אל עצמי....

יולי696

New member
אל עצמי....

הלילה היה לילה לא קל עבורי, נרדמתי והתעוררתי לקראת 04:00 לפנות בוקר, ברקע מוזיקה שקטה, של געגועים, מוזיקה שגורמת למחשבות בראש להתרוצץ, לתהות ולעיניים לבכות.... ישבתי עם עצמי ובכיתי כמו תינוקת, בוכה ובוכה על מה שהיה ואינו בוכה על געגועים, על זיכרונות קצרים, על 7 שנים בלעדיו. שנים שניראות כמו נצח, ולרגע קט כאילו הכל התרחש אתמול בדיוק בשבוע הזה ב- 05.07.2000 כל החלומות המשותפים, התמימות שבביחד, התא האוהב והמגונן נדם. המחשבה שחלפו להן שבע שנים בלעדיו,מלווה אותי כל יום , התהייה איך היינו היום כמשפחה אילולא היה חי, איך היה כאבא לבתו , שלא זוכרת דבר , האם היה משחק איתה כדורסל , מלמד אותה לשחות..... הרבה זמן שלא בכיתי כמו הלילה .... הרצון לשלוט בחיים, לתקתק הכל כמו שצריך, לא להישבר, לא לבכות ליד אנשים, לא להחסיר דבר בחינוך וגידול הבת שלנו, ופתאום לשחרר הכל בבכי. החודש יש לי גם יום הולדת ב- 20 לחודש, אני אהיה בת 31 בדיוק בגיל שבעלי נפטר . הסמיכות בימים בין יום הפטירה של בעלי לבין יום ההולדת שלי , מכבידה על הרגשות שלי בחודש זה , זה החודש הכי קשה עבורי בשנה . תמיד חשבתי לעצמי, איזו מתנת יום הולדת קיבלתי מבורא עולם, שלקח ממני את אהובי 15 יום לפני יום הולדתי , שלקח ממני את האושר בחיי ........ אני יודעת שאני רוצה זוגיות טובה, אני רוצה ילדים נוספים, אני רוצה לדעת שאני עם בן זוג אוהב , שכשכואב לי הוא יהיה לצידי , ויהיה שם עבורי, אני מאחלת לעצמי למצוא אהבה אמיתית , אומרים שזוכים לאהבה אמיתית רק פעם בחיים, אני מקווה שאצלי היא תופיע פעמיים ....... אלך להתרענן להכין קפה לתת נשיקת בוקר טוב לבת ולחייך לתוך יום חדש.........

התאריכים שלך והנה טיפ לחיים טובים עבורך

נכון מחר 5/7 אמורה היתה להיות יום ההודת 80 של אמי ז"ל ולהבדיל יום ההולדת שלך הוא כמו של גסתי אז אני מניחה שגם את אשה חזקה כמוהה ויודעת להוביל את הבית ומאחלת לך להכיר איש שבאמת יאהב אותך ויקבל את הבת המתוקה שלך כאב תשמעי את בשנה תשעית ע"פ הנומרולוגיה שנה של סגירת מעגלים פתוחים אם תסגרי במהלך השנה את המעגלים הלא תורמים לך אז תזכי לקראת יום ההולדת הבאה את זה שיעשה אותך מלכה שנית ובשנה באה את תרגישי שיש לך כוחות לפרוץ מחדש כלומר ב20/7/2008 את מתחילה מחזור חדש של אנרגיות כי את את בתחילת השנה הראשונה של השנה האישית של הנומרולוגיה אז אנא מחכה לך שנה קשה של סגירת מעגלים , תסגרי קשרים שלא זורמים איתך וגם את מרגישה קשה תביני זה שנה של סיום שאחריה תבוא שנה של פתיחה ושל שגשוג ותמיד קצת לפני יום ההולדת יש ירידה של אנרגיות , תזרמי עם החיים לביאה מיוחדת (כי את גבולית אריה וסרטן) אני מאמינה בכוחות שלך לעשות למען עצמך , תאמיני בעצמך קומי ועשי למען עצמך למען הבת שלך . ומאחלת לך שתזכי להקים בית חדש עם אהבה גדולה שהבורא ישלח לך , ללדת ילדים נוספים להיות אמא ענקית וחזקה כמו הלביאה בטבע שמובילה את המשפחה שלה וכולם חושבים שזה האריה .

אורית 6

New member
איתך

אני איתך גם אצלי בעלי נקבר ביום הולדת שלי וזאת המתנה הכי גרועה שקיבלתי אי פעם , ושש שנים לפני כן קיבלתי את בתי מתנה ליום הולדת והיא נולדה יום אחריי.......

בכל משפחה יש סמיכות תאריכים שלה ...

אצלינו נכדי נולד ביום הולדתו של אישי ...3 חודשים לאחר מותו ...המשכיות?..החלטנו שאת שמחת ההולדת לא נערב בעצב ..אז בברית הוזלו מעט דמעות אבל את הפדיון בן שניחוג ברב פאר באולם ,חגגו בשמחה .והשנה כשהנכד היה בן שנה בבוקר עלינו לבית העלמין ..ובערב חגגנו יום הולדת לנכד ...כמו עם ישראל שלפני כל חג יש ימי עצב ...

yamkachol

New member
כל הכבוד לך,

עם כל הכאב, (המוכר), נהנתי לקרוא כיצד את מתמודדת עם החיים. כל הכבוד לך. מאחל לך הרבה ימים שמחים - ושתמצאי איש כלבבך, כפי שאת מייחלת לעצמך. (וגם אני לעצמי...). מאחל לך המשך התמודדות והשקעה בבתכם, אהובתכם - אני משער שהיה גאה בך כיצד את מתמודדת עם החיים בלעדיו, אחריו... לגבי התאריכים. אני (שנתיים אחרי...) אנסה לחגוג ימי הולדת (של חמשת ילדי ,שלי) - ויום מותה של אשתי ז"ל, ע"פ התאריך העברי. משום שע"פ הלועזי הם קרובים מדי... שוב, מאחל לך הרבה ימים של שמחה וסיפוק. חיבוק.

למעלה