אל תאמינו........

שלומי 24

New member
אל תאמינו........

אל תאמינו להן ...כשאומרות אוהבת אותך......אל תאמינו ...שאומרות את האחד...אל תאמינו...כשאתכם במיטה....פשוט אל.....אל תשקיעו בארוחות רומנטיות.....(שבישלתם)אל תקנו מתנות....אל תהיו לצידם ....(והלוואי שלא הייתי אומר את זה) ....אל תתנו מעצמכם כמו שלא ....תקבלו.....פשוט ...אל. הנתינה (לבת זוג) כיפית אך לא שווה את זה כשאחרכך אתה מרגיש כמו אדיוט גמור.......שהכל היה מילים מילים ולא משמעות. האמינו בעצמכם....אהבו את עצמכם...... כלכך מאוכזב מכן אני משקיע את נשמתי (לצערי)..נותן עד הסוף...והאכזבה מכן ..כלכך גדולה. אני שניצחתי דברים ממש קשים ( מחלת הסרטן)איני יודע איך לאכול את זה.....מחזרות אחרי הרבה בנות . אני מדריך חדר כושר ...בריא כמו שור ונראה די טוב(ככה הן אומרות) ובכל זאת נאמן ואוהב. הייתי חייב לשתף מישהו....

מירי84

New member
מאכזב...

מבינה לליבך.. זה תקף גם לגבי גברים לצערי.. אין לך מושג כמה... אנשים מטבעם מאכזבים, רק צריל איכשהו ללמוד לא לאבד תקווה...:)

ליויתון

New member
כל כך צודק כל כך נכון.לצערי זה האמת

אתה משקיע ונותן את נישמתך למען לעשות טוב לאדם .הוא היא מפרגנים.אבל ברגע אחד הכל לפתע מיתהפך.אתה נישאר המום ולא מבין איך אדם שאמר לך אתה הכל אבל הכל בשבילו מיתהפך והופך לאויב.חסר רחמים.כן תאמינו בעצמכם וביכולתכם.בשעת צרה לא יהיה בדרך כלל מישהו אמיתי לעזור.

תגובה

לא נאמין אם יש סבה לחשוד שהבחורה שקרנית. אם היא נראית לי כנה וישרה אין סבה שאחשוד בה. אהבה צריך להוכיח במעשים ולא רק בדבורים.

למעלה