אל עצמי......

בת ה י ם

New member
אל עצמי......

האויר לאחרונה הפך להיות דחוס נעצרתי לרגע באמצע המירוץ..... גיליתי שאיבדתי מהעצמאות שלי ואני כבר לא ממש אני יהיו שיקנאו בהליכה משותפת לקניות (לחוגים, לשפוך זבל ....) יהיו שיגידו זוג מוצלח לכל הדעות יהיו שיטענו שזו האהבה בהתגלמותה גם אחרי תקופה כך כל ארוכה אז למה אני מרגישה חנוקה................?

adam33

New member
ואוליי

ואוליי האתמול התקצר ודהר וכמו חלף יום עברו השנים וצפייה למחר ואת האמת יודעת את בתוכך שאוליי כבר אינך חלק מאישך והוא התקדם והשאירך מאחור חשב הוא שאת האישה שיודע מקרוב ואת צפונות ליבך יודעת את לשמור ושאלתי האם תרצי להיות איתו כאתמול והימים חולפים והמחשבות צצות ואותך מטריד המחנק בגרון ואם היה עוצר ומקשיב ללחישה שזועקת אוליי היה יכול לגרום לך להיות לו שוב מאהבת אז מה עושים? שואלת את עצמך.. המון פתרונות והשאלה במה תבחר נשמתך כי כציפור רוצה את לפרוח שוב לפרוח תרתי משמע ואוליי לא לשוב...?!

בת ה י ם

New member
לרגע ...

חשבתי שאתה הוא אני האחרת יפה קראת בין השורות..... אך אמירותיך אינן מדוייקות הפריחה או הקודם לה הלבלוב לא יתפתחו באותו הכלוב (מילה קשה כלוב) לא, לא נשארתי מאחור ואכן קיימת המחשבה על אותה ציפור

רגעעעעעעע אדם לאן אתה ממהר../images/Emo6.gif

היא רק התחילה לשאול עצרי,עשי חשבון נפש ותתקני. מה הבעיה
לא קל אבל אפשרי טוב אחותי
דרך אגב ראיתי אתמול את הסרט "לא דופקות חשבון"(עם גולדי הון) בדיוק סביב הנושא הזה,חביב לאלה...לכי לראות את הסרט.

בת ה י ם

New member
מה זאת אהבה ??????????

טוב מה שתי ציפורים ביד מאשר אחת על העץ ?
אדם לא מיהר אדם היה הקול האחר..... (רגע ה
קורא לי)

adam33

New member
ואכן כך

תרתי משמע רצונך לפרוח ואוליי מהקן לברוח ואינך עושה צעד נימהר ומין הסתם חשבת עליו היום אתמול וגם מחר ואיני מטיף לצעד זה או אחר אני רק יודע את ההרגשה מ" האחר" שרצוננו להרגיש את אשר " נילקח" מאיתנו או שמה הדבר דוכא בנו ואנו הרי רוצים להרגיש בפנים ולהחזיר את החיוך על הפנים ואם העכשוי ישתדל וירצה לעשות זאת לנו יקבל מלא האהבה מאיתנו אבל אוליי האהבה אצלו היא שונה ומה שבא בקלות אצל האחר אצלו זו משימה ואין לו בכלל רצון להגיע לאהבה ולכן אותנו משאיר .בפינה..עם דמעה..

בת ה י ם

New member
../images/Emo12.gif

הקרדיט נלקח... = הבהרה = הוא אוהב , אוהב מאוד מנסה , משקיע , כל הכבוד.... התהיה היא אצלי פרי דמיוני...

adam33

New member
האהבה אצלנו

קשורה במה שאנו לפעמים יש פרחים ומתנות לפעמים יש רצונות וגשות אבל מה שקובע זה מה אנו רוצים כי את המשבצת של ההפנמה רק אנו מכירים ותהיות מגיעות במקום שלא קלעו לליבנו ונתינה היא לכל המקומות ולא לתוכנו ולכן יכול להיות שהוא נותן המון ויותר מהרבה חברינו אבל בפועל..זה לא שמדבר אלנו ולכן התהיות עולות בנו כי בעצם אנו רוצים משהו שיגע בדיוק..להרגשתנו.. וכמו שאמרת נתינה יש ממנו ואהבה יש ממנו אבל בכדי שתהיה נתינה שלימה צריכה להיות קבלה שלמה מתוכך למה שנותן הוא לליבך..

אדםםם אבל החולה התלוננה על

כאבי מחנק לא על כאבי אהבה
אז מה ישר תלך לאחר אולי האחר לא ילך לקניות משותפות,חוגים ,ישפוך את הזבל אז היא תחזור אלינו עם כאבים חדשים מותק תתחילי להזיע תסבירי שאת רוצה אויר תעשי הכללללללל רק אחרכך תלכי לאחר כי אחר זה שוב הכל מחדש ומי יודיע
מכל ה

adam33

New member
מחנק

כאשר בני זוג מגיעים למצב של מחנק זה אומר שבעצם משהו לא בסדר וזה יכול להיות כההרגשה עולה ועולה מסיבות שונות ולאו בגלל העטיפה שלו באהבה לפעמי הוא בעצם נותן המון אבל לא בנקודה שהיא בכלל רוצה אלא בדברים אחרים איני חושב שהתלונה היתה בהקשר למחנק מאהבת יתר אלא בגלל משהו אחר שלא מוגדר ואשר חסר.. והחוסר הזה מביא מחנק בגרון ובעצם מביא את התהיות בליבה מקוה שכוונתי.. וסליחה אם תעיתי..

בת ה י ם

New member
רק רציתי אויר......

והגעתי לנפוש בקרביים של עצמי.... קיים חוסר לפחות מבחינתי - לא יודעת להגדירו..

system 1

New member
אויר

ואולי זה מים ... הרי את בת הים (הקטנה) ועדיין מתפתחת מה הנשמה רוצה רק ה "תת מודע" ידע... אז איפה המחנק? את שאלנו, והתשובה, בפנים עמוק רק אותה תוכלי את למצוא "אני זקוקה למרחב" זה לא המרחב הפיסי, שהרי "קניות גם ככה אני לא עושה" זה לא המרחב החברותי, שהרי "יש לי חברים שהם רק שלי" זה לא המרחב האנטלקטואלי, שהרי "יש לי עיסוקים משלי" אולי זה לא אהבה חדשה אלא המרחב הרגשי, שהרי "לא אני היא התלותית" ויתכן שהדבר נמצא ברובד אחר לגמרי שהרי את "בת הים (הקטנה)" אל המים את קשורה בפן אחד "כל כלי את צורתו הם מקבלים" שקטים, שלווים, ובפו השני זורמים, וגועשים הם בלי הרף והים עמוק והחיים בו ... אז חשבי לעומק, הסתכלי פנימה, ואל תתני לזרם אותך לסחוף ... בהצלחה

הליכה משותפת לקניות ולחוגים

וגם לפח הזבל. יש כאלו שיגידו זוג מוצלח לכל הדעות (?) ויש שיגידו זוג שאין בו מרחב אישי פרטי - זוג חונק. התשובה בתוך השאלה ששאלת, בת ה י ם.

איש המערות...../images/Emo12.gif

ואלה אתה צודק אמרתי ענייני,הגיוני עכשיו אני מוסיפה גם חכם
בת ה י ם
אולי תלכי כבר לבד לקניות ולחוגים...ילדה גדולה לא
אולי זהו המחנק עצמו(כמו שאיש המערות רמז)
מעניין למה לא היה לך מה לכתוב לי בשרשור שלי
אדם לא לקנא ....מאוד שמחתי שהגבת לי ואני מאוד מעריכה אותך ואת ההשקעה שלך בכלל בפורום
מזמן הייתי צריכה ללכת....קשה להיפרד מכם יאלה ביי

בת ה י ם

New member
זה בדיוק מה שאמרתי...

אני זקוקה למרחב לא אני היא התלותית קניות גם ככה אני לא עושה (שוננננאת) יש לי עיסוקים משלי יש לי חברים שהם רק שלי זריקת הזבל היתה דוגמא מוקצנת.... יש לי הרגשה שלא הובנתי בכלל

אוויר לנשימה

עד שלא תדעי "להגדיר" את המחנק שאת חשה, לא תוכלי להחליט באמצעי הנשמה להשתמש "גיליתי שאיבדתי מהעצמאות שלי ואני כבר לא ממש אני" אל תנפשי תחקרי, תבררי ותבדקי מה הסיבות לתחושת חוסר העצמאות למה את לא את ומי את רוצה להיות רק כשתדעי לענות לעצמך על שאלות אלו תוכלי להתחיל לנשום שוב

בת ה י ם

New member
../images/Emo51.gif.....

לא שהגעתי להחלטה.... הדרך שלפני איננה קלה צדקתכם רובכם באמירה "את יודעת את התשובה" מרגישה כמו עליסה בארץ הפלאות אז ....כשניצבה באותה פרשת דרכים והיה עליה לבחור כשמודעים ל"גוש החונק"....מנסים לפורר אותו וכרגע כל הדרכים כשרות בעיני... פשוט תודה

למעלה