אל תהיו מפגרים....

wildhorse18

New member
אל תהיו מפגרים....

שיוווו ילדים תפסיקו להתווכח על זה! אני אומרת שגאלופ זה ארבע פעימות...... בגלל שהאנשים הכי מקצועיים שאני מכירה(והם מאוד מאאאוווווודדדד מקצועים!!!!) אומרים שזה ככה! ואם גאלופ זה קאנטר מהיר אז למה לא אומרים פשוט קאנטר מהיר במקום גאלופ???! תחשבו על זה קצתתתתתת.....! אם זה היה פשוט קאנטר מהיר אז היו קוראים לגאלופ קאנטר מהיר! אבל זהו.. שקוראים לזה גאלופ בגלל שזה ללללאאאאאאא קאנטר מהיר.....! הבנתם? וזה 4 פעימות! ובמקום להתווכח כל היום פשוט תעצרו לרגע ותחשבו על זה ברצינות!

shaililo

New member
רק לא זה....../images/Emo25.gif

אתם לא מסוגלים לחכות למחר???? כל הבעיה תפתר מחר בשלוש וחצי... be there! *מתה*

איזה שטויות!

זה כתוב בכל מקום!!! זה 4 פעימות נקודה. אין כאן שום ויכוח- אי אפשר להתווכח על זה! זה עובדה חקוקה בסלע, מה ששי הראתה זה קאנטר, למה צריך לשאול את השאלות הכי דביליות, בן אדם שיש לו כל כך הרבה לעשות והוא מה...- יהיה כאן ל...- שעה שעתיים אולי יותר אני לא יודעת? זה ממש שטותי! נקודה נגמר הדיון.

אז אולי במקום

להתנהג כמו ילדים קטנים ולהתווכח כל הזמן נחכה לדניאלה ועד אז לא נפסול כל אפשרות....זה רק מחר אני חושבת שנצליח להתאפק...

מביאים לפורום מקצוען,

אחד הטובים בארץ... לא בשביל לשאול אותו כמה פעימות בגלופ ודברים בסיסים כל כך! בואו נשמור את השטויות שלנו לעצמנו, נשאל כמה מדריכים וואלה- יש לנו תשובה (4 פעימות)...! אז די עם זה!

אבל לכל אחת תשובה שונה

מה הבעיה לשאול אותה את זה?!?!!??! אין לי מה לשאול אותה כרגע ואני יעלה בפניה את השאלה.....

רועי161

New member
גאלופ זה לא קאנטר מהיר!!!

בקנטר הרגליים של הסוס נוגעות בקרקע אחת אחרי השניה ובגאלופ הרגליים נוגעות בקרקע בזוגות הקדמיות ואז האחוריות.

גאלופ-

זה מה שדניאלה הסבירה- בגאלופ הסוס מניח כל רגל בעת אחרת. לסוס בגאלופ אין שום רגע שהייה, כמו בקאנטר למשל בכדי לכסות כמה שיותר שטח ולבזבז כמה שמעט אנרגיה וזמן. חוץ מזה- הסוס נע כמו כירכרה- הוא תמיד צובר תעוצה.

למעלה