לפחות היומן יותר מעניין מהראיון של רפאל לדגנית.
הוא תיקן את החלון? אוקיי. לא צריך קולה בכלל ושימו לב שהם לא שותים. גם אבשלום ואמנון, עשו ויעקב, ויוסף ואחיו. אלי? מוזר? והוא לא היפוכונדר, הוא בריא מאוד. וספונטני! נכון ציון.
מישהי בעולם...
הסיר חשוב. איזו כלה? אין כלום בדניה. יש לננה משפטים מאוד יפים. בטח סבתא של מצליח אמרה לה...
למה זה מוכר לי? המקום?
לא כולנו כמו ניר. צודק, אלי. במקום חצילים? הוא גאון. אבל אל תכין בורקגלידה. זה לא טוב.
תגיד, אתה למדת משלי? מה הולך? מעניין איפה היער הזה ומה צילמו שם. נעלמים?
אחחחח הנוף הכי יפה בעולם. לא נכון. הוא עשה להם... וואו.
אני מכיר את הגלגל ים הזה. לסוזי. הם מצביעים לסוזי. אבל אני אוהב את תמי, אין בעיה. כן, זה טל טירנגל שר.
רגע, מה עם הקרטיב קטשופ? אלי הבטיח משהו, אני רק רומז. אין להם טלוויזיה. איום. הם לא רואים סדרות איכות? יש לי אחד כזה לידי. אוקיי, לא כזה קנוי אבל... קטן יותר...
למה ניצן עם חולצה? אנשים לא משתנים, הם אותו דבר שנים. אה, זה החטיף הטעים הזה מהפרק הקודם. טוויסטי? נכון, תמי. מתן עכשיו כמו ציון.
כי אתם בגדתם... נגן, נגנה. אני חושב שכבר יש שיר כזה. זה חרוז יפה, אלי.
עד שיוכח אחרת זה תומי. אה, זה מאושר?! אוקיי. ותגיד, מתי זגורי?
היא מוזגת. שימו לב. שאגב, זה מותר לשונית בניגוד למה שהאקדמיה טוענת. קבבים קבבים, תביא. זה כומו גבינה. או לפחות לסטאר של נס ציונה. יש תחליף, עורבים. והם זוכרים.
בעתיד יהיה לך רע, אבל לפחות למדת לקרוא. אני קורא "דבר, שחין, מכת בכורות". הוא לא צריך ללכת למכולת. תגידו, בעל מכולת קונה מעצמו?
ארטיק עם עטיפה זה רע. לא, היא לא חמודה, היא... מפחידה. היה ביקור מעניין.
הלוואי שלכולנו היה אלי. בגללך? זה מעניין. לא, אושר לא קרובה.