למה היא שאקי והוא גבריאל? כמו למה הילה אברמוביץ' הייתה יסמין ואחיה היה יאניב? תגיד, ציון, אתה קשור למצליח? סתם שאלתי.
הנה, אתה יכול לכתוב את השיר לרומי? קלמטה זה אכן טעים מאוד. טונה זה טעים גם. יעודד מרחוק. בסדר. אחלה עידוד, אלי. אה, הוא כן יהיה.
מה יש, ניצן? מה שרומי אמרה קדוש. ליהי, אבל תורידי את המגן זיעה המוזר הזה. בסדר, אתם בנט ולפיד. אחלה. במבה?
זה צ'יטוס. ציונוב המסכן. אוי לא, סקאוטר נשמע לי רע. שקט, מתן. הנה הצרבת. אוף, סלקטר. המון רגשות אשם. לא יפה, מולי. גאיה חוף, אה? אנשים לא מעבירים פה כמו שצריך שיחות. פריכה? אחלה, רק שאת הלחן אני מקווה שלא נעשה לגנאי.
אלי מרים. ליהי, מה את עושה? מתחככת עם העם. הנה, אלי, תשמע אותי. איזה חרא של קשר, לא מסוגל לבעוט ישר! אני מדרבן את ציון. טוב, שוער? לא, אלי, זה לא הסרט ההוא.
הנה רומי! הנה היא! אז מה? כדורגל, אה? מה הוא תכנן? רגע, אבל מה הוא תכנן? מתן, תפסיק עם זה, בא לי לדעת מה הוא תכנן! טוב, הם יחקרו.
שכחתי שהיא פסיכולוגית. אי אפשר לצחוק על זה שוב? כן, הנה. יש דברים ששכחתי על זה. שמתי לב שלליהי יש מדבקת בני דניה בלוקר.
העיקר כותבים בוויקיפדיה "המוצא המזרחי והמוצא האשכנזי לא נמצאים שם". איפה? זה בית מזרחי! ממולאים, מה נראה לכם?
כן, יש פדיחה חדשה. שקט, שקט, אני לא מבקש מאחיך לסקר אותי ב-MAKOZ. חשבתי שרק אצלי בבית עשו טובה ככה. בסדר, אני נוסע עד תל אביב בשביל נועה אסטנג'לוב, זה אומר ש... זאת לא דוגמה טובה.
כן, אבל זה לא כמו "תמי טימור לחיפה עם אור". אפס כריזמה? הגזמת. אם הם מסתכלים למעלה רואים את ניצן.
מוריס נהדר בלשחק פושע. רק מוזר לי שזה לא פושע שמדבר ב-ס'. אח, הזיכרונות של פשע לא מאורגן. עוף, חתוך את השמיים.
סושי? איכס. לא טוב. מאוד לא טוב. שיחה טובה? הסילקת וגם ירשת?! לא, כי הוא סילק את... חברה של חברה שלוהקה לפסטיגל...
שלום, שקד. הסטייל שלה. היא אמרה את השם הפרטי בזמנו. לא זוכר גם. מצד שני להאמין לגבי... אכלת בצל? לא?
זה בסדר, ציון, הם העפילו לרבע גמר. זהבה חכמה. לא הבנת? לא משנה. לא, אבל אין מצב שיש כאן משפחה מזרחית, מה מזרחי בהם? אורז אחד אחד. רק חסר שיאכלו בצל. בצל זה מזרחי.