אל עצמי 2- פרק 22

YossihNew

Well-known member
אז איך שאקי תפתיע את ציון?

מה יקרה במשחק אמת או חובה?

ולמה זה מעצבן את רומי?

YossihNew

Well-known member
כל פרק נפתח ככה. כן, אני לא מצפה לכלום ואז השחקן בא ואומר "שלום, יוסי".

כן, יש. תהיו יחד. מה גבריאל, הוא דמות מסרט בורקס? כן, כל ירושלים שונאת אותו. אתה יודע, ניצן... בנות... שקט, שאולי.

גאיה סבן אמרה פעם "אתם סתם חיקוי, אני המקור". ביי, מתן. תיבחרנה? דין נהדרת כאן. אז תנו לרומי. עזבי מראית עין, שאת והיא ראיתן איתי הצגה, מגיע לרומי. יעלה נהייתה מטורללת. וזה בסדר. תמיד ידעתי. אלינור דנינו מינאז'! ליהי, ברור, ליהי. אתה סתם פה. מה אמרת לו? רומי חזרה להיות שפוטה. מה קשור זוג, מה קשור זוג?

מה אתה רוצה? זה כאילו מתן וליהי היו צריכים לרוץ יחד. הוא היה מציע רעיונות מטופשים והיא פוסלת. לא ככה שמים מרכאות, מתן. אבל אני ביקשתי שמתן לא יבוא לישיבות קונספט! אני ביקשתי או לא ביקשתי? אולי נבטיח שאם ניבחר ניתן את מתן לכלוב של הטיגריס היפני בספארי. אני יודע שאין, אבל התלמידים לא יודעים. כן, עיזה.

נו, אם תצעק מספיק חזק שאתה נמר, בסוף יברח ממך דב. היי, שאק. ממש ילדה יפה.

מתן לא דוגמה טובה. זה מטאפורה מהצגה. הוא לא היה דמות ראשית! רגע, זה קטע מהסדרתיים. ושם הייתה ראשת עיר אמיתית. לא כמו אימא של ניצן, סליחה תמי. מתן לא מצוקה, ליהי צודקת. הוא חסר תקווה. רומי כזאת גרסה של אימא.

ואיפה רזיה היועצת? אה? לאן העלמתם אותה?! לא פייר. אני אוהב אותה והיא תכין את יעלה לשידוך, שזה קצת תחליף לעדי, שהיא יותר מיוחסת. שקד? אוקיי. הבנתי. כמות התומכים של ציון וליהי... לא הבנתי ממתי? מילא שלא אוהבים את אושר, אבל לתמוך בליהי? ממתי? למה? תסתכלו עליה. והמנגב זיעה הזה? ושאקי הכי מגניבה.

אתה מזכיר את בנץ והיוקליילי. לא טוב. נכון, הוא היה גוגל! אני שכחתי כבר. אז תמי תנהל את הקמפיין?

הוא לא ישן! לא משנה. תחשוב על זה? הוא לא יחשוב על זה. מתן אפילו לא יכול להתבריין כמו שצריך.

ואז הכל יהיה על מי מנוחות ואושר תחזור. למה בחרו להעלים אותה? לא זוג, מה קשור זוג.

אח שלילילילי? אתה לא מהסדרה הזאת. אבל נאום יפה. הבו לו בית ספר והוא ינהיג אותו. זה יפגע בשניהם בסוף? ברומי ונירולי?

מתן מעצבן מאז ספיידרז. אולי זה הקמפיין שלכם. ילד קקה.

נווה בן הרוש! סליחה, לא. ניצן טימור.

מה פתאוםםםםםםם רומי?! מה פתאום! ואני מקשיב רק לרומי. כן, ניצן וליהי מתאימים. מתן, בחייך! רגע, איפה השיחות האלה מתקיימות? דיברתם אחד ליד השנייה? מוזר.

ניצן, בחייאת. תגיד שהיא משקרת. מאוד, שאקי. ועדיין עניינת מאוד את האווירה. ליהי, לא יפה. וניר מסכן. מתן הרס הכל. פתאום קלטתי שרומי וליעד שיחקו אחים מזמן. מה קרה פה הרגע? עשית את הצעד הראשון? לא, זה לא עובד במצב כזה. לא מתעסקים עם רומי. רומי, את דיברת בשמי עכשיו כשאמרת לו לסתום. את תייצגי אותי. תראו, רומי רמה מעל כולם. עצוב לי, עצוב לי. בא לי לחבק את חברתי להצגות ופרמיירות. באמת, תחשבו על זה. היא חברתי להצגות ופרמיירות.

מאוד לא יפה. מאוד לא יפה. אתם לא הבנתי אתכם אבל אתם תחזרו. אתם... זה מוזר לחשוב.​

למעלה