באי מיול להוריד אלבומים ? הרי בסול סיק יש הכל וזה גם יורד לך בתוך תיקייה מסודרת... ואפשר גם לבדוק את התיקיות של המתשמשים האחרים ולחפש אוצרות... מה אני מפספס באימיול ?
אתה יכול לעשות חיפוש על פי Archive, ואז זה מוצא לך אלבום שלם בקובץ RAR, במקום שתצטרך להוריד קבצים אחד אחד. וכפי שגם נאמר, אפשר להוריד את כל האלבומים של להקה מסוימת בקובץ אחד. אבל חבר'ה, בחייאט, אנחנו בתפוז. האח הגדול עינו רואה הכל. הש הש.
ללהקה הזאת יש אלבום אחד מפורסם במיוחד שקוראים לו What If. יופי של אלבום, מאוד נעים להאזנה, יופי של מלודיות. עוד מומלץ: Night of the living Dregs, קצת פחות טוב מ"ווט איף" שלמעלה.
להקה של מוסיקה שמחה עם גיטרה נהדרת של סטיב מורס. האלבומים שהומלצו כאן על-ידי אורי אכן נהדרים ואני אפילו ממילץ על אלבום חדש שלהם משנת 2000 כמדומני, California screaming. יש במוסיקה שלהם שילוב נהדר של קאנטרי, ג'אז ורוק - עם כינור חשמלי וירטאוזי. אני מבטיחך שתהנה מכל אלבום שלהם! יקי
או שאוהבים או שלא. יש הרכבים שבהם זה נשמע נהדר (String driven thing או Soft machine כשריק סאנדרס ניגן שם), לפעמים זה נשמע Built in - בעיקר בפולק רוק (Fairport convention עם אותו ריק סאנדרס ועם אלה שקדמו לו בהרכב, או Steeleye span עם Peter Knight). לפעמים זה נשמע תלוש כמו במקרה של מהווישנו שעיקר האימפרוביזציות שלהם באות מהגיטרה של מקלפלין. תלוי... יקי
בהזדמנות זאת אזכיר את Robby Steinhardt והכינור החשמלי מלהקת Kansas (שבה היה חבר Steve Morse) - מהדיקסי דרגז. למי שלא מכיר, Steinhardt הוא האיש שמנגן בכינור בשיר "Dust in the Wind."