אל תהרגו אותי אבל..

normajean

New member
אל תהרגו אותי אבל..

אני דווקא לא משוגעת על מחזות זמר, זה נראה לי מעט מגוחך שפתאום באמת סצינה הם מתחילים לזמר לרקוד ולדבר אלינו,זה מוציא אותי מהסיפור בדרך כלל ולא כיף לי עם זה. אני יכולה מאוד להבין שאנשים מתחברים לזה כי אני מחוברת למוזיקה אבל..לא יודעת - יש מישהו שמסכים איתי בעניין..?מישהו??

מצטרף אלייך ובגדול../images/Emo70.gif

אני חדש אגב בן 17 וחצי מגמת תיאטרון וחבר טוב שלי מהמגמה רוצה להעלות שנה הבאה ב-יב' להפקת בגרות מחזמר........לא סובל את זה
יש כאלו בטעם אני לא אומר אבל לרוב אני לא סובל את זה

שלום לחדשים!../images/Emo13.gif וכמו שאמר סיני חכם:

על טעם ועל ריח אין להתווכח! ואני לעומת זו חולקת על דעתכם רבותיי- אני מאוד מאוד מתחברת ונהנית מכל רגע- בד"כ השירים קליטים ואני אוהבת את זה.. זה נחמד לי.. אני גם שרה ככה שזה בכלל מחובר
קשה לי להבין איך אנשים לא אוהבים את זה.. אבל אני באופן אישי מאוד מאוד אוהבת
ואני לא מוצאת את זה טיפשי בכלל זה נחמד זה רגע של "התנתקות מהמציאות" וחזרה אלייה.. אני אוהבת את זה:)

צודק

זה מאוד לא ריאליסטי, אבל מצד שני - מחזות זמר לא מתימרים להיות אמינים. אנשים רואים אותם רק כדי להנות וגם לא מנסים לעשות אותם מציאותיים. ככה שזה די טיפשי, אבל הגיוני.

sharon59

New member
ברומא התנהג כרומאי../images/Emo3.gif

חס וחלילה, למה להרוג? אבל עם כל הכבוד ויש כבוד, הפורום מיועד לאוהבי מחזות זמר. נכון שתמיד יש מקום להביע דעה, ואפילו רצוי להביע דעה, אפילו אם היא לא קלה להאזנה. אבל לא צריך לשרשר הודעות כנגד מחזות זמר בפורום של אוהבי מחזות זמר. יש פה גולשים שמבקרים פה יום יום, וחלקם משתתפים באופן פעיל, ואני בטוח שיהיו עוד תגובות להודעה שלך. שלא תביני לא נכון, הדעה שלך מקובלת, אבל... כמו שלא היית מגיעה לכנס של אברכים ומטיפה נגד שמירת השבת, ככה את לא יכולה להגיע לפורום של מחזות זמר ולספר לנו מה ה"סיבות" לשנוא מחזות זמר. צ'טער- אישית אני חושב שאין מקום להודעה שלך פה, והיא נכתבה לטעמי ללא תוספת של טקט. מקווה שאת לא נעלבת. זה לא אישי.

sharon59

New member
אני מקווה שלא נעלבת...../images/Emo8.gif

זאת בסך הכל דעתי האישית. ואני מקווה שאני לא היחיד שחושב ככה. נכון שזה פורום של אומנויות הבמה(פורום מחזות זמר זה לא פה- למי ששכח), אבל מחזמר הוא חלק בלתי נפרד מאומנויות הבמה, ומהווה שילוב של כולן, לכן הוא חלק בלתי נפרד גם מהפורום.

שרון- הוא לא אמר שהוא לא מקבל

דעות של אחרים- אני חושבת שבפורום הזה בהחלט יש מקום להבעת דעה- גם אם לפעמים לא כל כך נעים לשמוע,( ואל תשכחי שאת מדברת עם אחת שהחלום שלה הוא מחזמר, ) צריך לדעת לקחת דברים בפופורצייה, ואם לא נביע את דעותינו כאן- אז איפה?!.. אחרי הכל יש פה אנשים שגם את ז'אנר הטלנובלות לא אוהבים וגם על זה נפתח דיון. כל עוד הכל נעשה בטוב טעם אני לא מוצאת כל רע בדעה זו.. חח הוא סך-הכל אמר שזה נראה לו קצת טיפשי ושהוא לא מבין מה אנו שכן אוהבים מוצאים בזה.. ופה מגיע החלק שלנו בדיון.."
חוץ מזה- במילא הפורום לא זז הרבה.. שיהיה קצת "פלפל"! חחחח..

actress

New member
בהמשך אמרנו שאפשר לדבר על הכל!!!!!!

הן על מחזות זמר, אומנויות הבמה זה הכללללללללללללל בהתחלה הותיקים ביננו שוחחו על משחק אבל לאט לאט הכל התפתח ודיברנו על עוד נושאים הקשורים באומנויות הבמה וכן מחזות זמר זה גם חלק נרחב מהאומנויות ולכן הפורום פתוח לכל סוג....

normajean

New member
thank u darling

אני מאוד מודה לך על הפתיחות וההבנה:) אני לא רוצה לעזוב את הפורום..רק הגעתי=)אבל אם באמת אסור לי לבטא את עצמי והוא באמת עוסק ברובו על מחזות זמר אז אולי כדאי?
שוב תודה

אל תעזבי:0)

אל תדאגי אנחנו מדברים פה על כל הנושאים!! לא אך ורק על מחזות זמר.. את מוזמנת להסתכל בדפים קודמים:)

normajean

New member
תודה לך

אני שמחה שאמרת את זה:) ואכן הסתכלתי ונוכחתי לצדקתך חבוב,תודה=)

normajean

New member
../images/Emo12.gif

אאוץ'........... סורייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המחשב שלי.....עד שהוא פותח כרטיסים אישיים..לא טרחתי לפתוח אפילו המחשב היה קורס.. נאמ=/מצטערת המונים..:) מואה!

sharon59

New member
אל תעזבי...

לא התכוונתי שאת לא רצויה, פשוט היה לי יותר מדי לא נכון לקרוא את הדברים האלו בפורום שכזה. ויכול להיות שאני מקובע בדעה שלי, וקשה לי לקרוא דעות של אחרים בפורום כזה, אבל תדעי לך שבפורום הזה יודעים לקבל משתתפים חדשים, כמו שקיבלו אותי(למרות שאני מביע את דעתי די מעט), ותמשיכי להביע את דעתך בפורום. הותיקים פה ואפילו מנהלת הפורום קיבלו אותך, אז אני בטוח שאת רצויה.

normajean

New member
אני מבינה../images/Emo6.gif

לחלוטין מה אתה מתכוון,ואני מניחה שגם אני ככה בתחומים מסויימים.. אני מקווה שנוכל להתחיל ברגל ימין במקום השמאלית חזק שהתחלנו

normajean

New member
מודה לך יקירי

אני דווקא אוהבת שמתווכחים איתי זה מראה שאיכפת לך ושבאמת קראת והפנמת

למעלה