בהשראת פרידמן בוא נכתוב מילים משודרגות לערפד אני אישית לא טוב בזה אבל אני אכתוב אחד. אל תגיד ערפד תגיד שהאימרה "לעפר תשוב" מאוד אקטואלית לגביו כשהוא מת. אל תגיד ערפד תגיד... (תמשיכו)
"מבוגר עם קמטים, אבל לא מבוגר" "אחד שיש לו פס שיזוף אבל לא יכול להיות בשמש" "זה שנצלה על ידי השמש" "זה ששיפודים לא עושים לו את זה" "משהוא אחרי ניתוח פלסטי של שודר בפוקוס" *לא לצחוק עלי, אני יודעת שאני לא מצחיקה*
אחד שמת למות אל תגיד ערפד תגיד: אחד שצריך 100000 אחוז מקדם הגנה אם לא הוא נשרף... אל תגיד ערפד תגיד אחד שמפחד מקסמי שיניים אל תגיד ערפד תגיד אחד שבאפי הורגת בשביל הקיק אל תגיד ערפד תגיד THE ONE WITH THE POITY שיניים (טיט'- שכחתי איך כותבים את זה;\)
צרכן מספר 1 במק´פלאסמה אמ אמ אמ אמ אמ אמא שלי היתה איתו בגן חובה מעריץ את בוננזה (אנג´ל?) מחזיק כרטיס חבר במועדון "הרוג את המוכרת וקח מה שאתה רוצה" "קורטני לאב" (= evil soulless blood sucking fiend)
אחד שיש לו 2-3 סטים של בגדים במלתחה. אל תגיד ערפד תגיד חכם בשמש. תגיד אחד שלא צריך להשתמש באמצעי מניעה. תגיד אחד שצריך מעצב שיער צמוד. אבל אל תגיד ערפד!
תגיד יש לו טחורים בראש תגיד... רואה טוב בלילה תגיד...אוהב בני אדם... תגיד... תגיד יש לו כרטיס חבר מועדון בבנק הדם(לא מצחיק...) תגיד...לא אוהב סטאר קרוסים! תגיד...מאותגר יומית...