לא פותחים באל עצמי שלום! אף פעם לא חיבבתי אותה מי יודע מה. מה?! אל תגידי לי שגם את מכשפה וגמדון בית לקח לך הכל... אוקיי, אז האבא הוא הגמדון. נירולי, תירק את המשחה בבקשה, זה לא בריא לשמור בפה.
אז מי החזיר את השרשרת... אבא שלה?! מסכן ציון. אני בוחר בשאקי כמובן. כן, יש את ה... זה. היא מפחידה.
מתן, אתה בוגדני. וגם זה. ליהי מורידה את האיפור כשהיא קוראת לו שקרן. אדירה.
שקשוסי? זה שוסי ולא סושי? ובגלל שהיא בבית. דברים יסתבכו.
אין לה זמן. בלי פאניקה, רומי. חיפשת בגוגל במקום לסמוך על גוגל. למה רומי עם אודם? זה בולט מדי. רומי, אולי את... יותר משטרה... בא לי לנגן "למד אותי את האהבה".
ציון, אתה סתם בועט בסלוטייפ. זה חג גדול. יום חג חגיגי. צב. יוציאו צב. מסכן ציון. גלוס, כן.
נמאס לו מהפלוצים.
לפחות היא יותר טובה ממישל. מה זה פה, כל האמהות משקרות?! מתן מאוד מקולקל. הפרצופים של קובי אבל... מה, אנטישמי עם שם מעצבן? ציון, אתה משחק עם שתיהן. ובסוף של זהבה.
אני אספר לילדים שלי שאלו היו בנט ולפיד בבחירות. ניצן, אתה בנט. בגלל השיניים. נראה לי היא מרעילה אותו. או שמה סם אמת בגבינה. היא מרעילה אותו באמת! סוכן משולשש אולי. כן, הוא בכלל לא מתוחכם. חייב ללכת, חייב ללכת.
מולי מלחיץ את ציון. כל כך.
היה כאן ניסיון התנקשות, תמי! לא, תמי, לא! היא ניסתה ל... כן, אני יודע, אבל יש אינפלציה בחומרים משלשלים והאלה מגאליס חטפו הכל. מאה זה לא משטרה, זה מגן דוד. מי המציא מה? מלשן, אה... מה היא רצתה בכלל? אז ככה בעצם נוצרות רוטציות... איזה פתרון, זה כמו איימי ורון. הובטחה רוטציה. כולם מתנשקים הפרק.
קיטו...? אוי ואבוי. זה יותר נורא ממשחקי בית"ר והפועל. החומרים המשלשלים האלה...
השוער הזה לא טוב. מה יקרה אם הן יפגשו? מתן, שלא יטיף לך על אף. בוא'נה, תכל'ס שכחתי שהם שיחקו יחד בספיידרז. כן. בדיוק. ניצן, לך איתו לשירותים.
כן, מבחירה שלהן או שלך? תן לי לנחש... נכון! גאיה חוף! חרוסת...
לאן הוא הלך? ממי הוא נפרד?! אני לא מאמין, זה החממה שוב. לא נפרדים באמצע משחק! אושר, ניחסת. את נאחס. מה, לשתיהן הוא אמר?
באמת יותר טוב ממנו. האיש נטש משחק. שמעתי שקארין סנדל עשתה את זה. בחייכם.
זה הדבר הנכון?! היה לך משחק!