אל תחשבו שאני בורה...

אל תחשבו שאני בורה...

אבל זאת האמת
מישהו יכול להסביר לי על הסינגל Everything Burns
עם מי היא שרה אותו
מתי הוא יצא
לשם מה הוא יצא
למה בקליפ היא מופיעה לבד
באיזה דיסק הוא נמצא
תודה...ואני מקווה שאני אשכיל

adii1201

New member
../images/Emo26.gif

אנסטסיה שרה את EB עם בן מודי שהוא הגיטריסט לשעבר של הלהקה אוונסנס (אם את לא מכירה בשם יש להם שיר שנקרא ברינג מי טו לייף אולי זה יעזור... בכל מקרה להקה מעולה, בין הטובות אבל זה לא העניין
) הוא יצא ב- 2005 סמוך ליציאה של הסרט שנקרא ארבעת המופלאים. השיר אמנם לא מושמע לאורך כל הסרט אבל נמצא בפסקול הדיסק. בקליפ אנסטסיה לא מופיעה לבד בכלל! לא יודעת אם שמת לב אבל זה שמנגן בגיטרה מופיע שם כמה וכמה פעמים והוא גם זה ששר יחד איתה. EB לא נמצא בששום דיסק אלא רק באוסף הלהיטים של אנסטסיה. אם יש לך עוד שאלות תשאלי...

רובע

New member
גמני אוהבת את אוונסנס!!../images/Emo9.gif

אני מתה על שיר שלהם שנקרא imaginary...הוא הזוי ברמות אבל מהממממםםם!

adii1201

New member
וואי אני אוהבת את

Taking Over Me ואת MY Immortal וואי זה שיר פשוט מדהים! עשיתי את הפרוייקט שלי באנגלית על הלקה הזו... כולם פה כבר מכירים ת'סיפור
אגב ידעת שאתHello היא כתבה על אחותה שמתה?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל *ה*שיר, השיר הכי טוב בכל הדיסק זה My Last Breath !!! עקרונית אני אוהב את כל השירים שלהם ! נראה לי שהם הלהקה היחידה שנשארה בפלייליסט שלי מאז שקניתי את הדיסק שלהם

בטח שאני מכירה את אוונסנס../images/Emo70.gif

אכן להקה מעולה
אבל למה הם שרו את זה ביחד
למה דווקא איתו
אנה בחרה
או שכמו עם ארוס הוא בחר אותה
אפרופו ארבעת המופלאים היום היומולדת של פול מקרטני (סתם לידע הכללי
) השיר נורא נורא יפה
תודה...

adii1201

New member
מה לא היה ברור? ../images/Emo12.gif

לא כל השירים שנמצאים בפסקול לסרט מסויים מושמעים באותו סרט...

דניאל1992

New member
הוא מופיע בסוף הסרט

בכתוביות משמעים בית של אנה (הראשון) את האמצע כזה אחרי הבית של בן מודי יש קטע שאנה שרה ואז עד סוף השיר מעבר לזה הוא לא מופיע בסרט!!!...

adii1201

New member
אני לא נתקלתי בו בכתוביות ../images/Emo12.gif

וגם עדי לא וגם ניר לא.... אתה בטוח??

מישהי 111

New member
ברור שאני לא, כי מעולם לא צפיתי

בסרט! הורדתי אותו כדי לראות אם יש את השיר, אבל אז גיליתי אחרי ההורדה שזה נגמר ואין את הכתוביות של הסוף. בסרט לא צפיתי ומחקתי אותו כבר אחריי איזה חודש מהחשב. לא אוהבת סרטים כאלה.

adii1201

New member
אמממ לא נראה לי...

ז"א אני לא יודעת למה דווקא איתו אבל לא נראה לי שמישהו מהם בחר אני חושבת שאלה שהפיקו את הפסקול ביקשו מהם אבל אין לי מושג... אממממ ולמה לא לשיר ביחד?
יצא להם דואט מדהים הקולות שלהם ממש משתלבים! ומה הקשר פול מקרטני!?! הסרט מדבר על 4 גיבורי על

עוד פעם זה קורה לי...

יש סרט כזה ארבעת המופלאים על הביטלס... אעהעאהעעהאהאע!@$^$#^#^#$@#!#%^&&*@$%^#%((#%# ואכן דואט מדהההההים.

למעלה