיפוש המז@#$יין של תפוז גם ימצא לך משהו , תראי שלא כולם כאן דוחפים אותם , וממי שכן - תמיד אפשר להגיד תודה ולהתעלם ( אני מבקשת מחובבי נירוונה לא להתלהט - זו דעתי ועדיין מותר להחזיק דעה שונה משלכם ). וחוץ מזה - אם כבר דנים בנושא - לא יפה ללכת להלשין לפורומים אחרים שאנחנו לא נחמדים ....

Caraya

New member
איזה סרט ענק זה הא?

הקאלט היחיד מאז גבעת חלפון אם אתה שואל אותי

Caraya

New member
עלה לי רעיון

לעשות סרט המשך ל"מבצע סבתא" שיקראו לו "עלילות מוטי בננה בציריך".

bazmaster

New member
חחחחחח

והדמויות הראשיות יהיו מוטי בננה בציריך, וסרג'יו מחובר לדלת של הנגרייה מחוזק עם חבילת מסמרי 10 מיי ניים אין אלון, אלון איטז א טרי, דה באסט טרי אין דה פורסט, א וורי סולד וון.

Caraya

New member
אחד הסרטים שעושה לך פאדיחות

לי לפחות... אני יכול באמצע שיעור, באמצע העבודה או באוטובוס להיזכר בקטע של בני מטלטל את הסבתא וצורח "בני!!!!!! בני!!!!!!!" והיא צורחת עליו חזרה "אין בני!" ולהתפקע מצחוק ואף אחד לא מבין מה קורה.

../images/Emo9.gif

את פשוט לא מבינה כמה הפחדתם אותי.. אני חדשה בכל הקטע הזה... (אבל לא נורא... עכשיו הנחמדים התעוררו) ---------------------- פשוט מדהים הקטע הזה, שאי אפשר להביע את עצמך פה... אמרתי משהו שלא נאה למישהו אחר, אז ישר - "לא תשמעי ככה וככה כי זה הכי טוב" כאילו בנאדם, איך אתה יודע מה הכי טוב בשבילי?!

fire witch

New member
זה לא אתם , זה הוא ואני מניחה שזה

נאמר בסוג של רוח שטות ולא כדי להפחיד ולדחוף נירוונה , בשביל זה יש פורום נירוונה . והדבר הכי יפה כאן - שאת יכולה פשוט להתעלם מכל מיני כאלה שאומרים דברים שהם לא לרוחך

אנשים מחפשים לריב באינטרנט

כי זה מה שעושה להם. אני אמרתי "תשמעי נירוונה"(אני חושב שזה מה שאמרתי, כי אינני זוכר) בצורה סרקסטית, שטויתית, צינית וסו און.. אני לא אכריח אותך לשמוע את מה שאני שומע, אין לי סיבה לעשות את זה וזה גם יוצא לא מעניין כל אחד צריך לפתח את הדעה המוזיקלית שלו. למרות שאיני מתכוון להכריח אנשים לשמוע משהו, אני כן לפעמים אחלוק על דעת אחרים אם הם יגידו דברים שאני חושב אחרת לגביהם.

oneman2

New member
זה יכול להיות יותר גרוע

אני כותב בכמה פורומים שבהם ברגע שאתה כותב משהו, לפחות 50 אנשים קופצים עליך, כל אחד על דבר אחר.

EnchantedS

New member
אוי כן....

פורום מטאל למשל... מישו חדש בא (או מישי), והם ישר קופצים עליו עם שאלות... אינטימיות?... אתה אומר משו בצחוק ואנשים קופצים עליך עם ירידה מגעילה... אבל אם מבינים מה הולך שם ולא לוקחים ברצינות, זה יכול להיות ממש מצחיק. הטמטום ז"א.

למעלה