אל עצמי 2- פרק 21

YossihNew

Well-known member
איך מולי יגיב למה שציון עשה?

מה לגבי החוב?

מי העבריין שרומי וניר מתעסקים בו?

ואיזה מכתב מפתיע מגיע לציון?

YossihNew

Well-known member
האמת היא כמו פטרוזיליה דווקא.

שהיה אומר "מושיקו נסע לאנשהו, התנדבתי לשמור לו על המקום". מכבי נתניה מילא, אבל יפו מה איתה? עבודה זה דווקא מפתח תחושת אחריות עצמית, אולי היא תשמח.

אני מצאתי משהו. תראי, רומי. אני לא יודע איך זה קורה, אבל יש שחקנית אחת שפשוט מופיעה בכמה מקומות בו זמנית. הלו"ז שלה לא אנושי, אז רציתי לשאול אם תוכלי לחקור בנושא. מקסימום תרקדי איתה על במה, את יודעת. אני סיפרתי שבמפגש הראשון עם טלי רומי הייתה? אותי מאוד מעניין. מה פתאום, אני גולש במחשב אז למה שאחשוב על... רגע... אני לא אוהב את המשחק הזה.

מי שם שימורים על מקרר של גלידה? ולמה תמיד הקרטיבים המוזרים האלה? תראו מה זה, אחד מעביד אותו, אחד מענה אותו באימונים... אבל אני רק מזכיר שבאבא מטפלת, חמוטל לא עשתה לו כלום! כי היא נעימה ונחמדה. היא הכי חשובה במשפחה הזאת. לא, זוכרים חלוצים. אוקיי, בסדר, נזכרתי בשמות האלה. אפילו פלאטיני אני יודע מי זה. הזכירו את מראדונה פעמיים השבוע בסדרות.

אתם לא אוכלים את הפיצה מתחת למים, כן? עזוב, אפילו בהצגה של היוצרת של הסדרה הוא משחק בוק. נו, ליהי. את דפוקה בשכל.

תנור למגבונים? הדברים שממציאים היום... מושיקו, וואו... השתזפת... לא קפצת כמו אביר? מצאת את גולי. בן אדם מוזר, מושיקו. גאיה חוף?

נראה מסוכן. כן, הייתי בהלם כשגיליתי ש...

תדעו שהן ממש חברות במציאות. תירגעי מה זה תירגעי. האחרונה שהתעסקה עם אימא פוטרה מהעבודה. אה, קזה. סליחה, זה שותף של אימא.

הידד, פנדל. יפוצץ המשחק. זה כולה קרטיב קטשופ דוחה. חמודה ממש.

היא לא מרגלת? לא? אדון גבריאל. מוכר לך? מלא ברשע, האיש. יואב, בסדר. באמת, אושר נעלמה. הזוי. מה זה שאקי בעצם?

היי, איזה קטע, לא דיברנו עליך בכלל בכלל. נהוראי כליפה יודע להעביר כזה רשע. באמת. שחקן נהדר בגילו, עתיד ענק. יבוא יום וילוהק לאיזה משהו גדול.

אתה מתכוון לקישקישוא? היא מכירה מסבתא. האוכל של אלי לא לכולם. איפה היית ומה עשית? היי, אני בכלל שכחתי... הם יסתבכו מזה. לא מהשמיים, מהחלון. הפושע האחרון שהסתבך עם אימא גמר בבית חב"ד.

הסטייל של יעלה העונה... מוזר. את רואה, חברה, את היית צריכה ללכת איתי ועם רומי להצגה שוב. נכון? רומי! רומי! רומי! ניסיתי לקדם חברה אחרת.

לכן אני מעדיף את רומי. אבל למה ליהי עם המנגב זיעה הזה?

מה תמי עשתה? ממתי ב... את רוצה לעשות את קמפיין יונתן ברטל? נלך למאיה, נעבוד על זה.

הבנתי, נדלקתי, קניתי, מכרתי, נגעתי, שברתי, שילמתי. זה מוכר לי קצת. המדריך לפוליטיקאי המתחיל? איך לוחצים יד? זה יהיה בסוף ניצן מול ליהי. אני ידעתי. אני אמרתי. אני הנחיתי.

מרתק, ניצן. ממתי החוק הזה של הנשוי לקבוצה... לא עושים מה? שקט, מתן.

באמת מבולבל לצידה. ברור שהוא גבריאל. מה חשבת? אני הייתי בהלם כשגיליתי. הם חשפו באינטרנט.

מאושר! באמת? וואו. נטשה לגמרי.​

למעלה