אל עצמי- פרק 7

YossihNew

Well-known member
אז איך יהיה לציון ביום המשפחה?

האם נגלה על אבא של ציון?

ולמה ניצן עצבני?

YossihNew

Well-known member
נפרם? תראה, אתה סיבכת אותו.

זה הזה מהשמינייה. אבל את לא היית בשמינייה. אפילו לא בכפולה! נכון? ארגזיייייייםםםםםםם? נכון, רומי. צודקת. במקרה שלך זה באמת אהבה ללא תנאי. הן היו אחיות באבא מטפלת תכל'ס. אבא שלך לא לקח אותך אפילו למכבי חיפה.

רומי עובדת?! תני לי, אני אוציא בשבילך. את תעבדי בכוכבות. כן, כן, ריז. אני בקטע של המשפחה של רומי. וואי, היא מעצבנת. אבל באכילה רומי מזכירה את אמא.

וואי, מזמן לא ראיתי אותו. מאז ה... אולם הופעות שהוא היה חייב כסף. זה הזוי. זה יותר מעניין מהסצנה. הוא קורא לזה צימעס? למה? אני אאשר מרזיה. רזיה מתה עליי. בחייכם.

מצד שני הלוואי שאלי היה מת עליי. הם צריכים להיפגש, הוא והיא. בחוג כושר או משהו. יום המשפחה זה החג האהוב עליי! אמר אף אחד, אף פעם. אני תמיד מאמין לאלי.

שמן זית? יהיה מעניין כשהיא תגיע. בפעם הבאה תשתיק טלפון בזמן פריצה, חצוף!

היא כל כך יפה בתיפוף. ונגה כזאת מצחיקה. אני מאוד מצביע לך. בתנאי שאצלך החזירים לא יחזרו. הוא היה נשוי. נשוי בכלא?

אם רומי השנייה הייתה פה הייתה לי סצנה שרק אכפת לי מהרומיות ולא מהם והפרידה שלהם. אתם יודעים איך אני.

כולם עם אוזניות. באמת, הוא לא יכול להתנגב לפני?

הוא אמר נשוי. לא, לא, באמת אבא שלך. חבק אותו, נירולי. תן לו חיבוק כדי להשלים את החסכים.

צחי הלוי יכול להיות חתיך על ואז להיות אסיר מוזנח. ציון, זה יהיה ממש כובש.

שיחה טובה. תן לו חיבוק! זאת המחווה האהובה עליי!

מישהי בעולם... תגיד, לא היה כוכב כדורגל אחד שגבי הסתכסך איתו? אה, לא, גם הוא באומנה עכשיו. הידד! פנדל! עד הסוף! סליחה.

מונופול. המשחק הרשמי של השמינייה. נחשו מה המשחק של החממה, אגב? ציון מעדיף את המשחק של שכונה. שציון יהיה מנהל הבנק, או נגיד הבנק. ככה מסיימים?​

למעלה