אל תחשבו ששכחנו!

אל תחשבו ששכחנו!

מנהלים יקרים מחתרת הסיידים הבינ"ל לא שוכחת לכם את ההבטחה להביא את שחר מינץ לאירוח בפורום וה"הברזה" הפתאומית שלו. יש לנו הרבה שאלות לשאול אותו. נשמח למשל, לספיישל מיוחד לקראת העשירי באוגוסט (ולא לפני זה! ראש המחתרת באילת!)

FunkyGiraffe

New member
הוא מבריז לי פעם אחר פעם...

התחיל לסנן במייל, לא מתחבר במסנג'ר, בקיצור, נעלם מרצון אם יש לך משהו באמת חשוב לשאול אותו תעביר לי במסר או שתכתוב פה ואני אשלח לו במייל ותצטרך לקוות שהוא יענה. ד"א, יש לו וואחד ג'ורה...

Shani276

New member
מה,באמת כל מה שהם עושים לא מספק

אותך? תגיד תודה,תבוא עם גישה נחמדה ורק אז תשגע את עידו.

parnar

New member
אנחנו נכפר על זה בקרוב

מקווה

dune d

New member
מה קשור שחר מינץ?

מדובר על נגן הבס המהולל, או שאני ממש טועה?

FunkyGiraffe

New member
היי אופיר

יצא לנו יותר מפעם אחת לקבוע עם שחר מינץ, הגיטריסט של הדג נחש בין 1996 ל1999 שירד לניו יורק אירוח כתוב בפורום והוא הבריז כל הזמן.. נגן הבס המהולל הוא יא-יא, שכותב למעלה בהודעה הנעוצה.:)

dune d

New member
הבנתי, תודה...

שחר באמת ירד לארה"ב , התחתן לפני שנה בקיבוץ שבו גדל, קיבוץ רבדים (מקום קסום) ,והוא מגיע מידי כמה חודשים לארץ לביקור משפחתי, אולי לקבוע איתו כשהוא בארץ יהיה לך יותר קל... יש לו בארה"ב הרכב ממש טוב והיה לי גם את האתר שלהם איפה שהוא אבל אני כבר לא ממש מוצא אותו. בקשר ליא-יא, אין לי ספק, בסיסט מדהים!

FunkyGiraffe

New member
מה אתה אומר

אולי אתה תוכל לעזור לי לדעת מתי הוא *יהיה* בארץ ואיך אוכל לצור איתו קשר בזמן הזה אחי? רק אם בא לך ואתה יכול וכאלה

למעלה