אל תזלזלו ב RINGO

bibi50

New member
אל תזלזלו ב RINGO

למי היה רינגו יכול / צריך לדמות ??? תארו לכם איזה יצירתיות שהיתה לו בתפוף של Strawberry הוא הרי יצר סגנון חדש ולא חשוב מה שמקרטני מקשקש !!! תבינו דבר אחד פשוט - לפני רינגו היה כלום אחד גדול. כל המתופפים הגדולים שבאו מאוחר יותר הודו שללא רינגו, מתופף הרוק לא היה נראה כפי שהוא נראה היום. לרינגו לא היו תקדימים וזו גדולתו !!!

country joe

New member
רינגו

נשאר בתיפוף הרוק אנד רול גם כשמתופפים הבינו שהם לא סתם אמורים לתת קצב. בחיים לא שמעתי שמישהו הודה לרינגו - הבנאדם לא ידע לתופף, או שידע אבל תופף כמו טמבל.

bibi50

New member
תבין חמודי

ללא רינגו וחבריו היית עדיין יושב עם אנשים מהסוג של כליף ריצ'רד בילי פורי רוי אורבינסון ואלביס שכבודם במקומם. אתה חייב לשם השוואה לקחת בחשבון את התקופה שבה רינגו ניגן בתחילת שנות השישים שבה נגנו מוזיקת חתונה ובר מצווה ופתאום מופיע הבחור המכוער הזה עם רעמת השער ומוכיח שרבותי הכל אפשרי !!! כמה בחורים צעירים קיבלו השראה ??? ורינגו התפתח בתקופה הקצרה שבה חיו החיפושיות ממנגן חלטורות לבעל סיגנון אישי מקורי ביותר והיה רצוי שתקח את התקליט הראשון של החיפושיות ותשמע לדוגמא את SHE LOVES YOU ותעבור קדימה ל STRABERRY FILDS FOREVER ואחר כך ל HAPPY BIRTHDAY או אפילו ל SOMETHING !!! ואם אינך מרגיש או שומע את ההתפתחות שהוא עבר הרי הינך חרש !!! כל המתופפים הגדולים ברוק יתכן והיו נראים ונשמעים אחרת אילולא רינגו !!! והם גם הראשונים שיודו בכך.....

hells bells

New member
רינגו תופף איך שביקשו ממנו לתופף!

לא כמו טמבל ולא בטיח. לך לשיר A DAY IN THE LIFE ואחרי שתקשיב טוב טוב תחזור ואם זה לא יפכח את אוזניך אתן לך עוד דוגמאות . רינגו הוא לא קית' מון והוא לא איאן פייס ובגלל שהוא לא כזה הוא המתופף הכי מתאים במשבצת שלו. כנראה שאם הוא כן היה כמותם מקומו לא היה בחיפושיות.

matanbu

New member
תשמעו את HAPPINESS IS A WARM GUN

מהוויט אלבום. ואני אחזור על טענותיי במבט לאחור אני לא מצליחה לחשוב על שום תו שלא היה במקום או על שום תו שניתן להוסיף

country joe

New member
מותק,

את מדברת שטויות. הוא לא היה נגן גדול, זה בטוח. פה ושם היו לו יציאות נחמדות, אבל הוא מתופף בינוני לכל היותר. קית' מון כבר ב- 64 תופף כמו גדול, רינגו לא מגיע לו לקרסוליים. אני לא מבין את הקטע, זה הרי ברור שהוא לא מתופף "טוב" אפילו, לפחות זה מה שהוא הראה בביטלס, אז מה הוויכוח? אם את חושבת שהוא כזה גדול תשמעי מתופפים כמו מון בן תקופתו, בונזו, בוו בוואן התותח...

Tomer 123

New member
לקאנטרי ג'ו היקר

אני לא מבין מה ההתקפה הזאת על רינגו, הרי זה ברור שהוא אחד המתופפים היותר גדולים בשנות ה 60, אם לא בכלל. תקשיב לעבודה שלו בשירים כמו "strawberry fields forever", "tomorrow never knows", "rain", "I am the walrus" ועד ל"birthday" ו"helter skelter", ותגיד לי שהוא מתופף בינוני.

country joe

New member
בנאדם!

על מה אתה מדבר? רינגו הוא לא המתופף הטוב בביטלס, אז איך הוא הטוב בסיקסטיז, או בכלל??!!!! הוא מתפוף בינוני +, אם הייתי צריך לתת לו ציון מתוך 10 הייתי נותן לו 6. זה שאין תו מיותר בשירים של הביטלס ושהם מושלמים ובלה בלה זה נכון, אבל זה לא הופך אותו למתופף טוב, אין כל קשר.

אילנדיל

New member
קית' מון

אול מיוזיק מספרים לנו שקית' מון השתתף בקולות רקע במג'יקל מיסטרי טור.. אני לא ידעתי על זה

Tomer 123

New member
לא המתופף הטוב בביטלס???

אז מי? פול מקרטני? בחייך!!! פול יודע לתופף, אבל אין מה להשוות... לא אמרתי שהעובדה ששירי הביטלס מושלמים הופכת את רינגו למתופף טוב, אבל חושב שהתופים של רינגו תרמו למושלמות של השירים, ותתפלא, אבל היו לו כמה המצאות בנושא... אבל אני רוצה להתייחס לטענה אחרת שלך, בקשר לזה שרינגו המשיך לנגן רוק'נרול כשכולם כבר התגוונו. אני חושב שזה פשוט חוסר הבנה בולט בשירי הביטלס. תקשיב לשירים הפסיכדליים שלהם, לשירים ה'כבדים' יותר מהאלבום הלבן ובכלל לשירים מריבולבר ועד אבי רואד, ותגיד לי שהוא המשיך לנגן רוק'נרול. לתקופה הראשונה אני לא מתייחס בכלל, כי אז הביטלס פשוט ניגנו שירי רוק'נרול...

אני לא מבין איך אפשר להגיד דבר כזה

בכלל.. להגיד שרינגו הוא אחד מהמתופפים הגדולים של שנות ה 60? זה פשוט דבר לא נכון. אז נכון, הוא חידש, פתח חלונות למתופפים אחרים ועוד דברים. זה לא אומר שהוא בהכרח מתופף טוב. קית' מון וג'ינג'ר בייקר מתופפים הרבה הרבה יותר טוב ממנו. ולהגיד עוד: "אם לא בכלל"(?!) זה כבר ממש בורות. איך אפשר להשוות אותו למתופפים כמו ביל ברופורד, פיל קולינס, אלן וויט ועוד ועוד ועוד... אפילו מייסון יותר טוב ממנו!

bibi50

New member
קאנטרי ג'ו

אינני יודע מדוע אתה מתעקש לא להבין. הפופ רוק לא היה מקבל את ההתפתחות והתנופה שאליהם הוא הגיע ללא החיפושיות ותכניס לך את זה טוב לראש !!! לפני החפושיות היה כלום ואפס !!! אפילו מתופף מעולה וחשוב כמו ג'ינג'ר בייקר של ה CREAM הודה שללא רינגו הוא כנראה היה נשאר באלמוניותו כמתופף ג'אז ממוצע. אל תשכח רינגו שייך ותרם רבות לצליל ולמוזיקה של הביטלס !!! קח גם בחשבון שרינגו התחיל מסט תופים פשוט משום שזה מה שהיה והתפתח במהירות למה שהוא היום האבא של מתופפי הפופ רוק ואף אחד מכל מתופפי הרוק המשובחים ביותר אינו יכול להמעיט מכבודו !!

אי הבנה קלה

אף אחד כאן לא עירער על החשיבות של הביטלס, הביטלס הם מעיין יציאת מצרים של הרוק, לולא הביטלס הינו אנו בנינו ובני בנינו שומעים קליף ריצ'רדס וטום ג'ונס ואפילו כולנו חכמים כולנו נבונים כולנו יודעים את הפנדר (או גיבסון, מה שטוב לכם), אני מוכן להתערב שקאנטרי ג'ו הוא האחרון שיערער על זה. משביססנו שהביטלס הם אולי הלהקה הכי חשובה בתולדות הרוק צריך לבחון את השפעתו של רינגו על הלהקה, עכשיו, אני מאוד אוהב את רינגו, אני חושב שלקלילות שלו יש מקום חשוב מאוד בדינמיקה של הביטלס וחוץ מזה, מכולם הוא נראה לי האיש הכי נחמד, אבל אני מתקשה למצוא הוכחות לכך שהוא מוסיקאי חשוב או מתופף גדול, אני גם לא מבין למה זה חשוב. התרומה המרכזית שלו לביטלס הייתה דווקא בכך שהוא לא נדחף עם סולאים ארוכים או עם ג'מים חסרי טעם, כי ביצרה של הביטלס, שרובה ככולה היא הדבר הכי קרוב לשלמות שאני מכיר ברוק, לא היה לזה טעם.

bibi50

New member
Ringo Starr לפי המתופפים

Alex Van Halen -- One of the most interesting things about Ringo is how he manage to maintain a level of self-esteem -- in addition to being a great player, of course. But he wasn't overshadowed as a human being by McCartney, Lennon or Harrison. I think he did a wonderful thing for drums because drummers would see him and think,"Hey, he's part of it, too Phil Collins, drummer for Genesis -- "I think he's vastly underrated. The drum fills on A Day In The Life are very complex things. You could take a great drummer today and say, 'I want it like that.' They wouldn't know what to do Max Weinberg -- "D. J. Fontana had introduced me to the power of the big beat. Ringo convinced me just how powerful that rhythm could be. Ringo's beat was heard around the world and he drew the spotlight toward rock and roll drummer. From ;his matched grip style to his pioneering use of staggered tom tom fills, his influence in rock drumming was as important and wide spread as Gene Krupa's had been in jazz Kenny Arnoff -- "I consider him one of the greatest innovators of rock drumming and believe that he has been one of the greatest influences on rock drumming today... Ringo has influenced drummers more than they will ever realize or admit. Ringo laid down the fundamental rock beat that drummers are playing today and they probably don't even realize it. (Modern Drummer,Oct. 1987) . . Ringo always approached the song more like a songwriter than a drummer. He always served the music זהו כאן אני מסיים את הוויכוח בתקוה שאתם מבינים אנגלית.....

למעלה