אל עצמי- פרק 5

YossihNew

Well-known member
כן, יש פרק בחמישי!

אז מה ציון יגלה בבית שאן?

איך ניר יחפה עליו?

ולמה ליהי בעדו?

YossihNew

Well-known member
כן, אז קצת מאוחר, אז מה? אוי, נו, החליפו שוער, בחייך.

כן, לפני 10 שעות הייתי צריך לראות את זה. קיי-פופ! אה... לא... לא. שאפו בומבו קומבו אפילו, ציון. לא ראית קופה ראשית? די, באמת טחונים.

לא כולנו כאלה, באמת. אתה צודק, ציון. אתה גבר, אתה צריך בשר. לא לכולנו יש קלבטן בתיק! חלקנו ניסו לבלוע את זה ואז הקיאו הכל, חלקנו, אני לא אומר, אבל לא לכולנו יש ולא כולנו נגד האוכל של אלי. איך אף מילה? כי נתת את המילה?

גברת יעלה שהיא בכלל לא גאיה סבן, את לא יודעת בתור מישהי שמתחזה שלפעמים אנשים נעדרים? אגב, מתי נדרג את דין בפינת הדמויות? יש לה מלא דמויות בינתיים. זאת כבר העשירית או ה-11. מהכיתה ומהכיתה? תודה ותודה יעלה וגאיה. איזה בן? איזה בן?

וצורבת? מי זאת, למה היא מוכרת לי? אוקיי, זה ממש מוזר הקטע הזה. הבחורה מוזרה.

רואים את מושיקו, אנחנו בטח בבבר שבע. אנחנו לא צריכים שלוק קטשופ, מר מושיקו. אנחנו צריכים ים. עם ההיא בתור מדוזה. למה הוא לא קרא לו עוכר דין?

חינם מרגש אותי. רשע המסכן. נהוראי הזה יהיה שחקן ממש רציני יום אחד, אני מהמר.

אוקיי, אז לוגו יש. אתה נורמלי? לא נותנים טלפון.

היי רומי הקבועה שלי בלב. תמיד קבועה אצלי. לא הבנתי את המוזרה ההיא... אבל תשמרו על רומי. כן, אחלה מים, עד שאבא שלו צורח. מאוד לא מצחיק, אני מסכים איתך, רומי! כל הזמן!

אבא של ניצן מכיר נשרים. בערך. לא כולנו ככה. כאילו... לא... הפעם... אני לא מתעסק עם גבי.

זה כזה מוזר שהם פה. אולי עכשיו אלי יעזור למושיקו. בהשאלה. כמו ציון. עורך דין של מאכלים זה המקצוע האהוב עליי. בגט גבנ"צ זה נהדר.

רומי כל כך קורעת וזה נהדר שאני לא צריך להתייחס אליה בדמות. היא רומי. כמו שפעם מזמן אמרו עליה בראיון.

המון שחקנים אהובים. נכון?

אה, הוא בבית בכלל? התפספסו. את זה אפילו קירי לא עושה. אז תעבור לעורבים.

למה היא מקשיבה לו ל... רומי אגב מבינה בפסנתר. קצת. אמא שלה... למדה... אתם יודעים. איכס, ניר, באמת. עכשיו אתם יודעים שלא כולנו ככה, אני אוהב את רומי. לא, הוא לא חולה, רק בראש.

עצוב לי על ציון. הוא בטח ידע. חביטופי? למה הוא ומושיקו לא מכינים ליין של אוכל?​

למעלה