אל עצמי- פרק 4

YossihNew

Well-known member
אז איך ציון יגיב לזה שהוא לא יכול לבוא לשחק עם הנבחרת?

האם הוא יצליח בחוג המקומי?

ומה הוא מגלה על ניר?

YossihNew

Well-known member
ואם אתה עובר מנשרים לעורבים? לא חשבת על זה.

ניר, למה אתה נראה מוזר? אני שוב חוזר שלא כולנו כאלה.

אתה לא מכיר את... לא משנה. יבוא לך, ניר, יבוא לך. איך הוא יודע מה זה לקמר?

שחרר, שחרר. לא יעבוד. למזוג לו יוגורט? זה פשוט שרומי מהפנטת בדרכה וירשה יכולות מדהימות מאמא שלה. נכון רומי? בסדר, אז פגשת את אמא כשקמת בלילה. אגב, אתם יודעים שהיא בחיפה מסיבה מאוד פשוטה- אמא משחקת שם המון. עם ציון במקום עם רומי? זה אישי נגד הטבע. בלי פניקה. ברור, ברור, אחרת ליהי תנסה לנקום בך ולהזמין רופא חתיך שיפתה אותך... איזה קטע, גם אני מכיר את אימא שלך טוב ממה שהיא מכירה את עצמה.

אלי זאת כבר הפתעה. בלי שחקני כדורגל כישלוניים, נכון? שגם היו בנשרים? אין לנו גיליגול. היו מתים. ציון, אתה אורח פה, שקט. והוא יכול להיות בארסנל. בדמינטון זה הספורט עם הנוצה האהוב עליי! נודר. נודר. הוא גבר.

אצטט את רווית- שהיא חברה מאוד טובה ושחקנית מאוד טובה- איזה כיעור השם ישמור, לפחות היא מצחיקה בהמשך. רזיה גם יועצת בית הספר וגם מאמנת קבוצת הכדורגל, כי ככה זה שאין תקציב במערכת החינוך.

אבל גם אתה קבוע. חברות? רומי חברה שלי, לא שלך. אתה היית מגניב בטוח. ירון שרונסקי? איזה שמות מוזרים. לספרייה! מה רע?

איזה קטע. לא ידעתי שגם פה היא... למה היא רק ברקע? עלמה, עלמה. יופי. למה לא שומעים אותה מתופפת? יש משחק, יש משחק, מועמדת לראשות העיר תוכל לעשות הכל. אגב, אבא חושי בעצמו בא פעם למשחק. ועזב כשהפועל חטפו 4-0. הוא היה הדבר הכי אדום באצטדיון, ובאמת אל תלכי עם החולצה הזאת. נקניקייה?

תגיד, אתה נורמלי? אייפון בלי... נודרת?

נכון, היועצת רזיה שהיא גם מאמנת בגלל שאין תקציב. איך אני אוהב אותה. 34 קרמבו? בטח. חוץ מהעורבים כמובן.

אבל למה ליד בריכות, אתם יודעים שזה מסוכן? נו, אני יודע. אה, גידי. לא מספיק אני רואה החממה 2, לא מספיק וייבים של שכונה...

אבל בנשרים אין לך את רזיה. גם כאן היא מטפלת?

להחזיר להם? הוא יצא יותר מושפל ממך. בדיוק ככה תהיה מול ניצן. ואתה דפקת הקופה? לא נודרים פה.​

למעלה