זה כמו חוליגנים בלי בן סולטן. הוא יעד לחיסול. מה שאומר שמאוד הגיוני שיהיה אצלם בבית.
מה קרה? נפתחנו? למה ניר באמצע? ראש זנב. עדיין זה מפחיד. אלוהים, סצנה משונה. ניר, מה אכלת אצל אבא? פיצה?! בחייך.
כן, כן, מפליצים זה סבבה. תמיד יש להם אור בבית. שימו לב לעיצוב הקר של הבית של מאיה והעיצוב החם והלא מזרחי בכלל לבית של זהבה. זהירות על השניצלים, הם מושפלים. כן, אלי זה נכון.
מה הם אוכלים בבוקר?! זה מזכיר לי את ההצגה "בחורים טובים", הדמות של מוטי אומרת "לא אכפת לי שתכיני מטבו-חה בבוקר." ואחרי שנחמי כועסת עליו שהוא לא יודע איך אומרים, היא עונה "ומי אוכל מטבוחה בבוקר?!". כן, זה לא שניצלים קרים כמו בסברי מרנן שהוקפאו והופשרו. הקוקה קולה מעוצבת הכי קרוב שאפשר בלי פרסום סמוי. זיתים ברוטב? לארוחת בוקר? אני מתלבט. אני אוהב זיתים ברוטב.
ניר עלול להישרף. הוא כזה עליזה בארץ הפלאות. אתם לא צועקים מלמטה? או שהיא תקרא למשטרה? לא רומיאו, לא יוליה, מאיה תסביר לך. בסדר? אגב שכונה... חכו... משפחת מה? מאיפה לכם לדעת? גבריאל בשבילך!
נדיר. ממתי זה בית שאן? תמיד ידעתי שניר הוא שכונקי לכוד בגוף נרקיסי. שותים את הקטשופ המטופש הזה. ציון השוער. מצד שני קרו דברים מעולם בשכונות עם כדורגל. די עם נדיר, הוא מותש כבר מזה, נדיר מזיגי...
רומי באמת מעוררת. בוא'נה, הרוח של אודי נכנסה בו. לא, אתה יותר כמו... איכס. מה זה?
הלוקיישנים בסדרה הזאת זה משהו. שיר אוהבת את המבוגר הזה. הם כבר לא קוראים לו גבריאל. נכון, הוא חולק אבא.
כולנו, כולנו. אבל לא בתפקיד הזה. ואני נחתכתי באצבע, אני עוד סוחב פציעה. איזה קטשופ, זה דם. שוב גאיה חוף? מה זה משנה אם... אתם יודעים שאם זה היה אבישי, הוא היה שואל איזה בשר הכי עשיר? בשר טחון.
חמודה שאקי. אף פעם לא אהבתי את אושר כל כך. אגב, פרק בלי החבו מחיפה. ביין גרסיאס, אי טו?
אה. סתם דג. לא הבנתי למה הסצנה אבל... אני זורם. גם אני לא.
זה עבריין טכנית.
תיזהר, הוא ישרוף אותך. סדרה לא נכונה. הוא אוכל תפוז, הוא עומד למות. מוסכמה ידועה. איזה צוות? הוא מזמן לא בצוות!
מוזר שזהבה קוראת ספרים, ועוד ספר כזה, אבל למה המפיק כתב את זה? חשבתי ששוני היא הסופרת במשפחה. ברור שיש, בכל בית יש.
אה-הא! סגור, סגור.
התגעגעתי. אוויר בריא לריאות. כן, עם זיהום אוויר פטרוכימי, אבל בריא. ג'יו ג'יטסו, ברור. קולה, קולה. יותר נורא. תגידו, איך הוא ג'ינג'י והשאר לא? ונכון, הוא מתעלף מדם. מלפפוניטוס!
אל תשאלו אותו על אושר. אולי גם היא תבוא. כשהיא תבוא... אופס.